خودکشی دختر و پسر عاشق پیشه با دستان گره زده به هم در سد گدار + فیلم دردناک جنازه ها 16+
حوادث رکنا: دختر و پسر عاشق پیشه اندیکایی در رودخانه گدار جان باختند. جسد این دو جوان در حالی توسط نیروهای هلال احمر کشف شد که دستان خود را به هم گره زده بودند.
به گزارش خبرنگار رکنا، صبح دیروز ( سوم تیرماه ) جسد دو دختر و پسر جوان از رودخانه گدار بیرون کشیده شد. دوجوانی که با طناب دستانشان را به هم گره زده بودند تا با هم بمیرند! این دوجوان که طبق گفته اهالی منطقه ، عاشق یکدیگر بودند وقتی با مخالفت خانواده هایشان برای ازدواج مواجه شدند تصمیم به مرگ همزمان گرفتند.
حسین مولایی رئیس هلال احمر مسجد سلیمان در گفت و گو با خبرنگار رکنا گفت : پسر و دختری جوان بودند . پسر 22 ساله به نام بهزاد . خ و دختر 18 ساله به نام زینب . الف ، اهل "اندیکا" بودند.
وی با بیان اینکه صبح دیروز همراه هم به لب رودخانه آمده اند گفت : بعد از اینکه اهالی منطقه شاهد بودند که این دو جوان همراه هم داخل آب افتادند با هلال احمر تماس گرفتند و نیروهای امدادی در کمترین زمان ممکن خود را به محل رساندند ولی زمان فرصت نجات نداد و بهزاد و زینب جان باختند.
وی با گفتن از اینکه دستان این دو جوان به هم گره خورده بود گفت : قبل از رسیدن نیروی های هلال احمر ، از اقوام و اهالی منطقه اقدام به کمک به این دو جوان کرده بودند ولی تلاش های آنان نیز نتیجه نداد.
گفتنی است ،اقوام این دو جوان گفته اند که قبل از اینکه آنها خود را در سد گدار بیاندازند ، وصیت نامه نیز نوشته بودند که کنار سد گدار گذاشته بودند که توسط خانواده پیدا شده است.
دلیل خودکشی این دو جوان تاکنون دلدادگی آنان به هم و مخالف خانواده ها اعلام شده است.
روانشناسان از علل خودکشی جوانان چه می گویند ؟ / فاصله سنی والدین با فرزندان از علل خودکشی
خودکشی یک بیماری روانی است و ریشه آن را باید در سایر بیماری های روانی جستجو کرد. نتایج مطالعات حاکی از آن است که 95 درصد کسانی که خودکشی می کنند، از نوعی اختلال روانی قابل تشخیص رنج می برند. شایع ترین این اختلالات روانی، افسردگی، اختلال شخصیت مرزی، اختلالات سازگاری، اختلالات مرتبط با مصرف مواد و اسکیزوفرنی است.
پیشگیری از خودکشی در سه سطح انجام می گیرد. پیشگیری در سطح اولیه حالت ایده آلی دارد و هدف آن جلوگیری از ایجاد هرگونه فکر اقدام به خودکشی است. متأسفانه اقدامات چندانی برای پیشگیری در این سطح انجام نمی شود. روشهای پیشگیری ثانوی به هنگامی به کار گرفته می شوند که گرایش های خودکشی حالت آشکاری پیدا می کند. اما شخص هنوز دست به خودکشی نزده است. این دسته از روش ها مواردی مانند بستری شدن در بیمارستان، روان درمانی، دارو درمانی و دخالت در شرایط محیطی را شامل می شود.
خانواده، دوستان و افراد نزدیک به شخصی که نشانه های اقدام به خودکشی را دارد، می توانند تأثیر بسیاری در کاهش تنش های وی و خطر خودکشی در او داشته باشند و فاصله اش را با مرگ افزایش یا کاهش دهند.
پیشگیری ثالث زمانی صورت می گیرد که فرد اقدام به خودکشی کرده است و هدف از آن برطرف کردن خطر اقدام دوباره ی آن است.
رسانه های اجتماعی عاملی بالقوه برای افزایش خودکشی
یک روانپزشک با تاکید بر اینکه تقویت تعاملات و ارتباطات اجتماعی به میزان قابل توجهی در پیشگیری از خودکشی موثر است، اظهار کرد: رسانههای اجتماعی عاملی بالقوه برای افزایش خودکشی هستند.
دکتر فیروزه جعفری با بیان اینکه مهمترین مسئله برای پیشگیری از اقدام به خودکشی توجه به افسردگی در زنان است و با تاکید بر اینکه خودکشی در مردان با استفاده از وسایل خطرناکی صورت میگیرد که منجر به از دست دادن جان آنها میشود، تصریح کرد: مردان به دلیل استفاده از ابزارهای خطرناکی مانند اسلحه، طناب دار، چاقو و ... برای خودکشی، بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از خودکشی هستند.
وی افزود: اقدام به خودکشی در بین نوجوانان و جوانان انگیزههای متفاوتی در قالب اعتراض به شرایط اجتماعی، تحصیل و خانواده دارد. اختلالات خلقی و افسردگی که زیر مجموعه اختلالات روانی است از جمله دلایل مهم اقدام به خودکشی است و فرد را به سمت افکار مرتبط با مرگ هدایت میکند.
مشکلات خانوادگی و شکست های عشق از علل خودکشی
وی تصریح کرد: اعتیاد و مصرف مشروبات الکلی موجب تشدید اختلالات روانی شده و زمینه اقدام به خودکشی را تقویت میکندهمچنین مشکلات خانوادگی و مشخصا شکستهای عشقی نیز بستر اقدام به خودکشی را تشدید میکند
دکتر جعفری با تاکید بر اینکه بکار بردن واژه خودکشی بستر اقدام به آن را بیشتر میکند، اظهار کرد: ناامیدی شدید، صحبت از مرگ و نیستی، افت معیشتی، بیانگیزه بودن، بیتفاوتی، انزوا و کنارهگیری از فعالیت های اجتماعی، بکار بردن عبارت های هشدار دهنده مانند اینکه بزودی از شر من راحت میشوید از جمله علائم هشداردهنده خودکشی است.
وی به وضعیت خودکشی در کشور اشاره کرد و گفت: بیشترین سطح تحصیلی در شاخص تعداد افراد اقدام کننده به خودکشی، تحصیلات دیپلم و کمترین آن فوق لیسانس و بالاتر است و شایعترینترین روش اقدام به خودکشی مسمومیت دارویی است.
خودکشی در اثر نفرت فرد از اطرافیان و جامعه
مختار ویسانی . روانشناس کودک و نوجوان نیز در خصوص علل گرایش این سنین به خودکشی اظهار کرد: روانشناسان بالینی معتقدند خودکشی نتیجه نفرتی است که فرد نسبت به دیگران و جامعه دارد.
وی افزود: دوره نوجوانی که بین سنین 12 تا 20 سالگی است، به دوره طوفانی معروف است، دورهای که فرد مانند طوفان تند میآید و خاموش میشود، ثبات مشخص در رفتار و گفتار ندارد، آرمانگرایی و نااستواری هیجانی داشته و بیثبات است.
این متخصص روانشناسی کودک و نوجوان عنوان کرد: خودکشی بین دختران و پسران جوان و نوجوان متفاوت است، دختران اغلب تلاش بیشتری برای انجام خودکشی انجام میدهند و تظاهر و اقدام به خودکشی در آنها زیاد است اما پسرها غالبا در پایان رساندن خودکشی موفقترند و اقدام آنها منجر به مرگ میشود.
اختلاف سنی با والدین از علل خودکشی نوجوانان
وی تصریح کرد: والدین باید در سن کم بچهدار شوند چراکه وقتی پدر و مادر در سن بالای 35 یا 40 سالگی بچه دار میشوند، فرزندانشان به دوره نوجوانی که برسد والدین تقریبا میان سالاند که این شکاف نسل و درک نکردن فرزندان را موجب میشود.
گرایشی به جنس مخالف از علل خودکشی نوجوانان
متخصص روانشناسی کودک و نوجوان با بیان اینکه گرایش به جنس مخالف یکی از دلایل مهم در خودکشی نوجوانان است، خاطرنشان کرد: معمولا خودکشی در نوجوانی در نتیجه تمام شدن رابطه عاطفی پسر و دختر نوجوان است و خودزنی در نوجوان پسر نشانه قدرتطلبی و در دخترها نشانه نیاز به حمایت طلبی به طرف مقابلشان و صرفا جلب توجه کردن است که این ویژگیها، پتانسیل به سمت خودکشی و مصرف مواد مخدر در آینده را سوق میدهد.
وی با اشاره به اینکه خودکشی در نوجوانان به دلیل شرایط خاص این سنین شایعتر است، گفت: برای جلوگیری از این اتفاق باید انگیزههای نوجوان را از خودکشی دانست و والدین باید تفاوت سنی بین خود و فرزندانشان نادیده بگیرند و مانند یک دوست با آنها رفتار کنند.
ویسانی با اعلام اینکه درک متقابل از راه کارهای پیشگیری از تمایل نوجوان به خودکشی است، بیان کرد: والدین باید با آرامش به حرف فرزندشان گوش بدهند که بتوانند هر اتفاقی که از بیرون برایشان پیش میآید به خانوادهشان گفته و بهتر تصمیم بگیرند به عنوان مثال پدر و مادری که همیشه با زبان سرزنش و توبیخ با فرزندشان حرف میزنند، نمیتوانند دوستشان باشند.
این متخصص روانشناسی کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: داشتن سابقه افسردگی مزمن، سابقه مشکلات روانی در خانواده، جدایی والدین، اعتیاد به الکل و موادمخدر، آزار جنسی از جمله عوامل زمینهساز اقدام به خودکشی است.
ویسانی یادآور شد: برای داشتن ارتباطی دوستانه با فرزندان، والدین باید سعی کنند وقتی فرزندشان از اشتباههای خود حرف میزند مانند یک دوست رفتار کنند چراکه این دوستی امکان شناخت را فراهم و موجب پیشگیری از خودزنی، خودکشی ومصرف موادمخدر و داروهای روانگردان فرزندشان کنند.
گناهداشتند☹
مخالفت کنین ای اهل جاهلیت تا مثل من بعد گذشت پانزده سال با دوتا بچه دیگه تحمل زندگی ناخواسته رو نداشته باشم و تصمیم به جدایی بگیرم خدا لعنت کنه این متعصبین بی احساسو
مهربونی ای عشق. نازنینی ای عشق. آخرین تکه ای این جورچین ای عشق
ازبس شرایط ازدواج برا جوونا سخت شده روز به روز از این دست اتفاقات بدتر وبیشتر هم میشه، هیچ امیدی برا جوون امروزی نذاشتن بمونه، ازدواج هم مثل داشتن خونه و ماشین ودیگر امکانات داره میشه رویا،لعنت به اونایی که سیرن و از گرسنه خبرندارن
جیگرم ]تیش گرفت واقعا گریم گرفت حیف جوونهامون اینطور پرپر میشن ...
دل شکستن تنها کاری می تونن انجام بدن من خودم عاشق شدم و خیلی سخته و اکثر ایرانیها و هموطنامون عاشق شدن و هنوزم عاشقم ...هیچ وقت دلم نیومده دل کسی رو بشکنم وروزی پسرام هم عاشق بشن منم عشق میکنم و تلاش میکنم بهم برسن ...متا سفانه دیدن این صحنه ها ......انشاالله اون دنیا با هم زندگی کنند...
متاسفانه ازدواج اجباری یا ناخواسته باعث میشه تا آخر عمرت لنگون لنگون پیش بری و هیچ علا قه ای به پیشرفت و ...نداری مگه معجزه بشه و باهاش کنار بیای ....هیچی ئمثل دوست داشتن نیست هر روز جوانتر و شاداب تر میشی گرونی و...هیچ ربطی به ازدواج نداره دختر و پسر هم و بخوان زیر یه سقف چوبی با کمترین امکانات میتونن زندگی کنند اونایی که ایراد میگیرن بنده زرو زیورن و عاشق نیستند ای کاش منم به معشوقم می رسیدم حاضر بودیم روی سنگ بخوابیم اما در عوض دلمون خوش بود ...عزت زیاد ...
منم عاشق بودم وبهش نرسیدم خودمون و نکشتیم اما....یه جوون پاک و اهل هیچ برنامه ای نبودم اما با گذشت بیست سال از زندگی متاسفانه دیگه اون جوون نیستم و درگیر مواد افیونی و.....امیدوارم هرکی هرکیو میخواد بهش برسه و تا آخر عمرشون با هم بغ بغو کنند ..............
نمی دانم که بی تو کیستم من اگر روزی نباشی نیستم من ...دل دردآشنا را در تودیدم تو میدانی خدا را در تو دیدم ....
الهی خیرنبینن خانواده هاشون ازاین خانواده های عقده ای پست فطرت زیاده بعدمیگن فسادزیادشده خب شماچکاردارید دونفر همدیگه رو دوس دارن بذاریدحتی به اشتباه بهم برسن چون خواسته دلشون بوده چراباید آرزدب دل بمیرن
من فقط یک چیز رو میدونم نودوپنج درصد کسایی که خودکشی میکنن هنگام جون دادن به شدت پشیمون هستن..مثلا وقتی کسی رو میارن بیمارستان که سی پی ار کنیم یعنی قلب ایست داده و تنفس نداره قشنگ تو چشماشون میبینی التماس میکنن که برگردن..یا کسایی که دارو و چیزای دیگه مصرف میکنن و چندروز بستری هستن وقتی به هوش میان همش میترسن و میگن غلط کردیم تورو خدا دیگه خطری واسم نداره ولی متاسفانه بعضی از همینها هم به خاطر صدمه های جدی که اندامهای داخلیشون خورده با اینکه به هوش میان ولی بعد از چند روز فوت میکنن...هیچوقت یادم نمیره یک پسری رو که یک نوع سم کشنده خورده بود وهنوز بهوش بود ولی درد میکشید و قسممون میداد نذارید بمیرم ولی عمرش به دنیا نبود و این خاطره تلخ تو ذهن همه ما که رو سرش بودیم مونده..اگه کسی خدایی ناکرده تصمیم به همچین حماقتی گرفت بهتره یک ساعت اینکار رو عقب بندازه که اعصبانیتش فروکش کنه و مطمعن باشید خودش میگه خدایا من چه قدر احمق بودم میخواستم بخاطر یک چیز ساده خود کشی کنم و هیچوقت تو اعصبانیت تصمیم به کاری نگیرید...این رو میتونید از پزشکان و پرستارهایی دیگه که مثل من خودکشی های زیادی دیدن رو بپرسی و مطمعن باشید تایید میکنن نود وپنج درصدشون هنگام جون دادن کاملا پشیمون هستن...چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی