رهگیری هواپیمای ناشناس در نزدیکی اقامتگاه ترامپ در فلوریدا

به گزارش رکنا، فلوریدا - ۱۰ مارس ۲۰۲۵ - جنگنده‌های نیروی هوایی آمریکا، روز یکشنبه، یک هواپیمای غیرنظامی را که وارد حریم هوایی ممنوعه در نزدیکی اقامتگاه دونالد ترامپ در "مارالاگو" واقع در فلوریدا شده بود، ره‌گیری کردند. این حادثه همزمان با پایان بازی گلف ترامپ رخ داد.

این اولین بار نبود که چنین نقضی در این منطقه اتفاق می‌افتد. از آغاز دوره ریاست‌جمهوری ترامپ در ۲۰ ژانویه، بیش از ۲۰ مورد نقض حریم هوایی بر فراز اقامتگاه او گزارش شده است. در این حادثه اخیر، دو جنگنده نیروی هوایی برای هشدار به خلبان هواپیما، موشک‌های فلر شلیک کردند. این موشک‌ها تنها برای جلب توجه خلبان بودند و تهدیدی برای امنیت نداشتند.

پس از شلیک موشک‌ها، خلبان هواپیما متوجه حضور جنگنده‌ها شده و به دستور آن‌ها از منطقه ممنوعه خارج شد. فرماندهی دفاع هوافضای آمریکای شمالی (NORAD) اعلام کرد که این ره‌گیری هیچ تاثیری بر برنامه‌های ترامپ نداشته و امنیت او را به خطر نینداخته است.

هنگامی که رئیس‌جمهور آمریکا در اقامتگاهش حضور دارد، منطقه‌ای به شعاع ۵۵ کیلومتر تحت مقررات پروازی شدید قرار می‌گیرد تا از ورود هواپیماهای غیرمجاز جلوگیری شود.

 

  • ویدیو | خاطرات جالب مهران مدیری از جنگ / در کردستان هم می‌جنگیدیم هم برای رزمنده ها تئاتر اجرا می‌کردیم

اخبار تاپ حوادث