بله های عروس خانم ها برای پوادار شدن داماد شوم/این مرد دختران را شیفته خود می کرد

 دختر 29 ساله ای هستم که چند وقت پیش فرد کلاهبرداری به خواستگاری ام آمد. او اولین خواستگارم بود و به او علاقه مند شده بودم. بعد از مدتی به بهانه های مختلف چند میلیون تومان پول از من گرفت و رفت و دیگر پیدایش نشد. الان به همه مردها بی اعتماد شده ام.

اتفاقی که برای شما افتاده بسیار تأسف برانگیز و ناراحت کننده است؛ چون در این بازه زمانی، نیاز روانی تمامی دخترها و پسرها، برقراری رابطه عاطفی باثبات و پایدار در قالب ازدواج است؛ اما متأسفانه برخی از افراد سودجو از این شرایط سوءاستفاده و زمینه را برای انجام برخی اعمال غیر انسانی آماده می کنند.

چرا این اتفاق افتاد؟

قابل درک است فردی که کلاهبردار بوده و توانسته مبلغی را از شما بگیرد، توانایی جلب اعتماد شما و خانواده تان را داشته و یکی از ویژگی های بارز این گونه افراد خوش زبانی و انجام رفتارها و زدن حرفهای توجه برانگیز است به گونه ای که با رفتار توجیه آمیز در مدت زمان کوتاهی قادر به جلب اعتماد دختر و خانواده او می شوند.

حال چه باید کرد؟

در ابتدا باید به خود حق بدهید که اتفاق ناخوشایندی برایتان افتاده است و حس های منفی را که تجربه می کنید بدون قضاوت Judgment کردن خود بپذیرید؛ چون شما اعتماد کرده بودید و از اعتماد شما به شکل بدی سوء استفاده شده است؛ اما در حین تجربه حس های منفی این را به خود بازگو کنید که این هیجان های منفی برای همیشه با شما نیستند و بعد از سپری شدن مدتی از شدت آن ها کاسته خواهد شد تا جایی که فقط یک خاطره بدون هیچ هیجانی باقی می ماند.

با بی اعتمادی تان چه کنید؟

در پاسخ به شکایت اصلی شما که بی اعتمادی به سایرین است، باید گفت اگر مدت کوتاهی از این اتفاق می گذرد این بی اعتمادی طبیعی است. اوایل جدایی تمامی افراد ممکن است تجربه ناگوار خود را به تمام شرایط و موقعیت ها تعمیم دهند.

اما هم‌راستا با کاهش احساس های منفی شما از این بی اعتمادی کاسته و توصیه می شود بعد از سپری شدن مدتی، خواستگارهای جدید را بپذیرید و این فکر را در خود پرورش دهید که تجربه ناخوشایند شما الزاما تکرار نمی شود، از این اتفاق درس بگیرید و برخی نشانه هایی که در فرد مقابل مشکوک است را از همان ابتدا شناسایی کنید.

اما این نشانه ها چه هستند؟

در تجارب بعدی خود دقت کنید. تمام حرف هایی که افراد در این دوران می زنند الزاما همخوان با واقعیت نیست و ممکن است به علت برخی منافع در میان ویژگی های مثبت و مطلوب اغراق کنند. در نتیجه سعی کنید در دوران آشنایی درگیر احساسات نشوید و حرف های طرف مقابل را به کمک تحقیقات و استفاده از تجارب افراد خانواده بررسی کنید؛ به خصوص افراط و تفریط هایی که ممکن است در طرف مقابل ببینید. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

الناز حاجتی دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی در انستیتو روان‌پزشکی