حاضر بودند جان برای همدیگر فدا کنند و اگر لحظه ای اینترنت گوشی تلفن همراه شان با اختلال مواجه می شد مثل معتادها،خمار و بیقرار می شدند و خودشان را به هردری می زدند تا ارتباط مجازی شان قطع نشود. این عشق دو آ تیشه به خواستگاری و در نهایت ازدواج زورکی می انجامد. خانواده ها رضایت چندانی بر این ازدواج ندارند اما آنها قسم خورده بودند برای رسیدن به همدیگر هرکاری از دستشان برمی آید انجام دهند و اگر با سنگ اندازی اطرافیان روبرو شدند کار را به تهدیدبکشانند. حدس دختر و پسر جوان درست بود و دست آخر هم با اصرار و سماجت ،خانواده هارا به مرحله ای رساندند که از ترس آ بروی شان کوتاه بیایند. بالاخره ازدواج سرمی گیرد و روزهای شیرین و رویایی دوران عقد آغاز می شود. ولی افسوس خیلی زود موریانه ای ویرانگر به جان زندگی آنها می افتدو دیوارهای بنای سرنوشت شان را ذره ذره تخریب می کند. این صحنه در دیوارهای قطور و کاه گلی خانه های قدیمی ،زیاددیده می شد.

حشره ای به ظاهر ضعیف و حبابی رنگ آ نچنان قدرت تخریبی داشت که می توانست بنا را فروریزد.

این آفت ،تهدیدی جدی برای بنای زندگی زوج های جوانی است که نه در شکل انتخاب و معیارهای ازدواج خود به اصل و نصب و سلامت و معرفت توجه داشته اند و نه از نوع و شیوه های صحیح و مهارت های درست همسرداری و زندگی مشترک اطلاعات درست و معرفت کافی دارند. طبیعی است نوعروس هاو تازه دامادهایی که فقط و فقط با هیجان و احساس پا به زندگی مشترک می گذارند بیشتر درتهدید هستند که مبادا موریانه خطرناک ،شک و تردید به جان زندگی شان بیفتد. در واقع باید بگوئیم یکی از بزرگترین آ فت های زندگی زوج های جوان،سوئ ظن و شک و تردید است و آرام آرام زندگی که با عشق و علاقه شروع می شود را اسفناک می کند و به عاقبت خوبی ختم نمی شود. این که چرا زوج های جوان نمی توانندمنبع حمایت و تکیه گاه عاطفی هم بشوند و چرا آ شفتگی های زناشویی منجر به طلاق های خطرناک عاطفی و بروز پدیده طلاق های قانونی می شود سوالی است که هر یک از زوج های جوان در گام اول باید با ذهن آگاه، خود را برای یافتن پاسخ آن بازنگری کند. در اینجا ایجاد اعتماد و فضای امن عاطفی در زندگی مشترک یک اصل مهم است که با مهارت و محبت شکوفا می شود. زوج های جوانی که مثل نوعروس جوان و شوهرش تنها بر اساس هیجان و احساس به زندگی مشترک رسیده اند و با توجه به نحوه آ شنایی و شکل بیان احساسات در فضای مجازی پیش از ازدواج، مسئولیت مهم تری برعهده دارند.

آ نها باید خیلی حساب شده و با مهارت های اساسی ارتباطی اعتماد رادر زندگی خود بارور سازند و فرصت هایی بسازند که آنها را به سوی آ رامش و درک درست از شرایط برای احساس خوشبختی پیش ببرد.

این زوج هاباید احساسات،عواطف،ایده ها،هیجانات و افکارشان را به صورت مشترک طرح کنند و اگر برای این کار ،وقت نگذارند و یا مهارت و آگاهی لازم رانداشته باشند دیر یازود دچار سوئ برداشت نسبت به همدیگر و شک و تردید خواهند شد. یک مساله مهم دیگر نیز در کانون این خانواده ها الگوپذیری های متنوع فرزندان از والدین شان است و آ نها را نیز در زندگی آینده شان با چالش و مشکل روبرو خواهد کرد.

یک نکته دیگر در سرد شدن احساسات و روابط نوعروس جوان و شوهرش نیز این است که آنها درصدد فراگیری مهارت های ارتباطی نیستند و به قول خانم جوان ،شوهرش در خانه مثل زنبور ویز ویز و نق می زند اما در بیرون از خانه و در رفتار با دیگران مثل قناری چهچهه می کند. این زوج جوان نمی توانند احساس خود را صادقانه به همدیگر بیان کنند،نمی توانند به حرف های همدیگر گوش فرا دهند و ارزیابی های شتابزده ،پیش داوری و نگرش های سوگیرانه و نتیجه گیری های عجولانه دارند و فقط به دنبال متهم کردن یا مقصر شناختن همدیگر هستندو اینها از جمله مواردی است که باعث سرد شدن روابط آ نها می شود.

موضوع آخر وابستگی و اعتیاد بیش از حد به فضای مجازی است ،فضایی که افراد را از همدیگر دور می کند و حساسیت زا است . بعد هم برای زوج جوان سوال ایجاد می شود که علت این همه وابستگی به فضای مجازی چیست و هنگامی که این نگرانی با یاد آ وری شیوه آشنایی قبل از ازدواج درمی آمیزد مشکل را دو چندان می کند.

بررسی این مشکلات نیازمند مطالعه و اظهار نظر کارشناسی دقیق است اما اگر بخواهیم خودمانی بگوئیم،سرد شدن روابط عاطفی زوج جوان و ارتباط های آ نها در فضای مجازی با چهره ای مهربان (قناری) در برابر اخم و بداخلاقی و ایرادگرفتن های زیاددرخانه (زنبور) و درک این مساله از سوی طرف مقابل مشکل را دوچندان و بغرنج می کند. اگر چه این مشکلات باتوجه به اصل مشاوره های بعد از ازدواج می تواند حل و فصل شود.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید