مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی:
آخرین وضعیت از 4 دانش آموز مشهدی / جزییات تصادف مرگبار تریلی با سرویس مدرسه
حوادث رکنا: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: چهار دانشآموز سانحه تصادف یک دستگاه تریلر با سرویس مدرسه در مشهد، امروز از بیمارستان طالقانی مشهد مرخص شدند.
![آخرین وضعیت از 4 دانش آموز مشهدی / جزییات تصادف مرگبار تریلی با سرویس مدرسه](https://cdn.rokna.net/thumbnail/f7gs8o3tFMS1/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cmuoO7lIEP8evtfuJ1_NwVg,,/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1+%DA%A9%D9%84+%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%88+%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4+%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86+%D8%B1%D8%B6%D9%88%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا؛ سید امیر شوشتری اظهار کرد: بر اثر تصادف یک دستگاه تریلی با سرویس مدرسه عصر روز گذشته در بلوار پیامبر اعظم (ص) مشهد 4 دانش آموز مصدوم و یک دانش آموز به نام مهدی درودی بر اثر شدت تصادف جان باخت.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه این دانش آموزان در مدرسه استثنایی مقطع ابتدایی به نام زمانیان گوارشکی در ابتدای چاهشک تحصیل می کنند، گفت: خوشبختانه با بهبود حال چهار دانش آموز مصدوم این حادثه به نامهای یاسین صالحی، محمد علیجانی، مهدیار رفاهی و سجاد تیموری که از دیروز تحت نظر و بستری بودند، اکنون همه آنان با حال خوب و مساعد از بیمارستان طالقانی مشهد مرخص شدند.
وی با بیان اینکه خودروی سرویس مدرسه دارای برگه معاینه فنی و بیمه بوده و راننده سرویس کاملاً طبق قانون مشغول فعالیت بود، اظهار کرد: بر حسب نظر افسر فنی، تریلی حمل تیرآهن در این حادثه مقصر بوده است.
-
فیلم تیکه سنگین احسان علیخانی به مهران مدیری
ارسال نظر