به گزارش رکنا،  اخیرا خبر رسیده که دو نوزاد در شیرخوارگاه حضرت ولی عصر(عج) شهر صدرا فوت کرده اند.

مرتضی موسوی مدیر کل بهزیستی فارس  در خصوص ۲ کودکی که طی روزهای گذشته در این شیرخوارگاه تحت نظر بهزیستی فارس از دنیا رفته اند، گفت: این شیرخوارگان ۴ ماهه و ۳ ماهه دو قلو بودند.

وی با نارس برشمردن و اینکه والدین کودکان نامبرده معتاد بودند، افزود: این کودکان در ابتدا به دلیل نارسایی ریوی و بیماری چشمی، مشکل داشتند و سپس به خاطر ناتوانی در شیرخواری بستری شدند.

موسوی با اعلام اینکه کودک ۳ ماهه دارای کوچکی مغز بوده که در بخش سی سی یو نگهداری می شد و در نهایت دچار مرگ شد.

مدیرکل بهزیستی فارس با بیان اینکه متاسفانه اغلب این کودکان در اثر بیماری های ژنتیکی و یا اعتیاد والدین و ناتوانی در نگهداری، سر راه، در زباله دانی یا دیگر جاها گذاشته می شوند، اظهار کرد: این مورد مرگ ها به دلیل بیماری مادرزادی، برای نخستین بار نیست که متاسفانه روی می دهد.

وی با تصریح اینکه هزینه درمان برخی از این نوزادان و کودکان شیرخوار سنگین است و بهزیستی ناتوان در تامین این هزینه هاست، تاکید کرد: با وجودی که شرایط نگهداری این کودکان در شیرخوارگاه حضرت ولی عصر(عج) شهر صدرا مطلوب است، اما نمی توانیم هزینه های درمان این کودکان نارس را بدون یاری خیران اداره کنیم.

مدیرکل بهزیستی فارس اولین مرگ را مربوط به اول مهرماه جاری عنوان کرد و گفت: یکی از کودکان نیز روز پنجشنبه گذشته از دنیا رفته اند.

موسوی با بیان اینکه شیرخوارگاه حضرت ولی عصر(عج) صدرا تنها مرکز نگهداری چنین کودکانی است، ادامه داد: در این شیرخوارگاه ۱۲۰ کودک زیر ۳ سال نگهداری می شوند.

وی اعلام کرد: ۷۰ نفر پرسنل به شکل شبانه روزی در خدمت رسانی به این شیرخوارگاه یاری می دهند و شرایط نگهداری از شیرخوارگان بسیار خوب است.

تغییر مدیریت شیرخوارگاه ربطی به مرگ نوزادان ندارد

مدیرکل بهزیستی فارس با رد اینکه تغییر هیئت مدیره مرکز فوق ربطی به مرگ این کودکان ندارد، اعلام کرد: هیئت امنای شیرخوارگاه ولی عصر(عج) صدرا هر از چندی با تمام شدن دوره مسئولیت اعضا، تغییر می کند و تمامی فعالیت ها زیر نظر اداره کل بهزیستی استان فارس قرار دارد.

وی همچنین درخصوص اینکه اخباری پیرامون تغییر مدیریتی بهزیستی فارس در پی این رویداد شنیده می شود، تصریح کرد: چنین چیزی اصلا صحت ندارد و خدمت رسانی ما همچنان ادامه خواهد داشت.

موسوی پیرامون هزینه های شیرخوارگان در صورت بیماری گفت: متاسفانه این کودکان به دلیل اینکه اغلب مجهول الهویه هستند دارای پوشش بیمه ای نیستند و این موضوع باعث می شود هزینه های گزافی بر دوش بهزیستی بگذارد.

وی بیمه شدن شیرخوارگان مرکز یادشده را در صورت مشخص شدن هویت دانست و گفت: تحت بیمه قرار گرفتن این کودکان توسط سازمان بیمه سلامت تا مشخص شدن هویت ممکن است، بنابر این بخش عمده مشکل بهزیستی در صورت بیماری آنان در این بازه زمانی است.

به گفته مدیرکل بهزیستی فارس، سال گذشته بیمارستان نمازی شیراز، ۱۳۲ میلیون تومان بابت درمان ۴ کودک بیمار از بهزیستی فارس مطالبه کرد.

وی با این وجود، اعلام کرد: خوشبختانه خیران و نیک اندیشان استان فارس در بزنگاه های این چنینی به یاری بهزیستی می شتابند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.