به گزارش رکنا، هواداران هم که مقصر تمام این اتفاقات را مدیریت ورزش کشور می‌دانستند؛ همه این ها باعث شد تا کار آقای رئیس به بیمارستان و سپس استعفا بکشد. البته این اولین حمله قلبی مهدی تاج نیست. یک سال و نیم پیش هم او در ترکیه دچار حمله قلبی شده بود اما این حمله به خیر گذشت و رئیس فدراسیون فوتبال بعد از یک دوره درمان کوتاه به کشور بازکشت. این ماجرا گذشت تا این که روز چهارشنبه آقای رئیس در اوج انتقادات هواداران از وضعیت فوتبالی این روزها راهی بیمارستان شد و بعد هم خبرهایی از استعفای او را شنیدیم. بعد از بستری شدن تاج و مشکلاتی که برای او پیش آمد، اخباری درباره کناره‌گیری اش از ریاست شنیده شد. با گذشت چندروز از بستری شدن تاج، دیروز امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال خبر استعفای وی را به صورت رسمی اعلام کرد. در این میان در خصوص جانشین احتمالی تاج هم محدودیت‌هایی قانونی وجود دارد. چون محمود اسلامیان سرپرست نایب‌رئیس اول فدراسیون و حیدر بهاروند، نایب‌رئیس دوم فدراسیون فوتبال بازنشسته هستنددر نتیجه بحث احتمال جانشینی لیلا صوفی‌زاده، نایب‌رئیس سوم فدراسیون مطرح شده است.البته شب گذشته خبری منتشر شد که طبق آن، ابراهیم شکوری، سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال گفته عهده دار امور اجرایی فدراسیون است تا زمانی که تصمیم نهایی توسط مراجع ذی صلاح گرفته شود. با همه این ها شما هم انتظارات تان از فدراسیون فوتبال را با شرایط این روزها تنظیم کنید.مشروح خبر مربوط به استعفای تاج را در صفحات ورزشی بخوانید.

خبرساز دوم: شبنم نعمت زاده

حکم شبنم نعمت زاده در شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی صادر و تا آخر هفته اعلام خواهد شد. نام شبنم نعمت زاده به عنوان متهم ردیف اول پرونده احتکار دارویی اولین بار منتشر شد، اما این اولین باری نبود که پای خانواده نعمت‌زاده به دادگاه قاضی مسعودی مقام و شعبه سوم دادگاه ویژه جرایم و مفاسد اقتصادی باز شده بود. پیش از آن که رسیدگی به پرونده شبنم نعمت‌زاده آغاز شود و اواخر سال گذشته در پرونده سوءاستفاده از ارز‌های دولتی در پتروشیمی که متهم ردیف اول آن رضا حمزه‌لو بود، نام خانواده نعمت‌زاده برای بار اول رسانه‌ای شد. البته این تنها پرونده دختر وزیر سابق نیست. او دو پرونده داشته است. یکی از این پرونده‌ها به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و دیگری به ارزش پنج میلیارد تومان بوده است .مشروح گزارش مربوط به محکومیت شبنم نعمت زاده و میزان حبس وی را در صفحه 14 بخوانید .

خبرساز سوم: محمد جوادلاریجانی

خبر تغییر محمد جواد لاریجانی از معاونت امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه و انتصاب علی باقری کنی به جای او هم خبر مورد توجه روز گذشته بود. محمدجواد لاریجانی که از سال 84 در دوران ریاست محمود هاشمی شاهرودی، صادق لاریجانی و ابراهیم رئیسی بر قوه قضاییه، سمت دبیری ستاد حقوق بشر را برعهده داشت روز یک شنبه هشتم دی‌ماه جای خودرا به علی باقری کنی داد.او آخرین فرد از خاندان لاریجانی و نزدیکان به رئیس پیشین قوه قضاییه بود که از این نهاد رفت. بعد از ظهر دیروز بود که اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا این خبر را داد و گفت : با حکم رئیس قوه قضاییه علی باقری کنی به عنوان معاون امور بین الملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه منصوب شد. علی باقری کنی دانش آموخته و استاد دانشگاه امام صادق (ع) است. وی همچنین معاون سابق سیاست خارجی و امنیت بین الملل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ، عضو تیم مذاکرات هسته ای در دوران دبیری سعید جلیلی و مدیرکل سابق اروپای وزارت امور خارجه بوده است. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی