امیر تتلو به انفرادی منتقل نشده است!

به گزارش رکنا، با انتشار شایعه انتقال امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو به انفرادی موضوع مورد پیگیری و صحت‌سنجی قرار گرفت و مشخص شد ادعای منتشر شده کذب است.

در روزهای اخیر اخباری در رابطه با انتقال امیر حسین مقصودلو ملقب به تتلو به انفرادی همچنین صدور حکم قطعی وی منتشر شده است که پیگیری‌ها نشان می‌دهد این اخبار صحت ندارند.

در رابطه با شایعه حکم امیر حسین مقصودلو ملقب به تتلو پیگیری‌ها حاکی از آن است که هرگونه شایعاتی مبنی بر صدور حکم قطعی تتلو کذب محض است و موضوع رسیدگی به پرونده وی در دیوان عالی کشور در مرحله فرجام‌خواهی است.

اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه ۲۷ فروردین امسال در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو، گفت: نامبرده به اتهام تشویق به فساد و فحشا به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم شده است همچنین پرونده دیگری به اتهام توهین به مقدسات داشت که در این پرونده هم به تحمل پنج سال حبس محکوم شده بود که با اعتراض دادستانی عمومی و انقلابی تهران پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض ارجاع شد که پس از رسیدگی بره انتسابی محرز شناخته و حکم اعدام برای وی صادر شده است.

جهانگیر گفت: حکم باتوجه به فرجام خواهی اکنون در دیوان عالی کشور در حال رسیدگی است و هنوز نقض یا قطعیت آن اعلام نشده است.

  • فیلم رقص چارلی چاپلینی معین زد/ تو باشگاه وقتی تیپ داداش کایکو رو زده!!!

وبگردی