رییس هیئت مدیره و مدیرعامل انجمن ندای معلولین ایران در گفت و گو با رکنا مطرح کرد،
سازمان بهزیستی در دوره کرونا تنها به 100 هزار معلول کمک کرد/ سازمان های حمایتی حتی یک تماس نگرفتند
رکنا: مدیرعامل انجمن ندای معلولین ایران گفت: وقتی در شرایط فعلی کرونا میبینیم که دولت از بخشهای مختلف جامعه حمایت میکند و مثلا مالیات بخشی از تجار را میبخشد، ما هم انتظار داریم افراد دارای معلولیت را شناسایی و حمایت مالی کند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا ، محمود کاری، رییس هیئت مدیره و مدیرعامل انجمن ندای معلولین ایران در رابطه با مشکلات معیشتی افراد دارای معلولیت گفت: با شیوع بیماری کرونا مشکلات افراد دارای معلولیت مضاعف شد؛ چه در تامین نیازهای روزمره و چه در تامین نیازهای لوازم بهداشتی و لوازم پیشگیری از کرونا. اکثر افراد دارای معلولیت نه کار دارند و نه تحت حمایت هستند.
نپرسیدند زنده اید یا مرده چه برسد به کمک
وی افزود: بر اساس آمار سازمان های حمایتی، یک میلیون و ششصد هزار نفر از افراد دارای معلولیت در سازمان بهزیستی کشور ثبت نام شدهاند. ولی سازمان بهزیستی اعلام کرده است که در زمان کرونا فقط توانستیم به 100 هزار نفر کمک بکنیم. اکثر افراد دارای معلولیت به ما میگویند که از طرف سازمان های حمایتی حتی یک تماس نگرفتند بگویند شما زنده اید یا مرده، چه برسد به این که کمک هایی به در خانهها ببرند و لوازم بهداشتی و پیشگیری از کرونا به بدهند.
محمود کاری بودجه سازمان های دولتی را اندک برای بخشی از افراد دارای معلولیت دانست و گفت: بودجه ای که به سازمان کشور داده میشود یک سرانهای است که به بخشی از افراد دارای معلولیت خدماتی ارائه میدهند. تقسیماتی هم هست که مثلا برای افرادی که معلولیت شدید دارند و شغل و درآمدی ندارند بین 100 تا 400 هزار تومان کمک شود. این کمک ها در شرایط فعلی مقدار موثری نیست. ولی صحبت ما از این است که بقیه جمعیت معلولین چه میشود؟ با وجود این که همه این افراد پرونده دارند و اطلاعاتشان هست باید تماسی با آنها گرفته شود و جویای حالشان بشوند که اصلا زنده هستند یا مرده.
دولت مالیات تجار را می پردازد ولی در حمایت معلولان کم می آورد
مدیرعامل انجمن ندای معلولین ایران درمورد وظیفه دولت نسبت به افراد دارای معلولیت گفت: وقتی در شرایط فعلی کرونا میبینیم که دولت از بخش های مختلف جامعه حمایت میکند و مثلا مالیات بخشی از تجار را میبخشد، ما هم انتظار داریم افراد دارای معلولیت را شناسایی و حمایت مالی کند. این اتفاق نمیفتد و اگر هم میفتد خیلی ناچیز است و برای بخشی از افراد.
محمود کاری گفت: برابر با آمار سازمان ملل متحد در کشورهای در حال توسعه 15 درصد افراد دارای معلولیت هستند. این به این معناست که باید شش تا هفت میلیون نفر جمعیت معلولیت داشته باشیم و از این جمعیت فقط یک و نیم میلیون نفر در سازمان بهزیستی پرونده تشکیل داده اند.
خبرنگار : کامیار فکور
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر