این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد.
رویا میرعلمی فرشته سریال لیسانسه ها کنار شوهر قد بلند و پسرش+ عکس و بیوگرافی خانم بازیگر زیبا
عکس جدید از رویا میرعلمی بازیگر سینما و تلوزیون را ملاحظه کنید.
رویا میرعلمی بازیگر سینما تئاتر و تلویزیون در تاریخ 10 شهریور سال 1357 در قزوین و در یک خانواده 5 نفره متولد شد. رویا میرعلمی یک خواهر و یک برادر دارد مادرش ملیحه سادات کرباسی بود که در اردیبهشت 1402 دار فانی را وداع گفت و نام پدرش سید جمال میرعلمی است. بازیگر نقش زیبا در سریال شمعدونی سروش صحت تحصیلات خود را در رشته طراحی صحنه تا مقطع لیسانس در دانشگاه تهران ادامه داد و سپس کار خود را آغاز کرد. بدلیل مخالفت خانوادهاش با بازیگری تصمیم به تحصیل در این رشته گرفته بود تا کم کم بتواند به آرزوی خود برسد و اینطور هم شد.
رویا میرعلمی همسر حسین کیانی کارگردان است که در سال 1378 در کار تئاتر خویش خانه با هم آشنا شده و ازدواج کردند.
به گزارش رکنا، رویا میرعلمی یکی از بازیگران توانای تئاتر، تلویزیون و سینمای ایران است. او در ۱۰ شهریور ماه ۱۳۵۷ در قزوین متولد شد و اکنون ۴۰ سال سن دارد. این بازیگر فارغ التحصیل لیسانس طراحی صحنه از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران بوده و فعالیت در عرصه بازیگری را در سال ۱۳۷۸ با تئاتر آغاز کرد. میرعلمی متاهل و پسری به نام کارن دارد.
امان برادر کوچکم را بریده بودیم!
رویا میرعلمی یک خواهر و یک برادر کوچکتر از خود دارد. «اصولا دختر شلوغی بودم و معلم هایم مدام در حالا تذکر دادن به من بودند.» میر علمی در مورد دوران کودکی خود اینچنین می گوید. «با خواهرم بی وقفه در حال اذیت کردن برادر کوچکمان بودیم؛ به طور مثال او را در اتاقی حبس می کردیم و به او غذا نمی دادیم.»
اسم فرزندم را از به خاطر کارن همایونفر انتخاب کردم!
حسین کیانی همسر رویا میر علمی متولد ۱۳۵۳ اهل ملایر نمایشنامه نویس و کارگردان بوده و حاصل ازدواجشان نیز پسری به نام کارن است. رویا در مورد نام پسرش می گوید: من اسم کارن را انتخاب کردم، چون هم اسم کمیابی بود و هم سال ها پیش اجرای پیانویی از کارن همایونفر دیده بودم که هنوز بعد از سال ها مجذوب هنرنمایی اش هستم و همین باعث شد اسم پسرم را کارن بگذارم.
طراح صحنه یا بازیگر؟
در واقع تحصیلات آکادمیک رویا میر علمی در زمینه طراحی صحنه بوده و اولین حضور او برای ایفای نقش در نمایش خیشخانه به کارگردانی حسین کیانی به صورت اتفاقی بود و در واقع میرعلمی بدون هیچ گونه تجربه ای قدم بر صحنه ی تئاتر گذاشت.پس از حضور در نمایش خیشخانه، میر علمی در چند اثر نمایشی دیگر نیز ایفای نقش کرد اما حضور او در قاب تلویزیون در سال 1390 با ایفای نقش در سریال حیرانی به کارگردانی امید بنکدار شکل گرفت؛ هرچند آنچنان که باید و شاید در این اثر دیده نشد. جرقه معروفیت میرعلمی اما سریال زمانه اثر حسن فتحی زده شد و وی با بازی در چهره اش شناخته شد و با ایفای نقش در سریال شمعدونی اثر سروش صحت، به اوج شهرت رسید.
به طور کلی رویا میر علمی در صحنه ی تئاتر نسبت به سریال و فیلم سینمایی فعالیت بیشتری دارد. او در سریال کمدی و پر طرفدار لیسانسه ها هم بازی هوتن شکیبا، امیرحسین رستمی، امیر کاظمی و بیژن بنفشه خواه بود و علاوه بر بازیگری طراحی صحنه ی تئاترهای «رژیستورها نمیمیرند» و «مضحکه شبیه قتل » را نیز بر عهده داشت.
ابعادی از شخصیت میرعلمی / استقلالی چهارآتیشه و عاشق شجریان!
رویا میرعلمی به شدت فوتبالی بوده و به صورت خانوادگی نیز طرفدار تیم استقلال تهران هستند. یکی دیگر از علایق شدید او شعر و ادب است که در این بین اشعار حافظ بالاترین درجه محبوبیت را نزد او دارند.
در بین شعرای نسل نو نیز سهراب سپهری ، احمد شاملو و فروغ فرخزاد چهره های مورد علاقه او به شمار می روند. در موسیقی نیز میرعلمی به صدای استاد شجریان علاقه ی بسیار دارد. سینمای ایتالیا و آثار کارگردانانی چون میکل آنجلو آنتونیونی، فدریکو فلینی و تئوآنجلوپولوس را دوست دارد و به شدت طرفدار سینمای به دور از تجملات و زرق و برق است. میر علمی دنبال کننده سینمای هالیوود بوده اما تماشای آثار فردی چون کریشتف کیشلوفسکی را به استیون اسپیلبرگ ترجیح می دهد و علاقه زیادی نیز به سینمای روسیه و آثار آندری تارکوفسکی و سرگئی پاراجانف دارد.
رویا میرعلمی در مورد آشپزی اش گفت : تا به امروز محال بوده کسی دستپختم را تجربه کند و فرصت بعدی را از دست بدهد، تخصصم در درست کردن قیمه نثار و خوردن قورمه سبزی است.
جوایز رویا میرعلمی
جایزه بهترین بازیگر زن کمدی از هجدهمین جشنواره حافظ
کاندید بهترین بازیگر زن در کانون منتقدان تئاتر ایران سال ۹۶ برای بازی در نمایش مضحکه شبیه قتل
کاندید بهترین بازیگر زن در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر برای نمایش ناسور
جایزه دومین بازیگری زن برای بازی در نمایش جان گز از پانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت
جایزه اول بازیگری برای نمایش زمان لرزه ازبیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر
جایزه اول بازیگری تله تئاتر بچههای من بچههای آفریقا از بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر
جایزه سوم بازیگری برای نمایش رژیسورها نمیمیرند از نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر
هفت بار کاندیدای بهترین بازیگر تئاتر در جشن بازیگر خانه تئاتر برای نمایشهای تکیه ملت، بیداری خانه نسوان، همسایه آقا، همه فرزندان خانم آغا، ورود آقایان ممنوع، شایعات
نام سریال های تلویزیونی رویا میرعلمی
فوق لیسانسه ها (۱۳۹۷)
دلدادگان (۱۳۹۷)
لیسانسهها (۱۳۹۶ – ۱۳۹۵)
شمعدونی (۱۳۹۴)
زمانه (۱۳۹۱)
حیرانی(۱۳۹۰)
نام فیلم های سینمایی رویا میرعلمی :
آقا یوسف (۱۳۹۰)
خواب زدهها (۱۳۹۲)
بیداری (۱۳۸۷)
صبح روز هفتم (۱۳۸۷)
برادر (۱۳۸۷)
نام تئاترهای رویا میرعلمی
زندانی خیابان دوم (۱۳۹۶)
روز عقیم (۱۳۹۶)
اتاق (۱۳۹۶)
سعدی تابستان سیودو (۱۳۹۵)
همسایه ی آقا (۱۳۹۵)
راپورتهای شبانه دکتر مصدق (۱۳۹۵)
ناسور (۱۳۹۵)
جان گز (۱۳۹۴)
مضحکه شبیه قتل (۱۳۹۴)
زمین لرزه (۱۳۹۲)
مادر مانده (۱۳۸۸)
اهل قبور (۱۳۸۸)
مهر هفتم (۱۳۸۸)
بیداری خانهٔ نسوان (۱۳۸۷)
آتن-مسکو (۱۳۸۷)
خواب بیوقت حوریه (۱۳۸۷)
بیداری خانه نسوان (۱۳۸۷)
طناب (۱۳۸۵)
همسایهٔ آقا (۱۳۸۵)
تکیهی ملت (۱۳۸۴)
دن کامیلو (۱۳۸۴)
حرفی به جای حرفی دیگر (۱۳۸۲)
قرمز و دیگران (۱۳۸۲)
تیاتر اجباری (۱۳۸۳)
پنهانخانه پنج در (۱۳۷۹)
خیشخانه (۱۳۷۸)
بازیخانه (۱۳۷۸]
واقعه در مجلس سودابه خوانی (۱۳۷۸)
ارسال نظر