«سوپر مغز ایرانی» که آماده مسابقه با سریعترین ابرکامپیوترهای جهان است!
رکنا: «علی بیات موحد» معروف به سوپر مغز ایرانی مبتکر و بنیانگذار روشهای نوین سرعت انتقال و محاسبات ذهنی در جهان است و در جام جهانی محاسبات ذهنی ۲۰۰۴ نیز عنوان ششم دنیا را یدک میکشد.
به گزارش رکنا، ساعات پایانی آخرین شب نمایشگاه کتاب هرمزگان در حال قدم زدن و بازدید از غرفهها بودیم که ناگهان غرفهای پرجمعیت، توجهمان را به خود جلب و منجر به حضورمان در جمع شد.
ازدحام جمعیت گرداگرد فردی حدود ۵۰ ساله در این غرفه فرا گرفته بود. حس کنجکاویمان گل کرد و به جمع پیوستیم. گفته میشد او «سوپر مغز ایرانی» است و سرعت انتقال و محاسبات ذهنیاش بسیار بالاست.
او قادر بود دو موضوع متفاوت را بهطور همزمان دریافت و پاسخ را ارائه دهد و مادامیکه با مردم سخن میگفت، به جذرهای بسیار سخت با اعداد و ارقام آنچنانی پاسخ میداد.
وی مبتکر و بنیانگذار روشهای نوین سرعت انتقال و محاسبات ذهنی در جهان است و در جام جهانی محاسبات ذهنی ۲۰۰۴ نیز عنوان ششم دنیا را یدک میکشد.
خلاصه منتظر ماندیم تا غرفهشان خلوتتر و از ازدحام جمعیت بکاهد تا دقایقی را با او به گپوگفت بنشینیم.
*ذهن انسان نه متکی به کامپیوتر بلکه باید همگام با کامپیوتر باشد
«علی بیات موحد» متولد ۱۳۴۸ در زنجان و یکی از افتخارآفرینان علم ریاضیات ایران است. او به گرمی در غرفه کاملأ متفاوتشان پذیرای ما شد.
دلبسته جنوب است و از آنجایی که روز بعد او را به صرف ناهار دعوت کردیم بهدلیل ضیق وقت، این ضیافت را نپذیرفت چراکه میگفت؛ میبایست به قشم برود و از عجایب هفتگانه این جزیره زیبای ایران لذت ببرد.
موحد، علاقمند است برای هرمزگانیها کلاسهای محاسبات برگزار کند و به او قول دادیم در حد توان، همکاریهایی را با وی در این زمینه برقرار سازیم.
این مبتکر ایرانی معتقد است در جهان امروز ذهن انسان نه متکی به کامپیوتر بلکه باید همگام با کامپیوتر باشد.
موحد یک اعتقاد کلی دارد و همه این کارها را بر پایه آن انجام میدهد و اذعان میدارد؛ «خداوند همه چیز را بر اساس نظم آفریده است و ما باید این نظم را پیدا کنیم».
*از علاقمندی به هرمزگان تا برگزاری دورههای محاسباتی برای ورزشکاران
او بسیار مشتاق است تا برای رزمیکاران، کلاسهای ذهن برگزار کند چراکه معتقد است ریاضیات به ورزشکارانی که در عرصه قهرمانی فعالیت دارند خصوصأ جوانان رزمیکار کمک میکند تا تصمیمات خود را به موقع اجرایی کنند.
این استاد علم ریاضیات اظهار داشت: از سن هفت سالگی محاسبات ذهنی را با عمل جمع یاد گرفتم و پس از یادگیری هر عمل محاسباتی در دوران تحصیل روشهایی برای محاسبات ذهنی آنها ابداع کردم.
به گفته وی، این عملیات عبارتند از جمع و تفریق، ضرب و تقسیم، جذر، ریشه، لگاریتم، نسبتهای مثلثاتی، حد، مشتق، انتگرال، ضرب اعداد در مبنای ۲ و... که موفق به ابداع روشهای محاسبات ذهنی برای آنها نیز شدم.
*با نظر پروفسور محمود حسابی تصمیم به آموزش گرفتم
ارسال نظر