تهدید سلبریتی‌ها در ماجرای مهسا امینی توسط نماینده مجلس ! / قطعی اینترنت فاجعه است !

احمدحسین فلاحی، نماینده همدان در مجلس در سخنانی به مواضع برخی سلبریتی‌ها در تجمعات اعتراضی اخیر در پی فوت مهسا امینی ، دختر ۲۲ساله سقزی حمله کرد.

احمدحسین فلاحی گفت:

* آیا شما مستنداتی دارید که مهسا امینی مورد ضرب و شتم ماموران گشت ارشاد قرار گرفته است؟ هم دوستان خود این خانم، پزشکی قانونی و پلیس تایید کرده‌اند که هیچ ضرب و شتمی صورت نگرفته است، بنابراین خواهش میکنم به‌عنوان خبرنگار این صحبت من را بازتاب دهید که خانم مهسا امینی مورد ضرب و شتم پلیس قرار نگرفته است.

* براساس مستندات پزشکی قانونی که چندین روز درگیر صحت و تایید یا رد آن بودند، هیچ برخورد قهرآمیزی در خصوص خانم مهسا امینی توسط پلیس صورت نگرفته. در خصوص اعتراضات اخیر هم باید بگویم که مسئله مهسا امینی یک بهانه است.

 براساس گزارش‌های منتشر شده، هر روزی که دچار قطعی اینترنت در کشور هستیم، رقمی نزدیک به ۳۷ میلیارد تومان خسارت به کشور وارد می‌شود! این همه خسارات آن هم در شرایط بحرانی برای قطع اینترنت مردم، برای شما قابل قبول است؟

بنده قطعی اینترنت را راهکار نمی‌دانم، اما در حال حاضر به جرات می‌توانم بگویم آشوب‌های اخیر از طریق فضای مجازی با انتشار اخبار کذب مدیریت شده و مردم را به خیابان کشاندند و به مردم باد دادند که با که روشی در مقابل نیرو‌های ما مقابله کنند و آن‌ها را بزنند! بنابراین این خسارات هم کمتر از آن ۳۷ میلیارد نیست، اما به اعتقاد بنده همین حوادث به ما اثبات کرد تا زمانیکه فضای مجازی ما قانون نداشته باشد، وضعیت از این بدتر هم خواهد شد.

احمدحسین فلاحی

در همین چند وقت اخیر برخی اشخاص، یک‌سری اظهارات دروغین در خصوص خشونت پلیس و ضرب و شتمشان توسط پلیس مطرح کردند. از طرفی دیگر یکسری از سلبریتی‌های مفت‌خوری که مردم را به اعتراض دعوت کردند، تمام این‌ها در کشور‌های دیگر مجازات دارد.

یعنی هر کس مطلبی در فضای مجازی بدون سند منتشر کند، مجازات خواهد شد، اما متاسفانه در کشور ما هر کسی هر چه دلش می‌خواهد انتشار می‌دهد! قانونمندی در فضای مجازی یک الزام جدی است؛ چگونه همیشه حرف از قانونمندی کشور‌های غربی می‌شود همه شروع به تعریف و تمجید می‌کنند، اما نوبت به قانونمندی در کشور خودمان می‌رسد مخالفت‌ها آغاز می‌شود؟

برای جلوگیری از ضرر مالی کسب و کار‌ها ما فضای پیامرسان‌های داخلی را کاملا آزاد گذاشته‌ایم! بسیاری از امکاناتی که اینستاگرام و واتساپ دارند، پیامرسان‌های داخلی هم دارند و مردم می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند. هزینه اینترنت را که خودمان می‌دهیم، چرا باید این اینترنت را صرف استفاده از اپلیکیشن‌های غربی و خارجی کنیم که اخرش هم ما را تهدید به تحریم کند، کنیم؟

الان آی‌تی ما با دو مهندس اداره می‌شود، اما تلگرام با ان همه ادعا با ۱۸۰ نفر به زور اداره می‌شود! ما اگر ۵۰ درصد امکانات تلگرام را در اختیار استارت‌اپ‌های داخلی قرار دهیم، بسیار بیشتر از این پیامرسان‌های خارجی به ما خدمت خواهند کرد. این شبکه‌های اجتماعی خارجی فقط امنیت و فضای کشور را خدشه‌دار خواهند کرد.

 آیا قرار است اینستاگرام و واتساپ هم به همان سرنوشت تلگرام دچار شود و برای همیشه فیلتر بمانند؟

بعید می‌دانم؛ باید ببینیم مسئولان و مقامات عالی‌رتبه چه تصمیمی می‌گیرند. تا زمانی‌که برخی کف خیابان باشند، محدودیت فضای مجازی ادامه خواهد داشت.

منبع: رویداد۲۴