ناهید موسوی روزنامه نگار درگذشت

به گزارش رکنا، ناهید موسوی فعالیت روزنامه نگاری خود را در سال 1358 با مجله تهران مصور آغاز کرد و سپس با نشریات آدینه، دنیای سخن، فیلم، جامعه سالم، پیام امروز، زمان، زنان و زن امروز ادامه داد.

گزارش‌هایی که او در دهه‌های 60 و 70 درباره ارز، زلزله رودبار و وضعیت پناه‌گاه‌ها به هنگام موشک‌باران تهران نوشت، با استقبال فراوانی روبه‌رو شد؛ به نحوی که برخی از بزرگان روزنامه‌نگاری همچون سیروس علی‌نژاد و مسعود بهنود او را از‌جمله بهترین گزارش‌نویس‌های دهه 60 ایران می‌دانند.

ناهید موسوی به آزادی مطبوعات عمیقا باور داشت و نظرات خود را در این زمینه همیشه با صراحت و شجاعت بیان می‌کرد. او در فیلم مستند «ثبت حقیقت» اثر کاوه گلستان، با اشاره به اینکه آزادی مطبوعات، آزادی در مطبوعات و مطبوعات آزاد زمانی محقق می‌شوند که آزادی عقیده و آزادی بیان و به تبع آنها آزادی‌های سیاسی و اجتماعی در جامعه و از سوی حکومت به‌ رسمیت شناخته شوند.

در مستند ثبت حقیقت سیروس علی‌نژاد، یوسفعلی میرشکاک، نوشابه امیری، مسعود بهنود، مهدی نصیری، فرج سرکوهی و ناهید موسوی به بیان دیدگاه‌های خود درباره وضعیت مطبوعات در ایران، آزادی بیان، سانسور و خودسانسوی پرداختند.

یک استاد درگذشت

وحید عقیلی، رئیس دانشکده علوم انسانی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس پژوهشکده ارتباطات وزارت فرهنگ، پس از چند دوره مبارزه با بیماری سرطان، از دنیا رفت.

او متولد ۱۳۳۷، دانشیار و عضو هیئت علمی گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی بود. در سال ۱۳۶۴ از دانشگاه شیراز مدرک لیسانس خود را در رشته زبان و ادبیات انگلیسی دریافت کرد. همچنین در سال ۱۳۷۴ موفق شد مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم ارتباطات‌ از دانشگاه آزاد اسلامی اخذ کند. عقیلی سپس در سال ۱۳۷۹ دکترای خود را در رشته علوم ارتباطات اجتماعی از دانشگاه آزاد دریافت کرد. در سال ۱۳۸۵ به‌عنوان رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به کار  شد.

از‌جمله سوابق او می‌توان به رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، سردبیری فصلنامه علمی-ترویجی رسانه، رئیس دانشکده خبر دانشگاه آزاد اسلامی، دبیر سرویس اقتصادی و عضو شورای سردبیری روزنامه انگلیسی‌زبان تهران تایمز و مدیر‌مسئول روزنامه فرهیختگان اشاره کرد.