این مطلب از گروه وب گردی است و تنها جنبه سرگرمی دارد
بیوگرافی شهاب حسینی / بازیگر پرافتخار بینالمللی
در ادامه بیوگرافی شهاب حسینی بازیگر مشهور ایرانی را مشاهده می کنید.
شهاب حسینی را میتوان جزو معدود بازیگران تراز اول حال حاضر کشورمان خطاب کرد که فارغ از هر گونه جنجال و حاشیه، آثاری ماندگار را به ارمغان آورده است.
سید شهابالدین حسینی تنکابنی در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در شهر تهران چشم به جهان گشود. او به عنوان نخستین فرزند خانواده تنکابنیالاصل خود محسوب میشود که بعدها صاحب ۲ خواهر و ۱ برادر نیز شده است. خانوادهای که دوران کودکی وی را در غرب ایران واقع در شهر خرم آباد سپری کردهاند.
پس از پشت سر گذاشتن دوران مدرسه و دبیرستان، شهاب حسینی وارد دانشگاه تهران شد تا در رشته روانشناسی ادامه تحصیل دهد. با این حال رویای مهاجرت به کشور کانادا وی را مجبور کرد تا تحصیلات خود را نیمه کاره رها کرده و به شکل موقت کشور زادگاه خود را ترک نماید.
همانطور که اشاره کردیم، مهاجرت وی به کانادا سبب شد تا دانشگاه را نیمه کاره رها نماید. با این حال در آغاز دهه ۱۳۷۰ شمسی با بازگشت به کشورش وارد رادیو و تلویزیون شد و گویندگی و اجرای زنده را بر عهده گرفت که علیرغم سن کمی که داشت اما پتانسیل خوبی از خود نشان داده و برنامههای وی در آن زمان با بازخورد خوبی از سوی مخاطبین مواجه گشت.
با وجود تجربه موفقی که در رادیو و تلویزیون کسب نموده بود اما در سال ۱۳۷۹ برای نخستینبار فرصت ایفای نقش در یک سریال تلویزیونی به وی پیشنهاد شد. شهاب حسینی در همکاری با نامهای شناخته شدهای همچون کتایون ریاحی، ثریا قاسمی، کیومرث ملک مطیعی و فتحعلی اویسی توانست تا ایفای نقش علی احمدی را در سریال پس از باران از شبکه سوم صدا و سیما بر عهده گبیرد.
نقش آفرینی او به حدی جذاب از آب درآمد که طی یک بازه زمانی هیجانانگیز، تا اواخر دهه ۱۳۸۰ در مجموعه تلویزیونیهای به یاد ماندنی و ارزشمندی نظیر تب سرد، رقص پرواز، مدار صفر درجه و شوق پرواز به هنرنمایی پرداخت و مجموعهای از شخصیتهای متفاوت ولی جذاب را در برابر دوربین به تصویر کشید که نقطه اوج تمامی آنها مربوط به شخصیت حبیب پارسا در سریال پرهزینه مدار صفر درجه میشود.
همچنین نباید از یاد برد که در اثری فاخر، قهرمان ملی کشورمان یعنی سرتیپ خلبان عباس بابایی را در مجموعه تلویزیونی شوق پرواز به نحو احسنت نقش آفرینی کرد و رشادتهای وی در طول جنگ ایران و عراق را به زیبایی هر چه تمام به معرض نمایش گذاشت. اثری که با گذشت ۱۴ سال هنوز هم یکی از حماسیترین آثار جنگمحور تاریخ تلویزیون ایران به شمار میرود.
او در این بین از سینما نیز غافل نشد و پروژههایی نظیر واکنش پنجم، شمعی در باد، قصه عشق، رخساره و بچههای ابدی را نقش آفرینی کرد و بیش از پیش قدرت منحصر به فرد بازیگری خود را به معرض نمایش گذاشت. شهاب حسینی جزو معدود بازیگران ایران به شمار میرود که ۲ سال پیاپی نامزد دریافت جایزه سیمرغ بلورین شده که به واسطه نقش آفرینی در فیلمهای شمعی در باد و رستگاری در ۲۸ دقیقه رقم خورده است.
شهرتی که در سینما و تلویزیون طی دهه ۱۳۸۰ برای خود دست و پا کرد سبب شد تا نه تنها فرصت همکاری با برخی از کارگردانان مشهور و صاحب سبک ایران از جمله تهمینه میلانی، اصغر فرهادی و پوران درخشنده را پیدا نماید، بلکه برخی از جذابترین فیلمهای عاشقانه زمان خود همچون محیا و دل شکسته را نیز از خود به یادگار گذاشته است. نخستین تجربه کاری او با اصغر فرهادی نیز به فیلم تحسین شده درباره الی سال ۱۳۸۷ مربوط میشود که زمینهساز همکاریهای ادامهدار و جریانسازی با این کارگردان بزرگ تاریخ سینمای ایران شده است.
کارگردانی که برای فیلمهای جدایی نادر از سیمین و فروشنده باری دیگر به سراغ شهاب حسینی رفته تا ایفای نقشهای متفاوتی را به وی واگذار نماید. ۲ اثر نمادین تاریخ سینمای ایران که نه تنها هر جفت آنها برنده جایزه اسکار در شاخه “بهترین فیلم خارجیزبان” شدهاند، بلکه خود شخص شهاب حسینی نیز برای ایفای عماد در فیلم فروشنده موفق شده تا جایزه بهترین بازیگر مرد را از سوی جشنواره کن دریافت نماید که دستاوردی مثالزدنی محسوب میشود.
فارغ از همکاری با اصغر فرهادی، شهاب حسینی با آغاز دهه ۱۳۹۰ عملاً خود را به عنوان سوپراستار سینمای ایران به مخاطبین شناسانده بود و اکثر فیلمهای وی با بازخورد و فروش قابل توجهی روبرو میشدند که نشات گرفته از قدرت بازیگری وی بوده است. آثاری نظیر حوض نقاشی، آشغالهای دوستداشتنی، هیس! دخترها فریاد نمیزنند، دوران عاشقی و چهارشنبه که هر یک از آنها میتواند طرفداران این بازیگر را به وجد بیاورد.
او که در بسیاری از نظرسنجی به عنوان بهترین و موفقترین بازیگر دهه ۱۳۸۰ ایران برگزیده شده است، پس از مدتها حضور در سینما و تلویزیون و کسب تجربیات ارزشمند، به سراغ ساخت نخستین فیلم بلند خود رفت و کارگردانی ساکن طبقه وسط را بر عهده گرفت تا در اقدامی جنجالی و قابل توجه، شخصاً ۳۸ نقش متفاوت را به تصویر بکشد که به خودی خود یک رکورد دیوانهوار محسوب میشود. اثری که در گیشه نیز با استقبال مردم روبرو شد و به فروش ۱ میلیارد و ۳۰ میلیون تومان دست پیدا کرد.
او حرفه کارگردانی را پس از ساخته سال ۱۳۹۳ کنار نگذاشت و در ادامه به تولید فیلمهایی نظیر مقیمان ناکجا و بیا با من روی آورد که هر ۲ پروژه نام برده شده برخلاف فیلم نخست، توفیق چندانی حاصل نکرده و در گیشه نیز با استقبال قابل توجهی روبرو نشدند تا شهاب حسینی تمرکز خود را معطوف به همان بازیگری نماید.
پس از سالها دوری از مدیوم تلویزیون که آغازگر مسیر بازیگری شهاب حسینی بوده است، در همکاری با حسن فتحی سریال تاریخی و عاشقانه شهرزاد را در اوایل دهه ۱۳۹۰ به ارمغان آورد و در کنار علی نصیریان، ترانه علیدوستی، مصطفی زمانی و پریناز ایزدیار، به نقش آفرینی شخصیت قباد پرداخت که از آن به عنوان یکی از به یاد ماندنیترین شخصیتهای “عاشق” تاریخ تلویزیون ایران یاد میشود.
سریال شهرزاد طی ۳ فصل بین سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ به نمایش درآمد و مثلث عشقی میان قباد، شهرزاد و فرهاد به حدی تاثیرگذار و زیبا از کار درآمد که بنا به ادعای بسیاری از مخاطبین، ساخته حسن فتحی را میتوان جزو معدود آثار ارزشمند نمایش خانگی طی یک دهه اخیر به شمار آورد که از کمدیهای همیشگی با لحنی مبتذل فاصله گرفته و روایتی درام را در بستر مهمی از تاریخ ایران به تصویر کشیده است.
با فرا رسیدن همهگیری ویروس کرونا، در حالی که مرگ و میر در کشور ما ایران به طرز دیوانهواری افزایش یافته بود، تصویری از شهاب حسینی در کشور ایالان متحده آمریکا منتشر شد که وی را در حال تزریق واکسن کووید-۱۹ نشان میداد. مسئلهای که در بحبوحه این همه گیری با واکنشهای منفی گستردهای روبرو شد تا حدی که وی را مجبور کرد تا در نشستهای مطبوعاتی گوناگون، به صحبت درباره این اتفاق بپردازد.
با فروکش بیماری کرونا در حالی که شهاب حسینی در سینما توفیق چندانی حاصل نکرده بود، باری دیگر به مدیوم تلویزیون بازگشته و تا به امروز ۲ سریال ارزشمند را به ارمغان آورده است. نخست مجموعه تلویزیونی پوست شیر ساخته جمشید محمودی که او را در قامت سرگرد محب مشکات قرار داده تا به جست و جوی برای پیدا شدن دختر گمشدهای به نام ساحل بپردازد. اثری درام و جنایی که یکی از پرطرفدارترین محصولات نمایش خانگی در طی سالهای اخیر محسوب میشود.
سریال دیگر او نیز که به تازگی پخش آن آغاز شده، اثری تحت عنوان گناه فرشته میباشد که توسط حامد عنقا ساخته شده است. اثری درام و جنایی که شهاب حسینی در نقش آفرینی متفاوت، یک وکیل را به تصویر کشیده است که نه تنها برای اجرای عدالت به پا خواسته، بلکه قصد دارد تا انتقام خون مادر کشته شدهاش را از عاملین آن گرفته تا بلکه بتواند خشم درونی خود را آرام نماید.
او همچنین پس از سالها دوری از حیطه شغلی که زمینهساز ورودش به دنیای هنر بوده است، از آذر ماه سال ۱۳۹۹ باری دیگر به مجریگری روی آورد و برنامه همرفیق را کارگردانی و اجرا نمود. برنامه جذاب و سرگرمکنندهای که از طریق پلتفرم نماوا در دسترس قرار گرفته است. یکی از محبوبترین قسمتهای این برنامه، مصاحبه با زنده یاد علی انصاریان بوده است که پس از مرگ شوکهکننده وی، حسابی در فضای مجازی وایرال شد و باید از شهاب حسینی تشکر کرد که چنین یادگاری ارزشمندی را با برخی از هنرمندان دوست داشتنی رقم زده است.
شهاب حسینی که حال در چهارمین دهه زندگی خود به سر میبرد، توانسته تا با تکیه بر قدرت بازیگر و تواناییهایش، به یکی از پرافتخارترین بازیگران تاریخ سینما و تلویزیون ایران تبدیل شود که دستاوردهای به یاد ماندنی مختلفی داشته که حتی فراتر از مرز و بوم ما رقم خورده است. امید میرود که او همچنان بتواند به چنین رویه ارزشمندی ادامه داده و مخاطبین و طرفدارانش را بیش از پیش شگفتزده نماید.
آقای حسینی بازیگر بسیار قوی هستند ولی واقعا با ازدواج مجددشون ک اصلا مناسبشون نیست خودشونو بردن زیر سوال