توقیف موتورسنگین گرانقیمت در بزرگراه مدرس
حوادث رکنا: معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: یکدستگاه موتورسیکلت سنگین هندا ۱۰۰۰ سی سی دیگر دیروز در بزرگراه مدرس در حین لایی کشی و انجام حرکات مخاطره آمیز توقیف شد.
![توقیف موتورسنگین گرانقیمت در بزرگراه مدرس](https://cdn.rokna.net/thumbnail/Rvs1ZZSPQAJW/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c65mKg_F4VlavtfuJ1_NwVg,,/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1+%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%84%D8%AA.jpg)
به گزارش رکنا، سرهنگ علی همه خانی گفت: در ساعت ۱۴ ظهر دیروز، یکدستگاه موتورسیکلت سنگین هوندا ۱۰۰۰cc توسط تیم منطقه ۲۴ پلیس راهور تهران بزرگ در مسیر شمال به جنوب بزرگراه مدرس _ آفریقا و در طرح مهار توقیف شد.
سرهنگ همه خانی ضمن بیان این مطلب که طرح توقیف موتورسیکلت های سنگین و هنجار شکن بنا به درخواست شهروندان در پایتخت ادامه دارد، به دارندگان و راکبین موتورسیکلتهای سنگین بدون پلاک و مجوز هشدار و تذکر داد که به هیچ عنوان در سطح معابر شهر تهران تردد نکنند چرا که به محض رویت این موتورسیکلتها بخاطر امنیت تردد و حفط جان خود راکبین و دیگر رانندگان و شهروندان، توسط تیمهای راهور توقیف و به پارکینگ دلالت میشوند.
-
هشدار به پلتفرمهای ثبت آگهی درباره کلاهبرداریهای حوزه وام
ارسال نظر