حاشیه نشینی بستری برای گسترش انواع آسیب های اجتماعی

به گزارش رکنا ، سید پیمان موسوی نماینده استان کرمانشاه در شورای عالی استان ها در سی و دومین اجلاس عمومی این شورا که در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار شد با بیان اینکه در استان متبوعش فقر و بیکاری و تورم به اوج خودش رسیده که نتیجه آن مشکلاتی روحی و اجتماعی است اظهار داشت: متاسفانه این مشکل در بلند مدت تمام ساختارهای فرهنگی اجتماعی و روانی جامعه را تحت تاثیر قرار خواهد داد و بدون شک حل کردن مشکلات در این سطح دیگر به سادگی قابل حل نخواهد بود. وی با اشاره به بحث حاشیه نشینی است که نه تنها مسئولین و شهروندان از این امر رضایت ندارند بلکه خود حاشیه نشینان نیز از این شرایط بسیار ناراضی اند اما ناچارند به چنین شرایطی تن دهند گفت: یکی از مصداق های این امر حادثه ای است که چند روز پیش در شهرک فدک کرمانشاه رخ داد و خانم آسیه پناهی که سرپناهی برای خود و خانواده اش ایجاد کرده بود با شرایطی که ایجاد شد در نتیجه جان خود را از دست دادند و این حادثه احساسات تمام هم استانی ها و حتی تمام هموطنانمان را جریحه دار کرد. اینکه این حادثه چگونه و به چه دلیل رخ داد را بایستی مسئولین مربوطه پاسخگوباشند.

مشکلات اقتصادی در جامعه

نماینده کرمانشاه در شورای عالی استان ها در ادامه مطلب فوق با اشاره به چرایی این حادثه و شاید حوادث مشابه آن که ممکن است در تمام شهرک های حاشیه ای اتفاق بیفتد بیان کرد: دلیل این اتفاق جز فقر، بیکاری، تورم، بی درآمدی و بسیاری مشکلات اقتصادی دیگر که دامن گیر هموطنانمان شده است نیست.

موسوی حاشیه نشینی را بستری برای گسترش انواع آسیب های اجتماعی اعم از باندهای تکدی گری، اعتیاد، خرید و فروش مواد مخدر و فساد اخلاقی برشمرد و تصریح کرد: سلامت روحی و روانی ساکنان این مناطق در حال تهدید است چرا که اغلب افراد کم در آمد از شهرهای کوچک و روستاها در این نقاط مستقر می شوند که نمی توانند به دلیل هزینه های سنگین زندگی در شهرها اسکان یابند، بنابراین یا در مناطقی که دارای بافت فرسوده هستند یا حاشیه شهرها مستقر شده و به هر قیمتی برای به دست آوردن سرمایه با تامین هزینه های زندگی شهری فعالیت می کنند و والدین در این مناطق همواره نگران فرزندان خود هستند که مبادا با آسیب ها و تهدید های یادشده مواجه شوند.

به گفته وی؛ حاشیه نشینی تنها مختص به کلانشهر کرمانشاه نبوده و بسیاری از شهرهای کشور با این معضل مهم اجتماعی مواجه هستند کما اینکه تنها در استان خراسان رضوی که جای نماینده محترم آن در شورای عالی خالی است یک میلیون و ۲۰۰ هزار حاشیه نشین وجود دارد که برابر با جمعیت استان قزوین است. تاکنون اقداماتی که در جهت برنامه ریزی برای مقابله با آسیب های اجتماعی انجام شده تنها در حد شعار باقی مانده و برنامه عملیاتی ارائه نشده است. ضمن اینکه نمی توان با وجود شرایط مالی کنونی دولت به تامین اعتبارات این بخش نیز امیدوار بود.

نماینده کرمانشاه در شورای عالی استان ها از دولت و مسئولین در خواست کرد که همت خود را بکار گیرند تا مشکلات مردم به خصوص مردم شریف وغیور کرمانشاه که سال ها طعم جنگ و آوارگی را چشیده اند، مدت ها در فقر زندگی کرده اند و در خط مقدم جنگ با دشمنان و منافقین قرار داشته اند را حل کنند و در ادامه بیان کرد: کلانشهر کرمانشاه با مشکلات اقتصادی فراوان امکاناتش نه در حد کلانشهر بودن است و نه به حد و اندازه اراده و بزرگی شهروندانش.

حادثه شهرک فدک کرمانشاه

وی همچنین در ادامه سخنان خود در سی و دومین اجلاس عمومی شورای عالی استان ها به حادثه شهرک فدک کرمانشاه اشاره کرد و تاکید کرد: در حادثه شهرک فدک بایستی مسئولین امر به خصوص دستگاه قضا هر چه زودتر واقعیات و چگونگی وقوع این حادثه را مشخص و اعلام کنند. اما افراد و مسئولین نباید بدون مشخص شدن تمام جنبه های این حادثه اظهار نظری به سود یا ضرر کسی انجام دهند. در این حادثه اجرائیات خدوم و زحمت کش شهرداری کرمانشاه در نوک پیکان انتقاد قرار گرفته اند اما تا مشخص نشدن کامل نتایج نباید این نیروهای را مجرم شناخت و نباید تمام زحمات شبانه روزی این قشر زحمتکش را یک شبه فراموش نمود و چشم بر این همه زحمت و خدمات شبانه روزی این عزیزان که بنده از نزدیک شاهد آن بوده ام، ببندیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

کدخبر: 576737 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟