حداقل یک علامت طولانی مدت در مبتلایان کرونا باقی می ماند

به گزارش رکنا، نتایج تحقیق گسترده‌ای که توسط دانشگاه آکسفورد و مؤسسه ملی سلامت آمریکا انجام شده است نشان می‌دهد در ۳۷ درصد از بیماران مبتلا به کرونا سه یا شش ماه بعد از ابتلاء به ویروس کرونا، حداقل یک علامت طولانی مدت ناشی از ابتلا به کرونا مشاهده شده است.

به گفته دانشگاه آکسفورد، پس از بررسی علائم در بیش از ۲۷۰ هزار نفر از افراد بهبود یافته از کرونا، شایع‌ترین علائم شامل مشکلات تنفسی، خستگی، درد و اضطراب بوده است.

بر اساس این پژوهش، این علائم میان افرادی که پیش از این به علت ویروس کرونا بستری شده بودند و همچنین در زنان بیشتر از مردان بوده است. این تحقیق در خصوص علائم طولانی مدت کووید -۱۹، شدت آن‌ها و اینکه تا چه مدت باقی خواهد ماند اطلاعات بیشتری ارائه نداده است.

افراد مسن و مردان بیشتر مشکلات تنفسی و مشکلات شناختی داشتند در حالی که جوانان و زنان بیشتر دچار سردرد، علائم شکمی و اضطراب یا افسردگی بودند.

پل هریسون استاد دانشگاه آکسفورد در این رابطه اظهار کرد: ما باید مکانسیم‌هایی که بر اساس آن، ویروس تأثیرات متفاوتی بر افراد بهبود یافته از بیماری می‌گذارد را شناسایی کنیم. این اطلاعات برای جلوگیری از پیامدهای طولانی مدت کووید -۱۹ یا درمان آن‌ها ضروری خواهد بود.

منبع: فارس