آکسفورد واکسن کرونا را تولید انبوه می کند + قیمت دارو

واکسن کرونا / واکسن کرونا آکسفورد در حال حاضر در دو کشور آفریقای جنوبی و برزیل در حال کارآزمایی بوده و هدف متخصصان عرضه واکسن به تمام نقاط جهان و مقابله بین‌المللی با این بیماری کشنده است. در همین راستا «ادار پوناوالا» بنیانگذار موسسه سرم هندوستان توضیح می‌دهد Covishield تا ماه نوامبر (آبان و آذر) و با قیمتی کمتر از ۱۰۰۰ روپیه (معادل حدود ۱۳ دلار) در هند تولید و در دسترس قرار خواهد گرفت.

به گزارش رکنا، کارآزمایی این واکسن کرونا از ماه آینده میلادی در کشور هند نیز آغاز خواهد شد؛ این در حالی است که فاز اول و دوم آزمایش‌های انسانی در دانشگاه آکسفورد، این واکسن را به امیدوارکننده‌ترین درمان احتمالی این بیماری جهانی تبدیل کرده است. این واکسن که در حال حاضر AZD1222 نام داشته، با همکاری شرکت داروسازی AstraZeneca تولید خواهد شد.

واکسن کرونا

بر اساس نتایجی که هفته گذشته منتشر شد، این واکسن نه تنها آنتی‌بادی‌هایی خنثی‌کننده در بدن فرد ایجاد می‌کند، بلکه مصونیت را برای سلول‌های دستگاه ایمنی (لنفوسیت تی) به ارمغان می‌آورد که در حقیقت محافظتی دو مرحله‌ای در مقابل ویروس ایجاد می‌نماید. سازندگان امیدوارند این واکسن کرونا تا پایان سال جاری میلادی عرضه جهانی شود.

گفتنی است در کنار واکسن دانشگاه آکسفورد، واکسن‌های دیگری هم در سایر نقاط جهان تولید شده‌اند که نتایجی امیدوارکننده را نشان داده‌اند. در حال حاضر متخصصین چینی کمپانی CanSino Biologics واکسنی در اختیار دارند که ایمن بوده و در مقابل ویروس مصونیت ایجاد می‌کند، اما برای ایجاد آنتی‌بادی‌های کافی و عملکرد کامل نیاز به تزریق منظم طی سه الی چهار ماه دارد.

واکسن کرونا

کمپانی آلمانی BioNTech هم با همکاری کمپانی داروسازی آمریکایی فایزر واکسنی به اسم BNT162 طراحی کرده که تاکنون روی شصت مورد آزمایش انسانی نتیجه‌بخش بوده است. فایزر در صدد است تاییدیه رگولاتوری‌های بین‌المللی برای عرضه جهانی این ویروس را تا ماه اکتبر (مهر و آبان) بگیرد.

در حالی که واکسن کرونا دانشگاه آکسفورد امیدواری زیادی از خود نشان داده، دیگر متخصصان جهانی معتقدند آماده‌سازی مقادیر کافی برای استفاده پیشگیرانه در جهان تا اوایل سال آینده میلادی مقدور نخواهد بود. «مایک رایان» یکی از مدیران سازمان بهداشت جهانی در گفت‌و‌گویی با رویترز تاکید کرده با وجود مشاهده نتایجی مثبت در واکسن‌های طراحی شده، عرضه جهانی این واکسن‌ها تا ماه‌های ابتدایی سال ۲۰۲۱ امکان‌پذیر نخواهد بود. در همین حین ۱۵۰ مورد واکسن متنوع دیگر در سراسر نقاط جهان در دست آزمایش است.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی