ورزش های مخصوص پشت میزنشین ها

یک فوق تخصص جراح ارتوپد گفت: خیلی از کسانی که پشت میز تایپ می‌کنند دچار درد در محل آرنج دست می‌شوند.

مریم موحد فوق تخصص جراح ارتوپد اظهار کرد: به‌طور معمول بسیاری از کسانی که پشت میز تایپ می‌کنند، ورزشکاران به‌خصوص کسانی که گلف یا تنیس بازی می‌کنند، راننده‌ها و کسانی که زیاد اجسام سنگین بلند می‌کنند، به درد در محل آرنج دست مبتلا می‌شوند.

این فوق تخصص جراح ارتوپد بیان کرد: خم و راست کردن مچ دست یکی از ورزش‌های مناسب برای کاهش درد آرنج است، مچ دست آسیب دیده را به طرف پایین و بالا خم و راست کنید؛ کشش مچ از دیگر ورزش‌های مفید برای کاهش درد آرنج است، مچ دست را خم کنید و با اعمال فشار دست دیگر به خم شدن آن کمک کنید.

وی ادامه داد: این وضعیت را ۱۵ تا ۳۰ ثانیه حفظ کنید، سپس مچ دست را رو به عقب حرکت داده و با دست دیگر، انگشتان را رو به عقب فشار دهید، این وضعیت را ۱۵ تا ۳۰ ثانیه نگه دارید، در طول مدت انجام این ۲ حرکت کششی دست آسیب دیده را راست نگه دارید، یعنی از ناحیه آرنج خم نکنید. این حرکت را سه بار انجام دهید.

حرکات ورزشی برای کاهش درد آرنج

موحد افزود: چرخش داخلی و خارجی ساعد از دیگر ورزش‌های مفید برای کاهش درد آرنج است؛ دست آسیب دیده را از ناحیه آرنج با زاویه ۹۰ درجه خم کنید، کف دست رو به بالا باشد، در این حالت پنج ثانیه مکث کنید، سپس به آرامی دست را از ناحیه آرنج رو به داخل بچرخانید تا کف دست شما رو به پایین باشد، در این حالت پنج ثانیه مکث کنید، در طول مدت انجام حرکت باید زاویه ۹۰ درجه آرنج رعایت شود، این حرکت را در دو ست و هر ست با ۱۵ تکرار انجام دهید.

این متخصص جراح ارتوپد بیان کرد: خم شدن مچ دست از دیگر ورزش‌های مفید برای کاهش درد آرنج است؛ یک وزنه سبک مانند یک بطری نوشیدنی (خالی نباشد) را در دست نگه دارید؛ دست را راست و مستقیم نگه دارید، سپس به آرامی مچ دست را رو به پایین خم کنید و به موقعیت اول برگردانید، این حرکت را در ۲ ست و هر ست با ۱۵ تکرار انجام دهید، می‌توانید در طول مدت درمان بر سنگینی وزنه بیافزاید.

حرکات ورزشی برای تقویت ساعد

موحد تشریح کرد: چرخش رو به داخل ساعد و و تقویت حرکت رو به داخل ساعد از دیگر ورزش‌های مفید برای کاهش درد آرنج است؛ برای انجام این حرکت از یک چکش و یا حتی سوپاپ ماشین نیز می‌توانید استفاده کنید، آرنج را خم کنید به نحوی که زاویه آن ۹۰ درجه باشد، در حالی که چکش را در دست دارید و کف دست شما رو به بالا است، دست را رو به دخل بچرخانید، این حرکت را در دو ست و هر ست با ۱۵ تکرار انجام دهید.

وی بیان کرد: خم و راست کردن آرنج یکی از ورزش‌های مفید برای کاهش درد آرنج است؛ برای انجام این حرکت یک وزنه سبک و یا از بطری نوشیدنی (خالی نباشد) می‌توانید استفاده کنید، وزنه را در دست بگیرید و به آرامی رو به بالا حرکت دهید تا وقتی که آرنج شما به طور کامل بر روی بازو خم شود، سپس به آرامی دست را به موقعیت اول بازگردانید، به طوری که آرنج شما کاملا صاف شود، این حرکت را در دو ست و هر ست با ۱۵ تکرار انجام دهید، می‌توانید به مرور بر سنگینی وزنه بیافزاید.

حرکات ورزشی برای تقویت مچ دست

این متخصص جراح ارتوپد ادامه داد: راست کردن مچ دست از دیگر ورزش‌های مفید برای کاهش درد آرنج است؛ یک وزنه سبک مانند یک بطری نوشیدنی را در دست نگه دارید؛ دست را راست و مستقیم نگه دارید، کف دست شما رو به پایین باشد سپس به آرامی مچ دست را رو به بالا حرکت دهید و به آرامی به موقعیت اول برگردانید، این حرکت را در دو ست و هر ست با ۱۵ تکرار انجام دهید.

وی یادآوری کرد: در حرکتی دیگر توپ پلاستیکی نرمی را در دست گرفته و آن را فشار دهید، این وضعیت را پنج ثانیه نگه دارید؛ بعد از پنج ثانیه مجددا حرکت را انجام دهید، این حرکت را در دو ست و هر ست با ۱۵ تکرار انجام دهید.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.