درمان گرفتگی عضلات پا

عضلات پا با تغییراتی که در خود ایجاد می‌کند، عمل حرکت کردن را برای انسان میسر می‌سازد. با این حال، برخی مواقع ممکن است در انجام کار این عضلات اختلال ایجاد شود. یکی از رایج‌ترین اختلالات مرتبط با عضلات پا، گرفتگی آن‌هاست.

به گزارش رکنا ، گرفتگی عضلات به صورت ناگهانی رخ می‌دهد و ناشی از انقباض و سفت شدن غیرارادی یکی از عضلات حرکتی (غالباً در پشت پا) است. این گرفتگی ممکن است برای چند ثانیه تا چند دقیقه به طول بیانجامد. همچنین شدت آن می‌تواند ملایم یا به حدی شدید باشد که شما را از خواب بیدار کند.

یکی از معروف ترین اسپاسم‌های عضلانی پا به "چارلی هورس" معروف است که دلیل اصلی آن کمبود پتاسیم در بدن است. برخی مواقع ممکن است علائم گرفتگی عضلات دیده نشود و فرد بدون توجه به آن اقدام به انجام فعالیت و ورزش کند. همین فعالیت می‌تواند خود تحریک کننده گرفتگی عضلات باشد.

علائم گرفتگی عضلات پا

رایج‌ترین علائم گرفتگی عضلات درد ناگهانی و سفت شدن عضلات به ویژه عضلات پشت پا، و نیز به وجود آمدن توده سفت زیر پوست است. با این حال، جای هیچ گونه نگرانی نیست. غالبا افراد می‌توانند مشکلات مربوط به این اختلال را بدون مراجعه به پزشک حل کنند. با این حال، اگر دچار انقباض شدید عضلات شده اید که با مرور زمان بهبود نمی‌یابد و نیز شاهد بی حسی و ضعف هستید باید به پزشک مراجعه کنید.

تاثیر ماساژ بر رفع گرفتگی عضلات پا

به طور طبیعی گرفتگی عضلات پس از چند دقیقه از بین می‌رود، اما می‌توانید با ماساژ دادن آن به فرآیند بازگشت عضلات به حالت نخست کمک کنید. همچنین گرما می‌تواند باعث تسکین گرفتگی عضلات شود. می‌توانید از یک کمپرسور آب گرم برای گرم نگه داشتن عضلات استفاده کنید.

برای جلوگیری از گرفتگی عضلات در آینده نیز می‌توانید پیش از فعالیت‌های ورزشی و در حین انجام آن آب کافی مصرف کنید. عضلات در فرآیند انقباض و انبساط خود به آب نیازمند هستند. همچنین پیش از انجام ورزش‌های سنگین ابتدا عضلات خود را گرم کنید و حرکات کششی انجام دهید. به هیچ عنوان به صورت یکباره و بدون گرم کردن اقدام به انجام حرکات ورزشی نکنید.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.