پیاده روی ، دشمن مرگ زودرس

به گزارش رکنا ، محققان دانشگاه کمبریج با استفاده از اطلاعات ردیابی تناسب اندام نشان دادند که زمانی که صحبت از طول عمر به میان می آید، مهم نیست چه قدر ورزش می کنید بلکه مهم قدرت آن است.

محققان گفتند که این یافته ها به دستگاه های پوشیدنی تناسب اندام کمک می کند که به طرز ویژه تری به بهبود سلامتی افراد کمک کنند.

نتایج این پژوهش نشان داد که حجم بیشتر مصرف انرژی ناشی از فعالیت بدنی، با میزان مرگ و میر کمتر همراه است.

در این مطالعه تسا استرین اپیدمیولوژیست از دانشگاه کمبریج و همکارانش اطلاعات سلامت و تناسب اندام 96 هزار و 476 نفر را بررسی کردند.

شرکت کنندگان در این تحقیق به طور متوسط به مدت 3 سال و یک ماه مورد مطالعه قرار گرفتند و در این مدت 732 نفر از افراد مورد مطالعه فوت کردند.

علاوه بر این، محققان افزودند که دستیابی به همان مصرف انرژی با استفاده از فعالیت با شدت بالاتر، مزایای بیشتری نسبت به فعالیت فیزیکی با شدت پایین تر دارد.

شناسایی عوامل ژنتیکی و محیطی

این پروژه تحقیقاتی طولانی مدت به دنبال شناسایی عوامل ژنتیکی و محیطی بود که در ایجاد بیماری ها نقش دارند.

محققان با استفاده از ردیاب های سلامت شرکت کنندگان پژوهش، مصرف انرژی و تاثیر شدت این فعالیت های بدنی را بررسی کردند.

نتایج نشان داد که تبدیل روزانه 12 دقیقه پیاده روی آهسته به 7 دقیقه پیاده روی سریع و قدرتی می تواند احتمال مرگ زودرس را تا 30 درصد کاهش می دهد یا افزودن 2 دقیقه پیاده روی شدید به انتهای 35 دقیقه پیاده روی معمولی در هر روز میتواند احتمال مرگ زودرس را تا حدود 21 درصد کاهش دهد.

نتایج این پژوهش در مجله " Nature Medicine" انتشار یافت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی