گلزن سابق پرسپولیس بر می گردد
رکنا: رضا شاهرودی، مدیر آکادمی پرسپولیس، با پیشنهاد همکاری به ادموند بزیک، مهاجم گلزن و محبوب دهه ۷۰ و ۸۰ سرخها، به دنبال ایجاد تحولی تازه در ساختار آکادمی این باشگاه است.

به گزارش رکنا، مدیریت آکادمی پرسپولیس در سال گذشته به رضا شاهرودی سپرده شد و پیشکسوت این باشگاه، به دنبال بازسازی و تقویت ساختار آکادمی است. او حالا در آستانه یک تحول جدید قرار دارد.
شاهرودی حالا سراغ یکی از مهاجمان گلزن و محبوب تاریخ پرسپولیس رفته است. او روز گذشته با ادموند بزیک ، بازیکن سابق سرخها و سرمربی فصل گذشته تیم جوانان کیا تهران، تماس گرفت و پیشنهاد همکاری با آکادمی پرسپولیس را مطرح کرد.
ادموند بزیک که در دهه ۷۰ و ۸۰ یکی از مهاجمان کلیدی پرسپولیس بود و با گلهای حساسش در قلب هواداران جا دارد، پس از پایان دوران بازیگریاش وارد عرصه مربیگری شد. او فصل گذشته هدایت تیم جوانان کیا تهران را بر عهده داشت و با این تیم عملکرد قابل قبولی در رقابتهای پایه به نمایش گذاشت. حالا تماس شاهرودی با بزیک، میتواند سرآغاز بازگشت این پیشکسوت محبوب به خانه قدیمیاش باشد.
هنوز جزئیات بیشتری از این مذاکرات منتشر نشده و مشخص نیست که آیا این صحبتها به توافق نهایی منجر خواهد شد یا خیر. با این حال، اگر بزیک به آکادمی پرسپولیس بپیوندد، باید دید در چه سمتی فعالیت خواهد کرد.
-
فیلم / شهاب حسینی: لاله مرزبان جذاب ترین پارتنرم بود/ محسن چاوشی همیشه در خاطرهسازی برای یک سریال تبحر خاصی دارد !
ارسال نظر