ورود کانون پرورش فکری به بیمارستان ها/ این کانون نوجوان مخاطب 70 ساله دارد!+فیلم
حجم ویدیو: 25.27M | مدت زمان ویدیو: 00:02:21

به گزارش رکنا از اصفهان؛ مهدی آقایاری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: سابقه درخشان کانون پرورش فکری دراستعدادیابی و استعدادپروری بر اساس ارزش ها و تعالیم اسلامی با اجرای برنامه های خلاق ، ظریف و هنرمندانه در تمام این سالها با مربیان باتجربه ، جهادی و متعهد با اتصال به حلقه های میانی مردمی به عنوان یک بازوی توانمند وهمچنین استفاده ازاساتیدفرهنگ، هنر و ادب بسیار پررنگ بوده است .

وی افزود: کانون با ایجاد توازن سبک زندگی کودکان و نوجوانان بر اساس سلایق بچه ها برنامه دارد و برای همین در همه حوزه های فرهنگی و هنری بخصوص حوزه کتاب، فیلم، انیمیشن، نمایش، شعر و شاعری، نویسندگی و داستان سرایی موفق بوده است که تعداد زیاد برگزیدگان فراخوان های بین المللی ، ملی و استانی در هرسال خود گواه این ادعا است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان ادامه داد: کانون استان اصفهان با ۶۰ مرکز ثابت سه نوبته ( ۸صبح تا ۱۰شب ) ، دو نوبته ( ۸ صبح تا ۱۸ ) ، یک نوبته ( ۸ صبح تا ۱۴ ) و ۵ مرکز پستی و سیار با 62 فعالیت متنوع فرهنگی ، هنری ، ادبی ، علم و فن آوری و تربیتی برای کودکان و نوجوانان ۵تا ۱۸ سال با اجرای کارگاه‌های عمومی و تخصصی در خدمت کودکان و نوجوانان  و خانواده های آنهاست .

آقایاری افزود: کلاس‌های مرداد کانون از روزهای قبل از آغاز کلاس‌ها تکمیل شده بود و استقبال بسیار خوبی داشت و بچه‌ها در زمان ثبت نام ترم اول در دو ترم آینده نیز پیش ثبت نام می‌شوند و بچه‌ها برای حضور در کلاس و ترم آینده انتظار می‌کشند و ما نیز کمترین قیمت را در این کلاس‌ها داریم و رده سنی نیز از ۴ سال به بالا است و حتی فرد ۷۰-۸۰ سال داشتیم. البته به صورت کلی رده سنی رسمی کلاس‌های ما تا ۱۸ سالگی بود اما به دلیل اینکه شورای عالی جوانان متشکل از نوجوانان نیز شد تا ۲۲ سال اضافه کردیم و بعد از آن افراد به عنوان مربی به مجموعه کانون اضافه می‌شوند.

کانون1وی در خصوص ناترازی کانون پرورش فکری گفت: کانون یک شرکت صد در صد دولتی است که در سال 1360 به عنوان شرکت دولتی ثبت شد و هر سال از آن صورت مالی تهیه می‌شود و باید نشان داده شود که درآمدزا است، اما کار کانون چیزی نیست که بتوان با ریال آن را سنجش کرد و شاید کار کانون در اسم هزینه باشد اما در اصل سرمایه گذاری است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان ادامه داد: در حال حاضر کانون ردیف بودجه دارد و درآمد آن مقدار قابل توجهی نیست و از بودجه دولت استفاده می‌کند و همیشه هزینه‌ها از درآمدها بیشتر است و این قطعا مشکل زا است اما هدف دیگری وجود دارد و باید با همین محدودیت‌ها کار کرد و هدف ما این است که کانون به نقطه‌ای برسد که خودش درآمد داشته باشد اما تا آن نقطه فاصله وجود دارد.

وی با اشاره به فضاهای فیزیکی جدید کانون پرورش فکری افزود: در خردادماه امسال مرکز فرهنگی و هنری دهاقان افتتاح شد، که 10 سال این مرکز به دلیل نبود بودجه رها شده بود و در دولت سیزدهم با اختصاص بودجه هفت میلیاردی این مرکز در اختیار کودکان و نوجوانان قرار گرفت.

کانون2آقایاری ادامه داد: مرکز شماره 2 خمینی شهر واقع در جوی آباد نیز حدود 60 درصد پیشرفت داشته، همچنین مرکز فرهنگی هنری چادگان تقریبا 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که تا پایان سال تکمیل می‌شود، مرکز فرهنگی و هنری بوئین میاندشت نیز روز گذشته کلنگ زنی شد که اعتبار خوبی برای آن پیش‌بینی شده است.

وی اضافه کرد: در کنار مراکز اصلی در حال تلاش برای ایجاد شعبه در شهر زواره هستیم. همچنین با توجه به اهمیت کاهش آسیب‌های اجتماعی کانون اصلاح تربیت را برنامه‌ریزی کردیم که 90 نفر نوجوان زیر سن قانونی نگهداری می‌شوند و آنجا نیز شعبه‌ای تاسیس کردیم و به آنها آموزش‌هایی می‌دهیم. همچنین بخش روانشناسی بیمارستان فوق تخصصی امین نیز با درمان 40-50 نوجوان درگیر بیماری‌های روانی برای آموزش‌های فرهنگی پیگیری می‌شود و با رنگ آمیزی و بازی‌ها ارتباط بهتری با درمان برقرار می‌کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان تصریح کرد: فاز سوم بیمارستان سید الشهدا مخصوص بیماران نوجوان مبتلا به سرطان و فاز چهارم بیمارستان امام حسین (ع) برای بیماران نوجوان نیازمند به دیالیز است. همچنین کانون 160 کودک کار را به صورت رایگان تحت پوشش گرفته و به آنها آموزش می‌دهد.

کانون3وی در خصوص ادغام کانون پرورش فکری گفت: در دولت گذشته بحث ادغام کانون با نهاد کتابخانه‌ها مطرح شد و ما و خود نهاد کتابخانه‌ها معتقد بودیم باید نهاد در کانون ادغام شود نه بالعکس، که با ورود رهبر معظم انقلاب کانون پرورش فکری به صورت دولتی و شکل و شمایل فکری به کار خود ادامه داد. در بحث کتابخانه‌ها ما در شهر اصفهان 12 مرکز فعال داریم و در کنار شهرستان‌ها نیز حدود 56 مرکز فعال داریم و هر مرکز حداقل 12 هزار جلد کتاب تخصصی کودک و نوجوان دارد.

آقایاری خاطرنشان کرد: در نظام آموزشی ما بحث‌های هنری به دلایل مختلف به عنوان حاشیه محسوب می‌شوند در حالی که در کانون پرورش فکری فعالیت‌های هنری محور برنامه‌هاست و تلاش می‌کنیم وقتی نوجوانی اثری خلق می‌کند نسبت به آن حس مثبتی داشته باشد زیرا باعث حس ارزشمندی و اعتماد به نفس در بین نوجوانان می‌شود.

اصفهان/ بهمن راعی