رویاهای بزرگ احمدی نژاد برای انتخابات ۱۴۰۰ / مشکل او"دیده شدن" است
رکنا : به نظر نمیرسد صلاحیت محمود احمدی نژاد درانتخابات ریاست جمهوری 1400 مانند سال ۹۶ از سوی شورای نگهبان احراز شود، اما او همچنان در حال سفرهای استانی و دیدارهای مردمی انتخاباتی است و تلاش میکند از آب گلآلود این دوره از انتخابات ماهی خود را بگیرد.
به گزارش رکنا، رئیس دولتهای نهم و دهم که علاقه عجیبی به انتخابات 1400 دارد در هفتههای اخیر مواضعی گرفته که از آنها، شتاب او برای حرکت به سمت رادیکالیسم برداشت میشود.
نامهنگاری احمدی نژاد به آنجلینا جولی ، ترامپ، برای خبرسازی
با نزدیک شدن به انتخابات ۱۴۰۰، محمود احمدینژاد به فعالیتهای خود شدت بخشیده است. او که در ماههای گذشته با نامهنگاری به برخی شخصیتهای معروف جهان از آنجلینا جولی گرفته تا دونالد ترامپ، تلاش داشت به نوعی خبرساز باشد و پس از آن به گفتگو با برخی شبکههای خارج از ایران پرداخت تا به صدر خبرها بازگردد، حالا رو به دیدارهای مردمی و اظهارات جنجالی آورده است.
این روزها میدان ۷۲ نارمک به محلی برای حضور طرفداران احمدینژاد و گرفتن فیلم و عکس از آنان و دعوتشان از به قول خودشان "رئیسجمهور دلها" شده تا به گفته رسانههای وابسته به احمدینژاد، او به عنوان ناجی مردم ایران از چراغ جادو بیرون بیاید و مشکلات کشور را برطرف کند.
از طرفی خود احمدینژاد هم طبق روال هشت سال حضورش در پاستور تلاش میکند با توجه به مشکلات اخیر اقتصادی کشور و وضع سخت معیشتی مردم، با اظهاراتی عوامپسندانه و به میان کشیدن ماجرای فقر و غنا و ایجاد دوگانه سادهزیستی و اشرافیگری نظر طبقات فرودست را که بیشترین ضربه را در دولت او متحمل شدند، باز هم به خود جلب کند.
مواضعی که احمدینژاد اتخاذ کرده نشان میدهد که نمیخواهد صلاحیتش تایید شود
از سوی دیگر اخیرا در اقدامی جدید با سخنانی که نوک پیکانشان به سمت کلیت نظام جمهوری اسلامی نشانه رفته تلاش میکند حتی مخالفان جمهوری اسلامی یا به اصطلاح اپوزیسیون را هم از خود خشنود سازد. موضوعی که ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا ششم اردیبهشت در گفتگو با ایران به آن اشاره میکند و میگوید: مواضعی که احمدینژاد در یکی دو ماه اخیر اتخاذ کرده نشان میدهد که نمیخواهد صلاحیتش تایید شود و او در پی شکل جدیدی از اپوزیسیون داخلی است.
البته احمدینژاد سابقه هنجارشکنی را چه در دوران ریاستش بر دولت و چه پس از آن داشته است. مانند اصرار او بر انتخاب اسفندیار رحیممشایی به عنوان معاون اول دولت دهم که با مخالفت رهبر انقلاب مواجه شد اما وی تا زمانی که نامه رهبری منتشر نشد این موضوع را به تعویق انداخت. یا خانهنشینی یازده روزهاش به خاطر تلاش ناکامش دربرکناری حیدر مصلحی وزیر اطلاعات وقت و مخالفت رهبر انقلاب با این موضوع.
احمدینژاد در سال ۹۶ هم با وجود اینکه رهبر انقلاب به گفته خودشان پس از ملاقاتی خصوصی او را از حضور در انتخابات ریاست جمهوری منع و حتی از "پشت بلندگو" هم این موضوع را اعلام کردند، باز هم در انتخابات ۹۶ ثبتنام کرد تا برای بار سوم به صورت علنی خود را روبروی رهبر انقلاب نشان دهد.
اصلاحطلبان و طرفداران دولت اعتدال خود را بازنده انتخابات ۱۴۰۰ میدانند
البته احمدینژاد مشی خود در چهار سال دوم دولتش را حفظ کرده و با کوبیدن هر دو جناح اصلاحطلب و اصولگرا سعی میکند خود را خارج از جناحبندیهای سیاسی ایران نشان دهد.
او معتقد است که اصلاحطلبان و طرفداران دولت اعتدال چون خود را بازنده انتخابات 1400 میدانند به دنبال تعویق انتخابات و ایجاد فرصت بازیابی برای خود هستند و اصولگرایان برای آن که نام کاندیدای مورد نظرشان از صندوق بیرون بیاید، مشارکت پایین مردم در انتخابات را دنبال میکنند.
وی بیان میکند که هر دو جناح سیاسی کشور به دنبال کنار گذاشتن مردم از عرصه تصمیمگیری هستند.
او در این اظهارات تلویحا به محمدباقر قالیباف که چندین دوره کاندیدای ریاست جمهوری شده و رای نیاورده حمله میکند و میگوید: اینها یک برنامه و پازل برای کشور دارند و یک قطعه اصلی این پازل آن کسی است که اینها میخواهند در این انتخابات بیرون بیاورند. یک فرد خاصی دارند که میخواهند به هر قیمت او را بیرون بیاورند ولو مردم ۱۰ بار رای ندهند. اینها میگویند این کرونا فرصت خوبی است و وقتی آمار کرونا بالا میرود دیگر این نارضایتی مردم و عدم مشارکتشان دیده نمیشود.
احمدی نژاد تلاش میکند به گونهای سخن بگوید که با یک تیر چند نشان بزند
ادبیات احمدینژاد در ماههای اخیر به گونهای است که بدون نام بردن از شخص یا گروه خاصی تلاش میکند به گونهای سخن بگوید که با یک تیر چند نشان بزند. به طور مثال تیغ تیز انتقادات او در جایی تندتر میشود و ادعا میکند: جزیره خریدهاند تا درصورت جوشیدن خشم ملت به آنجا فرار کنند.
حالا این که مخاطب او چه کسانی هستند واضح نیست اما علیمحمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ششم اردیبهشت در واکنش به این اظهارات تاکید میکند: آنهایی که جزیره خریداری کردهاند باید بسیار کلهگنده و شناختهشده باشند تا بهشان جزیره بفروشند. اگر چنین افرادی وجود دارند، قوه قضائیه باید آنها را معرفی کند و بگوید این جزیره کجاست که خریداری شده است زیرا بروز چنین خبرهایی لطمه شدید به کشور میزند.
نمازی اضافه میکند: این اخبار عجیب توسط آقای احمدینژاد که در حال حاضر هم کاندیدای انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری است مطرح میشود که ساده نباید از کنار این قضیه گذشت چرا که اگر واقعا ایشان راست گفته باشد باید تشویقشان کرد که اطلاعرسانی درست کرده است اما اگر اشتباه میکند و دروغ میگوید باید برخورد شود.
کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ شود در مقابل هر رقیبی، با رای بالا انتخاب خواهد شد
موضوع دیگری که احمدینژاد و اطرافیانش بر آن دامن میزنند محبوبیت اوست تا جایی که معتقدند اگر کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ شود در مقابل هر رقیبی، با رای بالا انتخاب خواهد شد.
بسیاری از ناظران هم بر این موضوع تاکید دارند که با توجه به تجربه منع احمدینژاد از حضور در انتخابات ۹۶ و ثبتنام و احراز نشدن صلاحیتش، او میداند که اگر باز هم کاندیدا شود صلاحیتش از سوی شورای نگهبان احراز نخواهد شد و با این حرفها و فضاسازیها تلاش میکند افکار عمومی را که با توجه به کارنامه ناموفق او در دوران ریاستش بر دولت، نگاه مثبتی به وی ندارند، به سمت خود متمایل کند و هزینههای رد صلاحیت احتمالیاش را بالا ببرد.
مشکل احمدینژاد "دیده شدن" است
در همین زمینه عطریانفر میگوید: مشکل آقای احمدینژاد "دیده شدن" است. به هر رنگ و رو و ریا، او به خود حق میدهد برای پاسخ گفتن به تمنیات درونی و آرزوهای روحی و روانی خود، سخنانی را که نوعا التزامی به صحت و درستی آن ندارد، مطرح میسازد. خداوند عاقبت این نوع انسانها را که تمام حقیقت و واقعیات روزگار خویش را در آئینه خودشیفتگی و خودباوری بی بنیاد خود میبینند، بخیر کند.
شهریار حیدری نائبرئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه صحبتهای رئیسجمهور پیشین در خصوص خرید جزیره از سوی مسئولان جمهوری اسلامی، جنبه تبلیغاتی و انتخاباتی دارد، اظهار میکند: آقای احمدینژاد حرفهای عجیب و غریب زیاد میزند و میخواهد متفاوتتر از دیگران باشد؛ به همین خاطر اینگونه صحبت میکند.
حیدری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مردم چنین اظهار نظرهایی را از سوی افرادی که روزی مسئولیت داشتند باور میکنند، تاکید میکند: واقعیت این است که دادستانها در کل کشور میتوانند به صورت مدعیالعموم به این موضوعات ورود کنند؛ معتقدم دستگاه قضائیه مسئولیت دارد که به این موارد ورود کند و اساسا این نقد وجود دارد که چرا ورود نمیکند؟ این کار مصداق تشویش اذهان عمومی است. دستگاه قضائی ورود کرده و صحت و سقم موضوع را پیگیری کند.
احمدینژاد تلاش دارد با ایجاد روابط حسنه با رئیس قوه قضائیه مصونیت ایجاد کند
اما عبدالرضا داوری که تا همین چند وقت پیش جزو حلقه اصلی یاران احمدینژاد به حساب میآمد و مدتی است علیه او دست به افشاگری میزند، معتقد است که احمدینژاد تلاش دارد با ایجاد روابط حسنه با رئیس قوه قضائیه برای خود و اطرافیانش مصونیت ایجاد کند. داوری حتی مدعی میشود که اسفندیار رحیممشایی و حمید بقایی دو یار غار و البته محکوم احمدینژاد با رئیسی رابطه خوبی دارند و به همین دلیل دیگر در زندان نیستند.
در اظهارات احمدینژاد هم سید ابراهیم رئیسی تنها شخصی است که احمدینژاد در این هفتهها مستقیما نام او را در سخنانش آورده و جوری از وی سخن گفته که این گونه برداشت شود تنها شخصی که در نظام با او مشکلی ندارد رئیسی است.
احمدینژاد در همان سخنرانی سوم اردیبهشت، در بخش دیگری از صحبتهای خود به نوعی به منع شدن خودش از کاندیداتوری در انتخابات اشاره و تصریح میکند: به شما بگویم که اینها همه را کنار میگذارند به جز نفرات خودشان. به بعضیها گفتهاند نیا نیا نیا. من به نظرم میرسد به آیتالله رئیسی هم میگویند نیا. ممکن است حالا آقای رئیسی فردا بیاید و بگوید من کاندیدا نیستم و فلان، ولی ما میدانیم موضوع چیست.
وی در توضیح این ادعای خود عنوان میکند: به او هم میگویند نیا؛ چرا؟ برای اینکه میخواهند همه را کنار بگذارند چون آن فرد خاص باید رای بیاورد. اینها میخواهند انتخابات زود برگزار شود که در همین فضای کرونا کارشان را بکنند.
احمدی نژاد در فضاسازی رسانهای و بازی با افکار عمومی تبحر دارد
احمدینژاد به یاد دوران "بگم بگم"های معروف خود در این روزها هم همچنان از افشاگری سخن میگوید و وعده میدهد که با نزدیک شدن به انتخابات ناگفتههای دیگری را عنوان خواهد کرد.
او نشان داده که در فضاسازی رسانهای و بازی با افکار عمومی تبحر دارد اما با توجه به کارنامهاش و اظهاراتی که بارها خلافش ثابت شده شاید برخلاف تصورش دیگر حنایش برای خیلی از مردم رنگی ندارد.
احمدینژاد بارها نشان داده رویاهای بزرگتری در سر دارد
با توجه به اظهارات کارشناسان و رفتارها و اظهارات هنجارشکنانه احمدینژاد، به نظر نمیرسد در این دوره هم مانند سال ۹۶ صلاحیت احمدینژاد برای کاندیدا شدن در انتخابات ریاستجمهوری از سوی شورای نگهبان احراز شود اما او همچنان در حال سفرهای استانی و دیدارهای مردمی انتخاباتی است و تلاش میکند از آب گلآلود این دوره از انتخابات ماهی خود را بگیرد. صیدی که شاید فقط محدود به انتخابات ریاست جمهوری نباشد و موسم انتخابات تنها بهانهای برای تحرکات آینده او به حساب بیاید، چرا که احمدینژاد بارها نشان داده رویاهای بزرگتری در سر دارد و به قول داوری سیاستورزی او مبتنی بر عناصر غیراخلاقی است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
منبع:خبر آنلاین
ارسال نظر