در تهران،
نبرد واتساَپی 30 دانش آموز و خانم معلم با کرونا + فیلم
رکنا: کرونا ویروس مدارس را به تعطیلی کشانده است اما معلمان از کار کنار نکشیده اند و با خلاقیت های خود، مسیر آموزش را ادامه می دهند. این روزها شاهد روش های نوین معلمان با بهره گیری از تکنولوژی برای تدریس به دانش آموزانشان هستیم و مثبت های فضای مجازی را در این روزها می بینیم.
فهیمه سلیمانی معلم پایه ابتدایی با 13 سال سابقه در مدرسه بحرالعلوم شهرری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی رکنا، درباره اینکه چه روشی را برای تدریس به دانش آموزانش که این روزها با گسترش کروناویروس، خانه نشین شده و از مدرسه جا مانده اند در پیش گرفته است چنین گفت : با توجه به شرایطی که در کشور حاکم شده و شاهد تعطیلی مداوم مدارس هستیم برای آنکه بچه ها از درس عقب نمانند تصمیمی مبنی بر تدریس به صورت مجازی گرفتیم.
وی ادامه داد: با توجه به این مسئله که این روزها فضای مجازی گسترش پیدا کرده و هر بچه ای یک گوشی هوشمند در اختیار دارد از آنطرف نیز مدرسه بحروالعلوم تخته هوشمند دارد که با توجه به اینکه باید در مدرسه حضور داشته باشیم شروع به تدریس روی تخته کرده سپس به وسیله تلفن همراه خود آن را آنلاین در واتس آپ برای بچه ها ارسال می کنم.
سلیمانی با بیان اینکه تمام دانش آموزان من در کلاس های آنلاین از 8 صبح تا 12 بعد از ظهر حضور دارند ادامه داد : یک گروه واتس آپ داریم که هرروز صبح بچه ها در آن اعلام حضور میکنند، سپس کلاس درس را آغاز میکنیم. همچنین پیک های آموزشی آماده شده که در گروه قرار میگیرد و سپس آزمون آنلاین نیز گرفته میشود.
این کارشناس ارشد آموزش با بیان اینکه از هیچکدام درس های خود عقب نیستیم تصریح کرد: دانش آموزان هرروز تکالیف خود را انجام میدهند کمااینکه تا امروز طبق بودجه بندی آموزش و پرورش پیش رفته ایم. البته خود بچه ها مشتاق هستند تا در کلاس های آنلاین حضور داشته باشند.
فهیمه سلیمانی با بیان اینکه وای فای مدرسه توان ارسال فیلم های آموزشی را ندارد بنابراین از دیتا اینترنت شخصی خود استفاده میکنم تشریح کرد: عاشق کار خود هستم بنابراین از تمام سختی هایی که در این راه میکشم لذت میبرم. حتی هرروز باید پاسخ سوال درسی 30 تن از دانش آموزانم را تک به تک بدهم که همین مسئله برای من لذت بخش است.
او خاطرنشان کرد: روزی که مدرسه ها باز شود این مسئله را میدانم که آنها عقب نیستند. حتی چند دانش آموزی که در درس مشکل داشتند حضوری آمدند و با رعایت اصول پیشگری از ابتلا به کروناویروس و در فاصله مناسب به آنها درس را آموزش دادم .
این معلم در پاسخ به این سوال که دانش آموزان چگونه پیک ها را حل میکنند گفت: با توجه به اینکه دانش آموزان ما از ابتدا به این مدرسه میآیند برایشان کلاس فوق برنامه کامپیوتر برگزار میشود که این اتفاق باعث شده تا بچه ها برای حل کردن پیک ها در کامپیوتر مشکلی نداشته باشند.
سلیمانی در خصوص تدریس دروس در صدا و سیما و نتیجه آن در یادگیری دانش آموزان گفت :بیان معلمان در برنامه هایی که صداوسیما برای آموزش استفاده میکنند چندان مناسب نیست و نمیتواند برای دانش آموزان آموزنده باشد. بنابراین نیاز است تا برای این روش برنامه های آموزشی از معلمان جوان و به روز استفاده کرد تا با تازه ترین متدهای آموزشی آشنا باشند.
خبرنگار: علی چاهه
کاش همه معلمان مثل خانم سلیمانی بودندپرتلاش وپرکار. بیشترمعلمان ازخداخواسته اصلاعین خیالشون نیست