یک کشته و سه مصدوم تصادف شهری در لارستان
حوادث رکنا: مسعود حاجی رجبی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی لارستان از تلاش بی وقفه و چند ساعته تکنسین های اورژانس و آتشنشانان برای رهاسازی مصدومین گرفتار شده در خودرو خبر داد

به گزارش گروه حوادث رکنا، به نقل از روابط عمومی وستاد اطلاع رسانی سازمان اورژانس کشور در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی لارستان،بامداد امروز یکشنبه ۲۶ اسفند ماه ٩٧ در پی تماس تلفنی با مرکز اورژانس لارستان مبنی بر برخورد خودرو سواری پژو با تیر چراغ برق در شهر قدیم لار و مصدومیت ۴ نفر، بلافاصله دو دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
متاسفانه در این حادثه یک نفر در دم جان باخت و ۳ نفر دیگر پس از دریافت اقدامات لازم درمانی با آمبولانس به بیمارستان امام رضا (ع) لار منتقل شدند.
به علت شدت برخورد مصدومین در خودرو گرفتار شده بودند که با همکاری نیروهای آتشنشانی رهاسازی مصدومین انجام شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم درگذشت ستارههای نبرد روانی / تورسونا زاکیرووا و یولیا کورنیوا درگذشتند
ارسال نظر