شرکت‌ های بیمه سخت‌ گیری کمتری داشته باشند/ تعیین دیه و خسارات در دستور کار است

به گزارش رکنا از قوه قضاییه، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان اظهار کرد: دستگاه قضایی از اولین لحظات و دقایق وقوع حادثه در صحنه حضور میدانی داشته‌ است همچنین تمام مسئولان استان نیز حضور پیدا کردند. دستگاه قضایی در راستای وظایف سازمانی خود بحث کمک به نجات افرادی که گرفتار بودند، بحث رسیدگی به مصدومین و خدماتی که باید به خانواده متوفیان داده می‌شود با جدیت پیگیری کرده و اقداماتی انجام می‌شود و ماموریت‌های ما در حال انجام است.

وی افزود: چند مسئله که در کنار این حادثه وجود دارد یک مورد مربوط به متوفیان بوده که کارهای آنها در حال انجام است مورد دیگر مربوط به مصدمان این حادثه بوده که خدمات درمانی و مسائل پزشک قانونی آن‌ها و رسیدگی به درخواست‌های آنها جز اولویت‌های دوم است. بحث خودروهایی که خسارت دیدند، خسارت اموال مردم، علت حادثه و مسائل مربوط به قصور احتمالی همگی در دست بررسی و اقدام است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان اظهار کرد: از وزیر کشور درخواست کردیم که اگر امکان داشته باشد کمیسیون‌هایی تشکیل دهیم به طوری که یک کمیسیون برای تعیین علت حادثه، یه کمیسیون برای تعیین قصور احتمالی مدیران مربوطه، یک کمیسیون برای پرداخت خسارت چندین هزار دستگاه خودروهایی که مربوط به مردم است و یک کمیسیون نیز برای تعیین تکلیف دیه و صدمات بدنی که افراد متحمل شدند. وزیر کشور نیز ظاهراً این درخواست را قبول کرده و دستورات لازم را صادر کردند.

قهرمانی اظهار کرد: دستگاه قضایی با تمام توان و قدرت پای احقاق حقوق مردم و دولت همچنین حقوق خسارت دیدگان است. تمام تلاش ما این است که با کمترین زحمت و دردسر خسارت‌های مالی و صدمات بدنی مردم را جبران کنیم اگر امکان داشته باشد و به نتیجه برسیم کمیسیون‌هایی تشکیل می‌دهیم که بدون پرونده خسارت‌ها را پرداخت کنند و اگر این مورد به نتیجه نرسید قطعاً به روش‌های قانونی از طریق تقدیم دادخواست و شکایت حقوق مردم را پیگیری می‌کنیم و هیچ نگرانی وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: شرکت‌های بیمه‌گر در محل حضور دارند تقریباً تمام محوطه‌ها تحت پوشش بیمه‌ای هستند و بخشی از خسارت‌ها قطعاً از طریق بیمه‌ها جبران می‌شود.

وی افزود: پیشنهاد و درخواست دستگاه قضایی استان به شرکت‌های بیمه این است که با سخت‌گیری کمتری خسارت‌ها را پوشش دهند حتی از مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های بیمه برای جبران خسارت‌ها در این زمینه استفاده شود. همچنین پیشنهاد می‌کنم که اگر ممکن باشد شرکت‌های بزرگ خودروساز کشور پای کار بیایند و از باب مسئولیت اجتماعی خودروهایی که محصول شرکت‌های خود آن‌ها است را بازسازی کنند تا بخشی از تعلمات و آسیب‌هایی که شهروندان ما متحمل شدند جبران شود.

قهرمانی بیان کرد: یکی از اقدامات مهم بعد از حادثه انفجار، مختل نشدن فعالیت بندر شهید رجایی است.

وی با بیان اینکه بندر شهید رجایی ۵۲ ترمینال و بیش از ۲۴۰۰ مساحت دارد، گفت: این حادثه در یکی از ترمینال‌ها این بندر رخ داده است.

قهرمانی بیان کرد: کار واردات و صادرات از بندرشهید رجایی در حال انجام است. کشتی‌ها در اسکله در حال تخلیه بار هستند و سیستم‌های گمرکی و بندری در مدار قرار دارند و فعالیت اقتصادی بندر به روال عادی بازگشته است.

وی افزود: دستگاه قضایی حمایت کافی از تجار در راستای حمایت از سرمایه گذاری انجام می‌دهد.

  • فیلم آواز باشکوه و احساسی عرفان طهماسبی ! / برای عاشقانه های دونفره !

اخبار تاپ حوادث

وبگردی