عکس زن باوقار و دختر جذاب میثم مطیعی مداح سرشناس + عکس های خانوادگی و بیوگرافی

 

میثم مطیعی، مداح و ذاکر اهل بیت (ع)، با نوای گرم و دلنشین خود، سال‌هاست که دل‌های میلیون‌ها عاشق را به سوی خود جذب کرده است. او که از خانواده‌ای انقلابی و مذهبی برخاسته، از همان جوانی به مداحی و شعر علاقه‌مند شد و این استعداد ذاتی را نزد اساتید برجسته پرورش داد.

مطیعی که فارغ‌التحصیل دکتری علوم قرآن و حدیث از دانشگاه امام صادق (ع) است، با اشعار حماسی و انقلابی خود، همواره در خط مقدم دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی قرار داشته است. او با نوآوری در سبک و محتوای مداحی، توانسته است نسل جوان را نیز به خود جذب کند.

شهرت بیشتر مطیعی پس از قرائت شعری انتقادی در مراسم نماز عید فطر سال ۱۳۹۶ بود که در آن به برخی سیاست‌های دولت وقت انتقاد کرد. این سخنرانی، او را به یکی از چهره‌های شاخص و تأثیرگذار در فضای فرهنگی کشور تبدیل کرد.

میثم مطیعی

او فعالیت‌های اولیه‌اش را در جلسات مذهبی مجتبی تهرانی آغاز کرد و از مؤسسان دفتر حفظ و نشر آثار مجتبی تهرانی و اولین مدیر عامل این مؤسسه بوده است. مطیعی در مصاحبه‌ای با تسنیم در بهمن ۱۳۹۱ بیان کرد که به دلیل تعالیم استاد اخلاقش، مجتبی تهرانی، مدت‌ها از پذیرش پیشنهاد مداحی در صدا و سیما و انجام مصاحبه با رسانه‌ها خودداری می‌کرده است.

تحصیلات میثم مطیعی

میثم مطیعی در بهمن ماه سال ۱۳۸۹ به دوره دکتری تخصصی دانشگاه امام صادق راه یافت. او در سال ۱۳۹۴ از پایان‌نامه دکتری خود با عنوان «مبانی و راهکارهای قرآنی و روایی در رویارویی با اهانت به معصومان» به راهنمایی استاد دکتر عباس مصلایی‌پور (دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق) دفاع کرد و با نمره عالی موفق به اخذ مدرک دکتری تخصصی شد. در ابتدای سال ۱۳۹۵، دکتر مطیعی به عضویت هیئت علمی دانشکده الهیات، معارف اسلامی و ارشاد دانشگاه امام صادق درآمد و به جمع اساتید این دانشگاه پیوست.

میثم مطیعی

فعالیت ها و واکنش های میثم مطیعی

میثم مطیعی در مداحی‌های خود به‌طور مداوم به مسائل روز جهان اسلام و محور مقاومت می‌پردازد و رخدادهای سیاسی و اجتماعی پیرامون آن را به جنگ‌های عراق، سوریه، یمن و بحرین و حوادث کربلا پیوند می‌زند. این موضوعات تقریباً همیشه در مداحی‌های او حضور دارند.

برخی از مداحی‌های مطیعی به زبان عربی خوانده شده و در میان شیعیان عرب بازتاب قابل‌توجهی داشته‌اند. به عنوان مثال، مداحی «یا تکفیری صبرک صبرک» که به دو زبان فارسی و عربی علیه داعش خوانده شده، در میان شیعیان عرب محبوبیت یافته و بارها توسط مداحان عرب در عراق، سوریه و لبنان بازخوانی شده است.

میثم مطیعی

در یکی از مداحی‌هایش که در شب هشتم محرم ۱۳۹۵ با نام «صَبْرٌ و نَصر» به زبان عربی اجرا شد، به مداخله نظامی عربستان در یمن پرداخت و آل سعود را «دانش‌آموزان یهود» نامید که لشکر «عمر بن سعد» هستند و وهابیت را نیز مانند «افعی» «خطرناک و خزنده» دانست. این مداحی موجب واکنش شبکه تلویزیونی العربیه شد.

مطیعی در مراسم تنفیذ حکم دومین دوره ریاست جمهوری حسن روحانی نیز حضور داشت.

میثم مطیعی و همسرش