نوشیدنی های مناسب روزه داران چیست؟

به گزارش رکنا، برخی از مواد خوراکی و نوشیدنی برای روزه داران در ماه رمضان بسیار مناسب است که به آن می پردازیم.

دمنوش نعناع

این دمنوش برای بهبود اختلال سیستم گوارشی و نفخ بسیار موثر است. به همین دلیل مصرف آن در ماه رمضان که معده برای مدت طولانی خالی است توصیه می شود. علاوه بر این از بوی بد دهان جلوگیری می کند. همچنین برای کاهش دمای بدن استفاده می شود. می توانید این دمنوش را با استفاده از برگ های تازه نعناع آماده کنید. چند برگ نعناع را در آب جوش انداخته و حدود 5 تا 8 دقیقه درپوشی روی فنجان بگذارید تا دم بکشد.

عرق کاسنی

عرق کاسنی یکی از بهترین عرقیات برای کاهش دمای بدن است، علاوه بر این می تواند باعث مقاومت بدن دربرابر گرما شود. با نوشیدن این عرق عملکرد معده و اندام گوارشی نیز بهتر می شود. می توانید یک یا 2 استکان از آن را در فاصله افطار تا سحر بنوشید اما توجه کنید اگر فشار خون تان پایین است آن را با شکر یا گلاب مخلوط کرده و سپس استفاده کنید.

چای سبز

این دمنوش در طب سنتی چین از اهمیت ویژه ای برخوردار است و از آن به عنوان تب بر و برای رفع گرمازدگی استفاده می شود. علاوه بر آن این دمنوش گیاهی از عطش می کاهد و باعث تولید عرق بیشتر در بدن و خنک شدن آن می شود. در ایام ماه رمضان به دلیل خالی بودن معده ممکن است دچار بوی بد دهان شوید. چای سبز برای از بین بردن باکتری های دهان مفید بوده و باعث خوشبو شدن آن می شود. توجه کنید که اگر فشار خون پایینی دارید بهتر است این چای را همراه با عسل بنوشید.

عرق شاتره

عرق شاتره نیز در رفع تشنگی بسیار موثر است و برای جلوگیری از احساس خشکی در دهان و گلو توصیه می شود. ممکن است طعم این عرق گیاهی را نپسندید؛ در این صورت می توانید آن را با خاکشیر و عسل مخلوط کرده و میل کنید. همچنین می توانید از مخلوط عرق کاسنی و شاتره 2 تا 3 استکان در این فاصله استفاده کنید.

عرق بهارنارنج

خواص عرق بهارنارنج زیاد است. اگر در طول روز در معرض گرما بوده و کلافه شده اید خوردن این عرق بعد از افطار می تواند شما را سرحال کند. عرق بهارنارنج نشاط آور بوده و اضطراب را از بین می برد. همچنین سردردهای ناشی از گرمازدگی را بهبود می بخشد و برای ناراحتی های گوارشی مفید است. توجه کنید که به دلیل طعم و عطر خوب این عرق گیاهی می توانید آن را با شربت ها یا عرقیات دیگر مخلوط و میل کنید.

عرق بیدمشک

میوه یکی از مواردی است که معمولا بعد از افطار می خوریم. با توجه به اینکه میوه های این فصل اکثرا طبع سرد دارند ممکن است کمی ما را دچار معده درد یا اختلالاتی در ناحیه شکم کنند. برای رفع این مسئله می توانید از عرق بیدمشک استفاده کنید.

دمنوش بابونه

این گیاه در طب سنتی ایران طبعی گرم و خشک دارد اما برای فصل تابستان توصیه می شود. بابونه یک گیاه با خاصیت ضدالتهابی است به همین دلیل برای جلوگیری از گرگرفتگی و عطش در روزهای ماه رمضان می توانید از آن استفاده کنید. علاوه بر آن به تسکین ورم معده کمک می کند و عملکرد کبد را بهبود می بخشد. این دمنوش را می توانید پس از افطار و نزدیک به زمان خواب تان مصرف کنید زیرا آرام کننده اعصاب و خواب آور است.

در سحری و افطار نوش جان کنید و ما را دعا کنید.