پیشنهاد استفاده از خون بهبودیافتگان برای درمان مبتلایان به کرونا!

محققان دانشگاه جان هاپکینز روشی را پیشنهاد داده‌‌اند که بر اساس این روش، از آنتی‌‌بادی‌‌های موجود در پلاسمای خون یا سرم افرادی که از عفونت COVID-19 بهبود یافته‌‌اند برای تقویت ایمنی بیماران تازه آلوده‌‌شده و افراد در معرض خطر بیماری استفاده شود.

این آنتی‌‌بادی‌‌ها قابلیت خنثی کردن ویروس کرونا را خواهند داشت؛ طرح این پژوهش توسط محققین به مجله تحقیقات بالینی تحویل داده شده است. در این روش از بیمارانی که پس از ابتلا به کووید19 بهبود یافته‌‌اند خواسته می‌‌شود خون خود را اهدا کنند؛ پلاسمای خون توسط فناوری‌‌هایی جداسازی می‌‌شود، پس از جداسازی سموم و سایر عوامل بیماری‌‌زا از خون این افراد، آن را به بیماران مبتلا به کرونا یا افراد در معرض خطر ابتلا تزریق می‌‌کنند.

پزشکان در شانگ‌‌های قبلاً از پلاسمادرمانی برای بیماران آلوده به ویروس در چین استفاده کرده‌‌اند و نتایج امیدوار کننده‌‌ای را برای اولین بار گزارش داده‌‌اند و یکی از بزرگترین داروسازان در ژاپن نیز این تحقیق را آغاز کرده است.

این روش که تحت عنوان convalescent plasma شناخته می‌‌شود، پیش از این نیز در قرن بیستم برای مقابله با اپیدمی‌‌هایی نظیر سرخک و اریون مورد استفاده قرار گرفت و روشی موفق بود.

محققان تأکید می‌‌کنند که این روش درمان قطعی برای کروناویروس نخواهد بود اما می‌‌تواند تا زمان پیدایش و کشف واکسن این ویروس، به‌‌عنوان روشی موقتی مفید واقع شود و البته کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی استفاده بهینه از سرم به مطالعات بالینی بیشتری نیاز دارد.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.