الزام پویاسازی رمز دوم تا پایان آذرماه / بیش از 60 درصد پرونده ها در پلیس فتا مربوط به فیشینگ
حجم ویدیو: 13.53M | مدت زمان ویدیو: 00:02:03

به گزارش خبرنگار اجتماعی  رکنا، محمد بیگی در این جلسه مطرح کرد: از ابتدای دی ماه افزایش قابل توجه فیشینگ باعث شد تا تصمیم گرفته شود که رمز پویا فعال شود. کسی که ده کارت دارد، نیاز ندارد تا رمز دوم همه کارت هایش را فعال کند.

وی با بیان اینکه در کشور های اروپایی رمز دوم پویا در حال انجام است اظهار کرد: باید مردم را ترغیب کنیم که تا اواخر آذر این کار را انجام دهند چرا که ممکن است به ترافیک انجام بخوریم.

اطهری فرد نیز با ارائه پروپوزالی مطرح کرد: پویا سازی رمز دوم ها از این جهت ضرورت دارد چرا که بیش از ۶۰ درصد از پرونده های تشکیل شده در پلیس فتا مربوط به برداشت های اینترنتی غیر مجاز است که مهم ترین تکنیک آن فیشنیگ است.

وی ادامه داد: در سال ۹۷ و ۹۸ یک رشد ۴۰۰ درصدی فیشینگ را شاهد بوده ایم. چرا که روشهای کلاهبرداری به سهولت قابل انجام است و با قیمت های پایین و رایگان می‌توان ابزار فیشینگ را خریداری کرد. افرادی که سواد اینترنتی بالا دارند با این مسئله برخورد ندارند بلکه خانم های خانه داری که زیر دیپلم هستند این کارها را انجام میدهند.

او افزود: در فضای مجازی نیز می‌توان به راحتی تلفن های همراهی را که با آن می‌توان فیشینگ انجام داد با قیمت پایین خریداری کرد یا یکسری اکانت های توییتری نیز تهدید می‌کنند همانطور که بانک آتش زدیم، می‌توانیم حساب ها را نیز خالی کنیم.

اطهری فرد اظهار کرد: شورای امنیت ملی، دادستان کل کشور، معاونت امنیت شورای عالی، کمیسیون اقتصادی، نیروی انتظامی برای این مسئله مطالبه داشته اند که بانک مرکزی طرحی برای حذف رمز دوم ایستا ارائه داد. بیش از ۳۰ میلیون تراکنش بانکی در روز اتفاق می افتد که ۱۰ میلیون از آن متاثر میشود.

 

وبگردی