فیلم گرفتار شدن گوسفندان در شنهای روان مربوط به ایران نیست
کدخبر:
819471
لینک کپی شد
حوادث رکنا: در پی انتشار ویدیویی در فضای مجازی مبنی بر طوفان شن در ایران مدیرکل محیط زیست سیستان بلوچستان این خبر را تکذیب کرد و گفت خبر مربوط به روسیه است.
کدخبر:
819471
لینک کپی شد
![فیلم گرفتار شدن گوسفندان در شنهای روان مربوط به ایران نیست](https://cdn.rokna.net/thumbnail/E31N14ax91MN/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cpAmnwPZbQ9ivtfuJ1_NwVg,,/%D8%AA%DA%A9%D8%B0%DB%8C%D8%A8+.jpg)
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان وبلوچستان گفت: کلیپ منتشر شده در فضای مجازی با موضوع "دفن دامهای سیستان در شنهای روان" مربوط به حوزه سیستان و بلوچستان نیست.
ظاهراً کلیپ وایرال شده مربوط به مدفون شدن تعدادی گوسفند در زیر شنهای روان در داغستان روسیه است که در پی خراب شدن خودروی حمل دام و از راه رسیدن طوفان شن رخ داده است.
-
هشدار به پلتفرمهای ثبت آگهی درباره کلاهبرداریهای حوزه وام
ارسال نظر