معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه:
صادرات فولاد چین همه بازارها را تهدید میکند
رکنا: معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه با اشاره به افزایش چشمگیر حجم واردات محصولات فولادی به کشور در سال ۱۴۰۲، چالش جدی صنعت فولاد در سال ۱۴۰۳ را موضوع واردات محصولات فولادی چین به ایران و کاهش صادرات فولاد ایران به بازارهای هدف دانست.
به گزارش رکنا از اصفهان؛ در راستای اجرای برنامه جامع ارتباط با مشتریان شرکت فولاد مبارکه، نشست صمیمی شرکت فولاد مبارکه و شرکای کسبوکار عرصه لوازمخانگی با حضور رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه، عباس هاشمی دبیر انجمن ملی صنایع لوازمخانگی و فعالان حوزه صنعت لوازمخانگی در تهران همزمان با برپایی نمایشگاه لوازمخانگی برگزار شد.
رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه، در این نشست به ضرورت توجه به بازارهای جهانی پرداخت و تصریح کرد: صادرات فولاد چین همه بازارها را تهدید میکند؛ از این رو بیتوجهی مسئولین به تحولات بازارهای جهانی تعجببرانگیز است.
وی با اشاره به افزایش چشمگیر حجم واردات محصولات فولادی به کشور در سال ۱۴۰۲، چالش جدی صنعت فولاد در سال ۱۴۰۳ را موضوع واردات محصولات فولادی چین به ایران و کاهش صادرات فولاد ایران به بازارهای هدف دانست.
حیدری در این خصوص گفت: کاهش قیمت سنگآهن و محصولات فولادی در بازارهای جهانی و صادرات فزاینده فولاد چین برای همه تولیدکنندگان فولاد ازجمله فولادسازان ایران نگرانکننده بوده است اما بیتوجهی وزارت صمت به تحولات بازارهای جهانی عجیب و نگرانکننده است و در شرایطی که بسیاری از کشورهای تولیدکننده فولاد جهت حمایت از تولید داخل خود نسبت به تعرفه گذاری بر واردات محصولات چین به کشور خود اقدام کردهاند، ناآگاهی سیاستگذاران صنعتی و معدنی کشور از این موضوع تعجببرانگیز است.
معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه فقط واردات هدفمند فولاد را قابلقبول دانست و آن را به معنای واردات فولاد صرفاً جهت افزایش استفاده از ظرفیتهای تولید در کشور معنا کرد و وارداتی را که باعث تعطیلی کارخانهها و کاهش استفاده از ظرفیتهای داخلی باشد خیانتی به سرمایههای ملی دانست.
وی در این خصوص افزود: واردات صورتگرفته در ماههای اخیر باعث کاهش تولید زنجیره تولید شده و این سؤال را ایجاد کرده که در شرایطی که عرضه تولیدکنندگان زنجیره فولاد در بورس کالا بدون مشتری است، چرا مجوز واردات صادر میشود و ارز به این واردات تخصیص مییابد.
معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه گفت: واردات فولاد توسط تجار و صادرکنندگان محصولات غیرمرتبط برای استفاده از ارز حاصل از صادرات باید متوقف شود؛ چراکه تجربه نشان داده نهتنها به مدیریت بازار کمک نمیکند، بلکه در بسیاری مواقع باعث التهاب در بازار میشود.
رضا حیدری در ادامه این نشست، به رویکرد شرکت فولاد مبارکه در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: شرکت در سه سال اخیر به سمت تولید محصولات کیفی و ویژه رفته و یکی از دلایل اصلی این امر نیز مطالبات صنعت لوازمخانگی بوده است.
وی پروژه توسعه ورق سرد و راهاندازی خط تولید ورقهای رنگی به ظرفیت ۱۲۰ هزار تن را یکی دیگر از اقدامات فولاد مبارکه در راستای تأمین حداکثری نیاز صنعت لوازمخانگی برشمرد و گفت: افتخارهای امروز فولاد مبارکه را مرهون تلاشهای همه صنعتگران و بهویژه صنعتگران دهه ۶۰ میدانیم و امیدواریم در ادامه راه نیز با توسعه ارتباط با فعالان صنعت لوازمخانگی بتوانیم خدمات ارزندهتری به صنعت کشور عرضه کنیم.
اصفهان/ بهمن راعی
ارسال نظر