متاهل ها آلزایمر نمی گیرند/زوال عقل در کمین مجردها

ازدواج و تشکیل خانواده از ابتلای فرد به بسیاری از بیماری‌های جسمی و روحی جلوگیری می‌کند. کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند افراد متاهل ۶۰ درصد کمتر از افراد مجرد به بیماری آلزایمر و زوال مغز مبتلا می‌شوند.

محققان علت را بالا بودن انگیزه و شاد زیستن افراد متاهل به نسبت مجرد‌ها می‌دانند. براساس آمار‌ها افراد مجرد بیشتر از همسالان متاهل خود دچار افسردگی، انزوا طلبی، رسیدگی نکردن به ظاهر خود، مصرف مواد غذایی ناسالم و اضافه وزن می‌شوند.

از طرف دیگر متاهل‌ها باوجود بیشتر بودن مسئولیت به نسبت مجرد‌ها به دلیل انگیزه بالا بیشتر مراقبت سلامت خود هستند.یک فرد متاهل به دلیل دریافت حمایت عاطفی از سوی همسر خود، فرزند آوری، آشنایی با اعضای خانواده و دوستان جدید انگیزه بالایی برای حفظ سلامت و تلاش در زندگی دارد. این افراد دقت بیشتری بر رژیم غذایی و تناسب اندام Fitness خود دارند، درصورت ابتلا به بیماری حمایت و پشتیبانی اعضای خانواده را در اختیار دارند و مراقبت‌های پزشکی و معاینه‌های دوره‌ای را انجام می‌دهند.

پژوهش در زمینه ارتباط افسردگی و ابتلا به آلزایمر توسط دانشمندان دانشگاه لافبور (Loughborough) انجام شده است.کارشناسان براساس این یافته‌ها درنظر دارند روش درمانی جدیدی برای درمان آلزایمرکشف کنند.دانشمندان به افراد توصیه می‌کنند برای حفظ سلامت، جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها از جمله بیماری آلزایمر به تشکیل خانواده بپردازند.

بیماری آلزایمر یکی از بیماری‌های خطرناک مغزی است که سبب اختلال در عملکرد مغز، فراموشی و ضعف حافظه می‌شود، با وجود پیشرفت‌های پزشکی، اما این بیماری هنوز درمان قطعی ندارد و به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند افراد ازسال‌های جوانی با رعایت رژیم غذایی سالم، پرهیز از استرس و تنش، کنترل قند و فشارخون و نیز انجام تمرین‌های ذهنی مانع از فراهم شدن شرایط مطلوب ابتلا به این بیماری مرگبار شوند.

البته زندگی خانوادگی زمانی می‌تواند سبب افزایش طول عمر و سلامت افراد شود که اعضا باهمدیگر تفاهم داشته باشند و گرنه دعوا و اختلاف نظر می‌تواند خود باعث ابتلا به انواع بیماری‌ها شود.براساس پژوهش‌ها افراد مجرد بیشتر به بیماری‌هایی، چون دیابت، سرطان، اعتیاد به سیگار، مشکلات قلبی عروقی و فشارخون بالا دچار می‌شوند.

این یافته‌ها نتیجه یک تحقیق 6 ساله برروی بیش از ۶ هزار و ۷۷۷ فرد داوطلب است و در نشریه علم پیرشناسی (Gerontology) به چاپ رسیده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.