رازهای خصوصی غلام کویتی پور + سرنوشت تنها دخترش + عکس ها

به گزارش رکنا، غلام کویتی‌پور از سال اول راهنمائی در کاخ جوانان در شاخه موسیقی و خواندن فعالیت کرد و به خاطر صدای خوبش از طرف دبیرستان به پیشاهنگی معرفی می‌شود.

غلام کویتی پور

او متولد جنوب ایران در خیابان خیام خرمشهر است. پدرش خرمشهری و مامور شهربانی بود که در کودکی او فوت کرد و مادرش اهل آبادان بود.

۱۴ خواهر و برادر هستند، ۹ برادر و ۵ خواهر، برادر بزرگتر او مشوق وی در موسیقی بوده است. در سال ۱۳۵۶ به خوانندگی مذهبی روی آورد و در ایام محرم در مراسم عزاداری می‌خواند. 

غلام کویتی پور

بعد از دیپلم و بعد از گذراندن دوره سربازی‌، در سال 1359 جنگ تحمیلی شروع شد و کشور به خصوص شهرهای مرزی درگیر جنگ شدند، غلام نیز عازم جبهه شد. در جبهه کارش خواندن نبود، مربی آموزش نظامی بود، اما هرگاه لازم بود برای رزمنده‌ها می‌خواند.

کویتی پور حماسه‌خوان جنگ و آواهای مذهبی در سال ۱۳۶۶ ازدواج می‌کند.

غلام کویتی پور

کویتی‌پور از حماسه خوانان معروف در زمان جنگ ایران و عراق بود. از نوحه‌های معروف آن زمان می‌توان به «غریبانه»، «چنگ دل» و «دل پریشانم» اشاره کرد. همچنین وی به مناسبت آزادسازی خرمشهر نوحه حماسی معروف «ممد نبودی ببینی» را به یاد شهید محمد جهان آرا خواند که یکی از ماندنی ترین ملودی های موسیقی جنگ لقب گرفت و آهنگسازان بسیاری با تاسی به این قطعه برای جنگ موسیقی نوشتند. این ملودی از جمله ملودی های قدیمی این منطقه به شمار می رود. 

غلام کویتی پور

کویتی پور در سال ۱۳۶۶ ازدواج کرده و خطبه عقدش را نیز حضرت امام خوانده است و مهریه همسرش ۵۰ هزار تومان است .حاصل این ازدواج یک دختر است که ازدواج کرده است.