کرونا از شاهرود هم قربانی گرفت
حوادث رکنا:رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فوت یک نفر دیگر به دلیل بیماری کرونا در این شهرستان را تائید کرد و گفت: تا کنون دو نفر بر اثر این بیماری در حوزه فعالیت این دانشگاه فوت کردهاند.
به گزارش رکنا، رضا چمن ضمن بیان اینکه تا ظهر دوشنبه تعداد فوتیها بر اثر کرونا در شاهرود دو نفر گزارش شده است، بیان کرد: پس از خانم ۷۳ ساله که سابقه بیماری داشت، امروز دوشنبه یک زن دیگر شاهرود نیز به دلیل کرونا جان باخت.
وی افزود: مورد جدید زن ۶۳ ساله است که او هم دچار عارضه قلبی بود و امروز درگذشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: بیش از ۱۹۰ مورد مراجعه سر پایی با علائم عفونتهای حاد تنفسی به اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود انجام شده که ۱۲۰ نفر از آنان بستری شدهاند.
چمن روز گذشته نیز از بستری شدن ۱۰۵ نفر خبر داده بود.
۱۹ مورد قطعی کرونا در شاهرود گزارش شده که پنج نفر از این تعداد بستری، دو نفر فوت کردند و مابقی با بهبودی از بیمارستان مرخص شدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم خاطره بامزه فیروز کریمی از سوتی منشوری در بازیهای آسیایی
ارسال نظر