خوراکی های ضد آلزایمر کدامند؟
سلامت رکنا : آلزایمر در سنین پیری بسیار شایع است.
برخی از خوراکی ها قادرند با آلزایمر مبارزه کنند.
به گزارش رکنا، سالیان سال است که پزشکان تاکید میکنند که نوع رژیم غذایی میتواند بر سلامت قلب شما تاثیر بگذارد. تحقیقات امروزی نشان میدهند که این توصیه در مورد مغز نیز صادق است و رژیم غذایی هر فرد در سلامت مغز او اثر میگذارد. آلزایمر یکی از بیماریهای مغزی است که میتوان با رژیم غذایی مناسب از آن پیشگیری یا حتی آن را کنترل و درمان کرد.
سبزیجات برگدار و تیره
مانند کلم پیچ، اسفناج و بروکلی که حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین A و C هستند، هر روز یا حداقل دو بار در هفته در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.
آجیل
به دلیل دارا بودن کلسترول خوب (HDL)، فیبر و آنتیاکسیدان نه تنها به پایین رفتن کلسترول بد (LDL) و کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک می کندبلکه غذای مناسبی برای مغز هم است. مصرف پنج وعده (به اندازه کف دست) آجیل در هفته توصیه میشود.
توت
مانند زغال اخته، شاتوت و توتفرنگی به دلیل غنی بودن در میزان آنتیاکسیدان، میتواند مغز را از ابتلا به فراموشی محافظت کند. مقدار مصرفی مناسب به اندازه یک فنجان (تقریبا ۲۵۰ گرم) دو بار در هفته است.
حبوبات
مانند لوبیا و نخود به دلیل دارا بودن مقدار فیبر و پروتئین بالا و همچنین چربی و کالری کم، تاثیر بسزایی بر سلامت مغز میگذارد. خوردن سه وعده حبوبات در هفته توصیه می شود.
غلات کامل
مصرف سه وعده غلات کامل مانند نان گندم کامل به طور روزانه توصیه میشود. انواع غلات کامل مواد مغذی مانند پروتئین، فیبر، ویتامینهای گروه B، آنتی اکسیدانها و مینرالهای کم مقدار (آهن، زینک، مس و منیزیم) را شامل میشود.
ماهی
مصرف حداقل هفتهای یک بار ماهی برای سلامت حافظه و مغز توصیه میشود.
مرغ
منبع خوبی از ید، آهن، روی، ویتامینها و به ویژه ویتامین B12 است و خوردن حداقل دو تا سه بار آن در هفته باعث میشود خطر ابتلا به آلزایمر تا حد قابل توجهی کاهش یابد.
روغن زیتون
کسانی که از روغن زیتون به عنوان روغن اصلی در رژیم غذایی خود استفاده میکنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر قرار دارند.
ارسال نظر