این موز 2 ساعته شما را می کشد! +عکس
رکنا: شاید باورش برای افراد سخت باشد که موزی وجود دارد که می تواند باعث کشته شدن انسان می شود، در ادامه با علت کشنده بودن این نوع موز آشنا می شوید.
چندان فرق نمی کند که برای خرید به فروشگاه می روید یا مغازه های محلی اما همیشه بخاطر داشته باشید محصولاتی را که می خرید بخصوص میوه و سبزیجات را بررسی کنید تا مشکلی نداشته باشند و در صورت آگاهی از آلودگی فروشنده را درجریان بگذارید. شاید تا بحال نشنیده باشید که می تواند در عرض دو ساعت موجب مرگ افراد شود بنابراین همیشه لکه های را جدی بگیرید.
موز اگر در معرض ترشحات عنکبوت خطرناک به نام عنکبوت موز قرار بگیرد سمی می شود. این نوع عنکبوت با تغذیه از موز و تنیدن تار روی آن نقطه سیاهی روی موز ایجاد می کند که سمی هستند و فرد به محض مصرف این موز آلوده تنها دو ساعت وقت دارد تا تحت درمان پزشک قرار بگیرد وگرنه می میرد.
تغذیه این نوع عنکبوت از موز است ، به طوری که با تنیدن تار روی موز ، نقطه های سیاه رنگ و برجسته ای روی آن ایجاد می کند. این لکه سیاه روی موز ، حاوی سم خطرناکی است که در صورت خورده شدن و عدم درمان به موقع ، تنها دو ساعت فرصت زنده ماندن را به فرد می دهد.
این حشره که به عنکبوت سرگردان برزیلی معروف است با لانه کردن در موز ، تخم گذاشته و تا بیرون آمدن فرزندانش ، درون موز باقی می ماند. در صورت مصرف موز آلوده به این حشره ، فرد دچار دردهای شدید، کم توانی، خستگی و ضعف، بروز اختلالات تنفسی و جاری شدن شدید بزاق می شود و باید هر چه سریعتر پادزهر این سم به بدن بیمار تزریق شود.
اما تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر گزش انسان توسط این حشره در ایران وجود ندارد. چرا که این عنکبوت بومی مناطق گرمسیری آمریکای جنوبی و مرکزی، خصوصا برزیل است و این خطرات تنها مردم همان منطقه را تهدید می کند. سهم صادرات موز در جهان تنها 0.2 در صد است. بیشتر موزهای برزیلی در داخل کشور مصرف می شوند.
بیشتر گزارشهای رسیده در مورد مصرف موزهای آلوده توسط کودکان است. اما تنها 0.5 تا 1 درصد از بیماران دچار شرایط حاد و بحرانی شده اند.
این سم مهلک مزایایی نیز دارد. نتایج پژوهش های دانشمندان آمریکایی و برزیلی منتشر شده در ژورنال پزشکی نشان می دهد که سم عنکبوت سرگردان برزیلی با تأثیر 20 دقیقه ای، اختلال نعوظ ناشی از افزایش سن را می تواند درمان کند. این روش درمانی به ویژه برای آن دسته از مردانی که داروهایی مانند سیلدنافیل، تاثیری بر روی آنها ندارد ، مفید می باشد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر