حداقل ۵۰۰ میلیارد دلار برای مهار ناترازی‌ها نیاز داریم / در سال ۱۴۰۴تورم بین ۴۰ تا ۵۰ درصد می‌شود + فیلم

وحید شقاقی شهری ، در بخشی از گفت‌وگوی خود با «انتخاب» با اعلام پیش بینی خود از متغیر‌های اقتصادی کشور در سال ۱۴۰۴ گفت: در سناریوی بدبینانه، تورم بین ۴۰ تا ۵۰ درصد می‌شود. با این وجود، شقاقی تاکید کرد که تورم ۴۰ درصد سال ۱۴۰۴ از نظر شدت، معادل ۹۵۲ درصد سال ۹۷ است.

این اقتصاددان افزود : در ۱۴۰۴، ناترازی ها یک سهم برجسته در بدتر شدن اوضاع اقتصادی خواهند داشت هیچ تصویر روشنی از ناترازی‌ها نداریم؛ این نگران کننده است وقتی دیوار نم می‌کشد، یک مقدار دوام می‌آورد ولی یک جا فرو می‌ریزد ارز و تورم مثل تب است که خودش را نشان می‌دهد؛ این تب یک ریشه‌هایی دارد آنها مهم هستند؛ در سال‌های اخیر کنار تب‌سنج‌هایمان یخ گذاشتیم و علامت‌ها را خوب نشان نداده است .

مشاور دبیرخانه مجمع تشخیص  مصلحت اظهار کرد : تصویر هولناکی از ناترازی‌ها در ذهنم می‌پرورانم و نگرانم؛ حداقل ۵۰۰ میلیارد دلار برای مهار ناترازی‌ها نیاز داریم. با این شوخی‌ها که آقایان می‌کنند، مشکل حل نمی‌شود؛ استاد تبدیل مسائل به کمدی و تراژدی هستیم. ناترازی‌ها ممکن است خروج سرمایه ما را تشدید کند.

وی افزود: جی‌دی‌پی ما ۴۰۰ میلیارد دلار است یعنی برای رفع ناترازی‌ها، ۱۲۵ درصد GDP، منابع لازم داریم.

اخبار تاپ حوادث