نزاع دستهجمعی در فیروزآباد یک کشته و هفت زخمی به جا گذاشت
حوادث رکنا: معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه، از وقوع یک فقره نزاع دستهجمعی در بخش فیروزآباد از توابع شهرستان کرمانشاه خبر داد و گفت: بر اثر این درگیری یک نفر جان خود را از دست داد و هفت نفر هم زخمی شدند.

به گزارش رکنا،پایگاه خبری پلیس چهارشنبه شب به نقل از سرهنگ «محمدرضا آمویی» افزود: این درگیری عصر امروز میان تعدادی مرد و زن رخ داد که یک نفر کشته و ۶ مرد و یک زن هم زخمی شدند.
وی افزود: پس از اطلاع به پلیس، چند تیم از ماموران به سرعت در محل حاضر شده و نسبت به برقراری نظم و امنیت اقدام و به درگیری خاتمه دادند.
سرهنگ آمویی تصریح کرد: پیش از حضور پلیس یکی از طرفین درگیری که مردی میانسال بود به دلیل اصابت گلوله اسلحه پران زخمی و پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحت وارده جان خود را از دست داد.
معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه ادامه داد: در همین راستا ماموران به سرعت تحقیقات خود را برای شناسایی عاملان تیراندازی متمرکز کرده و توانستند ۲ نفر را در این رابطه دستگیر کنند.
وی در پایان از ادامه تحقیقات در این رابطه خبر داد و گفت: پلیس اجازه هیچگونه ناامنی به افراد به بهانه اختلافات شخصی را نمی دهد و قاطعانه با مسببان ناامنی و درگیری های دسته جمعی برخورد میکند.
فیروزآباد براساس آخرین سرشماری در سال ۱۳۹۵، بیش از ۲۱ هزار نفر جمعیت با ۲۳۰ روستا دارد.
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
مورفولوژی چیست؟ + فیلم
ارسال نظر