صف بیماران کرونا برای رسیدن به  آی.سی.یو

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، محمدرضا ظفرقندی، رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: بیماری اوج گرفته است و باید یک بررسی علمی و قاطع برای آن انجام شود تا اگر مواجهه درستی با آن نشود هم مردم را از دست می دهیم و هم جامعه پزشکی را به فرسودگی می کشانیم. طبیعتا زمینه های افزایش ابتلا باید بررسی شود.

وی با اشاره به این که مدل های مختلف مواجهه با این بیماری افزود: کشورهایی مانند استرالیا، نیوزیلند، ژاپن و حتی ویتنام و... با روش های مناسب برخورد با بیماری آن را کنترل کنند و در بعضی از این کشورها بیماری حذف شده است. بنابراین امکان برخورد صحیح وجود دارد چرا که بعضی از کشورها مدل غیرصحیحی به نام ایمنی جمعی قرار دادند که نتایج خوبی نبوده است. به این زودی به کنترل کامل نخواهیم رسید. ایمنی که در این بیماری طولانی نیست. باید بازنگری شود در روش هایی که در کشور ما ایجاد می شود. با شرایط اقتصادی هر کشور ممکن است مدل برخورد با بیماری متفاوت است. در کشور ما با وجود شرایط اقتصادی، ایمنی و محدودیت های طولانی میسر نیست چرا که باید نیازهای روزمره مردم باید تامین شود. ولی رها کردن و عادی سازی نیز چاره کار نیست. اما پس از مدتی عادی سازی توسط مردم و مسئولان و حتی رسانه ها رخ داد. مردم در ایام تعطیلی، عید فطر، 14-15 خرداد، برنامه های تجمعی (عروسی و عزاداری) و... باعث اوج گیری این بیماری شد.

ظفرقندی در مسیر این مبارزه باید بدویم، گفت: اگر توقف در هر شرایطی قطعا باعث شکست ما می شود. تخت های آی.سی.یو پر شده و بیماران برای رفتن به آی. سی. یو در صف می ایستند. 140نفر در این ایام از جامعه پزشکی شهید شده است.

امروزه باید برای جامعه پزشکی که در حوزه کرونا باید حمایت های و تمهیدات قانونی صورت گیرد. قوه قضائیه و قوای نظامی باید بر اجرای پروتکل ها نظارت کنند. بازگشایی صورت گرفت و پروتکل ها اعلام شد ولی این پروتکل ها اجرا نشد و نظارتی بر آن نبود.

 

وبگردی