معاون پارلمانی رئیس جمهوری گفت: تشکیل شورای گفت‎وگوی سیاسی برای هم اندیشی احزاب در وزارت کشور ایده‌ای نو است و اشکالی ندارد که مطرح شود و منتقدان و صاحب نظران دیدگاه‌های خود را بیان کنند تا اگر ایراد در آن است، برطرف شود.

حسینعلی امیری درباره تشکیل شورای گفت‎وگوی سیاسی برای هم اندیشی احزاب در وزارت کشور و موازی کاری آن با خانه احزاب گفت: خانه احزاب، باشگاه و کانون صنفی احزاب محسوب می شود که نمایندگان تشکل های مختلف در آن مجموعه حضور دارند. بنابراین کارکرد شورای گفت‎وگوی سیاسی با خانه احزاب متفاوت است و تناقض ندارد.

وی درباره تسهیل مسیر برگزاری انتخابات حزبی متأثر از تشکیل شورای گفت‎وگوی سیاسی برای هم اندیشی احزاب، افزود: به عنوان یک دانش آموخته حقوق می گویم تشکیل نظام حزبی و برگزاری انتخابات حزبی مقدمات و لوازمی دارد که به نظرم این لوازم در کشور ما مثل نظام های مبتنی بر احزاب فراهم نیست.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به منتقدان که شورای گفت‎وگوی سیاسی را اقدامی نمادین و بی اثر می دانند، یادآور شد: این ایده‎ای نو است و اشکالی ندارد که مطرح شود و منتقدان و صاحب نظران دیدگاه های خود را بیان کنند تا اگر ایراد در آن است برطرف شود. معتقدم اجرای این ایده در تحکیم دموکراسی موثر است.

وی درباره روند بررسی لایحه بودجه در مجلس افزود: آقای رئیس جمهور دعوت کرد تا همه به زوایای مختلف لایحه بودجه نور بتابانند، اصل شفاف سازی در لایحه بودجه برای دولت اهمیت دارد. تقاضایی که یکی از نمایندگان برای برگزاری جلسه غیرعلنی داشت، درباره لایحه بودجه نبود. هیچ جای دنیا لایحه بودجه محرمانه نیست و طبقه بندی ندارد.

امیری با بیان اینکه افکارعمومی در همه جای دنیا در جریان لایحه بودجه قرار می گیرند، یادآور شد: این حق مردم است که از منابعی که مالکش هستند و مصارفی که باید برای آنها انجام شود مطلع شوند.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا کمیسیون تلفیق انتظارات دولت را برای بررسی لایحه بودجه 97 لحاظ کرد؟ گفت: آنچه برای ما مهم بود و مهم است، چارچوب لایحه بودجه باید حفظ شود و یکپارچگی اش از بین نرود تا دولت بتواند برنامه های خود را اجرا کند، در مجموع ما تا الان مشکلی نداریم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.