سالار عقیلی حامد آهنگی را رسوا کرد + فیلم
حجم ویدیو: 4.64M | مدت زمان ویدیو: 00:00:58

سالار عقیلی متولد ۱۱ آذر ۱۳۵۶ خوانندهٔ موسیقی سنتی است.سالار عقیلی دانش‌آموختهٔ هنرستان موسیقی سوره و نیز دارای مدرک کارشناسی در رشتهٔ بازیگری تئاتر است. سالار عقیلی از ۸ سالگی فراگیری موسیقی را با نوازندگی سازهای مختلف آغاز کرد. سالار عقیلی  به هنرستان موسیقی رفت و از همان‌جا تصمیم به یادگیری آواز گرفت.سالار عقیلی در طی بیش از ۵ سال نزد صدیق تعریف به فراگیری آواز پرداخت.سالار عقیلی هم‌اکنون افزون بر اجرا و ضبط آثار موسیقی به تدریس موسیقی در آموزشگاه خود و در هنرستان موسیقی مشغول است.

سالار عقیلی

در برنامه جدید شب آهنگی با اجرای حامد آهنگی سالار عقیلی مهمان این برنامه بود که قسمت هایی از این برنامه به سرعت وایرال شد . مچ گیری سالار عقیلی از ترساندن حامد آهنگی او را رسوا کرد . پیج های اینستاگرامی این قسمت از برنامه پرطرفدار شب آهنگی با اجرای حامد آهنگی را وایرال کردند . در ادامه قسمتی از این برنامه با اجرای حامد آهنگی را می بینید . 

   نام اصلی: میر سالار مسلمی عقیلی

تولد: ۱۱ آذر۱۳۵۶ (۳۹ سال)

ملیت: ایران

سبک‌(ها) : موسیقی سنتی ایرانی

استاد(ها): صدیق تعریف

ساز(ها): تنبک، سه تار، سنتور

سال‌های فعالیت: ۱۳۷۵ تا کنون

سالار عقیلی زاده (۱۱ آذر ۱۳۵۶ تهران) خوانندهٔ موسیقی سنتی ایرانی و دانش‌آموختهٔ هنرستان موسیقی سوره و نیز دارای مدرک کارشناسی در رشتهٔ بازیگری تئاتر است. وی خوانندهٔ ثابت ارکستر موسیقی ملی ایران است و سابقهٔ کار با ارکستر سمفونیک اصفهان، گروه دستان،، گروه راز و نیاز و ارشد تهماسبی را دارد. سالار عقیلی سرود ایران جوان را با اجرای ارکستر ملل خوانده است. همسر وی با نام حریر شریعت زاده نوازنده پیانو و دف است. 

عقیلی از ۸ سالگی فراگیری موسیقی را با نوازندگی سازهای مختلف آغاز کرد. برادر و مادرش علاقه‌مند به موسیقی و مشوق او بودند و پدرش که وکیل دادگستری بود بیش تر متمایل به پیشرفت تحصیلی او بود. او به هنرستان موسیقی رفت و از همان‌جا تصمیم به یادگیری آواز گرفت.

او در طی بیش از ۵ سال نزد صدیق تعریف به فراگیری آواز پرداخت. هم‌اکنون عقیلی افزون بر اجرا و ضبط آثار موسیقی به تدریس موسیقی در آموزشگاه خود و در هنرستان موسیقی مشغول است. او همچنین گروه رازونیاز را تشکیل داد؛ که اعضای این گروه عبارتند از: سالار عقیلی: آواز، حریر شریعت زاده: دف، حامد فکوری: تار، مهدی باقری: کمانچه، آرش فرهنگفر: تنبک و شهرام غلامی: عود. او به همراه این گروه کنسرت‌های بسیاری در داخل و خارج از کشور اجرا کرده‌است.

سالار عقیلی

حریر شریعت زاده درباره آغاز آشنایی خود با سالار عقیلی می‌گوید:

در جشنواره موسیقی فجر در سال ۱۳۷۵ با او آشنا شدم. با مادرم به عنوان تماشاچی به جشنواره رفته بودم. ساعات زیادی را در آنجا گذرانده بودیم. اعلام شد که گروه حوزۀ هنری برنامه دارد. ما خسته بودیم. از مادرم خواستم که برویم. از جا بلند شدیم و در حال حرکت به بیرون از سالن بودیم. هنوز از سالن خارج نشده بودیم که گروه حوزۀ هنری کار خود را آغاز کرد. صدای سالار سالن را پر کرد.

سالار عقیلی

ما در جای خود متوقف شدیم. صدای او تمام سالن را حیرت زده کرده بود. او جوانی ۱۷ – ۱۸ ساله و ناشناخته بود و این به حیرت جمع می افزود. من که ردیف‌های آوازی را نزد خانم پریسا تمام کرده بودم و با سبک‌ها آشنا بودم به مادرم گفتم فکر می کنم این خواننده از شاگردان آقای تعریف است.

مادرم با تعجب پرسید من از کجا می توانم این را بدانم. گفتم از شیوۀ خواندن او می فهمم. تا آنتراکت صبر کردیم و بعد با او صحبت کردیم. به این شکل آشنایی ما شروع شد. پس از آشنایی بیشتر، همکاری هنری خود را آغاز کردیم. با هم کارهای مختلفی با پیانو انجام دادیم. تا اینکه در سال ۱۳۷۹ با هم ازدواج کردیم.

سالار عقیلی

مصاحبه با شبکه من و تو

سالار عقیلی که برای اجرای کنسرت به لندن سفر کرده بود در بهمن ماه ۹۴ در استودیوی تلویزیون من‌وتو حاضر شد و در یکی از برنامه‌های این شبکه ماهواره‌ای به گفت‌وگو نشست. حضور او در این برنامه با واکنش منفی رسانه‌های محافظه‌کار در ایران روبه‌رو شد و حمیدرضا نوربخش، مدیر سی و یکمین دوره جشنواره موسیقی فجر گفت که بر اساس تصمیم شورای نظارت جشنواره فجر به همین دلیل از جدول این دوره از جشنواره حذف خواهد شد. از نکات قابل توجه این ماجرا می‌توان به انتشار آلبوم قصه باران چند روز پس از مصاحبه در دوازده بهمن اشاره کرد و از سوی دیگر صدای او از رسانه ملی ایران قطع نشد و پیوسته صدای او از رادیو و تلویزیون پخش شد.

همسر سالار عقیلی, آهنگهای سالار عقیلی

سالار عقیلی زاده خوانندهٔ موسیقی سنتی ایرانی است

سالار عقیلی

آثار:

۱۳۸۰ - عشق ماند (ساخته ارشد تهماسبی با اجرای گروه نوروز)

۱۳۸۲- سایه‌های سبز (ساخته ارشد تهماسبی)

۱۳۸۵- دریای بی پایان (ساخته سعید فرجپوری با اجرای گروه دستان)

۱۳۸۶- سعدی نامه (ساخته ارشد تهماسبی با اجرای گروه دستان)

۱۳۸۷- به نام گل سرخ (ساخته حمید متبسم با اجرای گروه دستان)

۱۳۸۸- مایه ناز ( بازخوانی اثار استاد بنان )

سالار عقیلی

۱۳۸۸- عاشقی

۱۳۸۸- هوای آفتاب

۱۳۸۸- سالار خوانی‌ها

۱۳۸۹- عشق دیرین

۱۳۸۹- باده نوشین (آهنگ سازی هوشنگ فراهانی)

۱۳۸۹- یاد باد

۱۳۹۰- سبوی تشنه

۱۳۹۰- دا

۱۳۹۰- یار و دیار

۱۳۹۱- نغمه همرازان

۱۳۹۱- می‌تراود مهتاب آهنگ‌سازی کیوان ساکت

۱۳۹۲- به سپیدی صلح

سالار عقیلی

 

 

وبگردی