بیوگرافی و زندگی داریوش کاردان و همسرش

داریوش کاردان مجری، صداپیشه، دوبلور، کارگردان تلویزیونی، هنرپیشه، و طنزپرداز اهل ایران است. 

داریوش کاردان متولد ۲۷ بهمن ۱۳۳۶ در ابهر زنجان است. داریوش کاردان بازیگر، گوینده، دوبلور، کارگردان، مجری و طنزپرداز تلویزیون است. وی به خاطر داشتن لحن انتقادی در اجرای برنامه های رادیو و تلویزیونی مشهور شده است. فارغ التحصیل لیسانس رشته کامپیوتر از دانشگاه شهید بهشتی و دیپلمه ریاضی است.داریوش کاردان قبل از رفتن به خدمت مقدس سربازی، در سال ۱۳۵۹ ازدواج کرده و دارای دو فرزند است.

تحصیلات داریوش کاردان

فارغ التحصیل لیسانس رشته کامپیوتر از دانشگاه شهید بهشتی و دیپلمه ریاضی است.

ازدواج داریوش کاردان

وی قبل از رفتن به خدمت مقدس سربازی، در سال ۱۳۵۹ ازدواج کرده و دارای دو فرزند است. اما جالب است بدانید که او به شدت محافظه کار بوده و تا به حال اجازه انتشار هیچ عکسی از همسرش را نداده است.

حضور داریوش کاردان در جبهه

در سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۱ به عنوان سرباز افسر وظیفه به جبهه رفت و آنجا فرمانده دسته تانک بود و در چندین عملیات از جمله عملیات فتح المبین، شکست محاصره آبادان و آزادی خرمشهر حضور داشت.

شروع فعالیت داریوش کاردان

بعد از بازگشت از جبهه به تلویزیون رفت و در شبکه ۲ شروع به فعالیت کرد، در زمان فوت امام خمینی ۴۰ شب در سازمان ماند و ویژه برنامه ای تا چهلم امام بدون دریافت هیچ پولی اجرا کرد.

از رادیو تا تلویزیون

داریوش کاردان

فعایلت های او توام بود با دوبلاژ، نیوسندگی و کارگردانی، از سال ۱۳۶۸ برنامه عصرانه را به مدت ۵ سال بصورت زنده اجرا کرد و شخصیت استاد خرناس در این برنامه متولد شد، با برنامه نوروز ۷۲ به کارگردانی و نویسندگی خودش به صورت ویژه در تلویزیون دیده و شناخته شد.

سردبیری و رادیو

داریوش کاردان

در سال ۷۲ – ۷۳ نویسندگی و سردبیری نشریه زائر ویژه حجاج را هم برعهده داشت، او سپس در رادیو های مختلف، جمله رادیو تهران، رادیو پیام فعالیت های بیاد ماندنی داشت.

روزنامه نگاری و دوبله

او سابقه نویسندگی در روزنامه های اولیه انتشار جام جم دارد، در مجله همشهری هم در صفحات نیشخند نویسندگی کرده است، در حوزه دوبله هم از جمله کارهای وی می توان به دیدنی ها، سریال دوقلوهای افسانه ای، سریال جنگجویان و … می توان اشاره کرد. در روزنامه تهران امروز، ستون خر و پف و روزنامه همشهری هم ستون عصرانه را کار کرده است.

بیماری داریوش کاردان

داریوش کاردان

من شب قبل از انتخابات ۸۸ یک برنامه عصرانه را اجرا کردم و بعد از آن دیگر نتوانستم فعالیتم را ادامه دهم.اصلا نتوانستم کنار بیایم. البته کمی خودم را با بازیگری مشغول کردم اما اجرای برنامه های زنده تلویزیونی و رادیویی برایم لذت بیشتری دارد. به هر حال آنقدر فشارهای روانی را تحمل کردم که بالاخره راهی بیمارستان شدم.متاسفانه از بعد از آن ماجرا، دچار بیماری قلبی شدم و پایم به سی سی یو باز شد. از خوردن غذاهای چرب و شیرین منع شده ام و استرس هم نباید داشته باشم. البته اگر بشود! بعد از آن بیماری زندگی دنیوی به شدت برایم کم ارزش شد. باور کنید چند ساعتی فکر می کردم دیگر کارم تمام است و دارم راهی آن دنیا می شوم نزدیک شدن به آن دنیاحس خیلی خوبی بود. واقعا آرامش بود و با تمام وجود احساس کردم انسان به هیچ چیز بند نیست و وقتی داری کوله بارت را می بندی، دیگر داشته ها یا نداشته هایت فرقی ندارند، همه چیز را باید بگذاری و بروی البته قبل از اینکه آنژیو شوم، از برادرم خواستم وصیتم را با صدای خودم ضبط کند. وقتی وصیتم را گفتم، به قدری آرام شدم که حد و حساب نداشت. این را خوب درک کرده ام که مال دنیا پشیزی ارزش ندارد!ارزشمندترین چیزی که در این دنیا دارم همین سلامت نسبی ای که دارم و آرامش، دو نعمت بزرگ و مهم هستند. همین طور یک همسر خوب دارم که او هم برایم خیلی ارزشمند است. دیگر اینکه از خداوند ممنونم که زبانی به من عطا کرده که می توانم با آن با همنوعانم ارتباط برقرار کنم.

آدرس پیج اینستاگرام داریوش کاردان

داریوش کاردان در اینستاگرام با آدرس dariush_kardan فعالیت می کند.

کارنامه هنری داریوش کاردان

    دوبلاژ

    کارتن سفر های میتی کومان

    سریال دوقلو های افسانه ای

 

    سریال جنگجویان کوهستان

    فیلم سینمایی تیغ آفتاب

    برنامه رادیویی داریوش کاردان

    عصرانه

    برنامه طنز آدینه در سال ۱۳۸۱ در رادیو ایران (اجرا و نویسندگی و بازیگری)

    برنامه «گفتگو» در رادیو گفتگو (مجری)

    برنامه تلویزیونی داریوش کاردان

    جُنگ ۳۹ (۱۳۷۳)

    نوروز ۷۵ (کارگردان، مجری، نویسنده و بازیگر)

    نوروز ۷۶ (کارگردان، مجری، نویسنده و بازیگر)

    صندلی داغ (مجری)

    شبکه سه و نیم (کارگردان، نویسنده و بازیگر)

    برنامه اقتصادی هامار (مجری)

    مسابقه جهان ۸۷ (مجری)

    ماه من سلام؛ برنامه ویژه ماه رمضان (مجری)

    برنامه ۱۰ در ۲۰ (ویژه انتخابات سال ۱۳۸۸) مجری

    مسابقه ثانیه ها

    سریال تلویزیونی داریوش کاردان

    نردبام آسمان (به کارگردانی محمدحسین لطیفی) در نقش مسعود طبیب (پدر غیاث الدین جمشید کاشانی)؛ ۱۳۸۸

    سال های مشروطه (کارگردانی محمدرضا ورزی)؛ ۱۳۸۸

    کلاه پهلوی (به کارگردانی ضیاءالدین درّی در نقش جوانشیر)؛ ۸۹ – ۱۳۸۳

    تبریز در مه (به کارگردانی محمدرضا ورزی در نقش حاج ابراهیم خان کلانتر)؛ ۱۳۸۹

    معمای شاه (به کارگردانی محمدرضا ورزی درنقش هویدا)؛ ۹۵ – ۱۳۹۴

    بی قرار (به کارگردانی فلورا سام)؛ ۹۳ – ۱۳۹۲