قتل ورزشکار معروف کرمانشاهی
حوادث رکنا: فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: فردی که اقدام به قتل یک ورزشکار رشته کبدی در کرمانشاه کرده بود، توسط پلیس آگاهی استان دستگیر شد.
سردار منوچهر اماناللهی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال قتل جوان ورزشکار کرمانشاهی در تاریخ 19 مرداد امسال، شناسایی و دستگیری قاتل به صورت جدی در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی عنوان کرد: جستجو و کارهای اطلاعاتی برای دستگیری قاتل در این مدت ادامه داشت تا اینکه در نهایت فرد قاتل شب گذشته 21 آذر با تلاش پلیس آگاهی استان در یکی از شهرهای استان البرز دستگیر و به کرمانشاه منتقل شد.
اماناللهی گفت: در بازجوییهای ابتدایی، متهم صراحتا به قتل جوان کبدیکار اعتراف و انگیزه خود را نیز مسائل خانوادگی عنوان کرد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: متهم به قتل جوانی 34 ساله و سابقه دار است که سرانجام در دام قانون گرفتار شد.
وی بیان کرد: پلیس با همه توان خود با چنین جرائمی قاطعانه برخورد و اجازه نمیدهد عدهای امنیت جامعه را به مخاطره بیندازند.
اماناللهی گفت: چنین افرادی که دست به اقدامات خشن نظیر قتل میزنند باید بدانند که دیر یا زود در چنگال قانون گرفتار و به سزای عمل خود میرسند.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید
-
فیلم / گراز در محاصره سگهای شکاری گرفتار شد
ارسال نظر