به گزارش گروه اجتماعی رکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت؛ حمید محمدی افزود: بعد از دریافت مدارک زائران، اطلاعات گذرنامه حجاج در سامانه وزارت حج عربستان ثبت می‌شود و بعد از تایید توسط عربستان، ویزای حجاج در بخش روادید سازمان حج و زیارت چاپ و در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: مقدمات حضور ۸۵ هزار و ۲۰۰ نفر از حجاج کشورمان در قالب ۵۸۳ کاروان در حج امسال فراهم شده است.

محمدی با اشاره به تعداد دارندگان فیش حج تمتع گفت: حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر در نوبت انتظار حج تمتع هستند که به ترتیب در سال‌های آتی اعزام خواهند شد.

رئیس سازمان حج و زیارت درباره تعداد ایستگاه‌های پروازی حج امسال نیز اظهار کرد: امسال زائران کشورمان از ۲۰ ایستگاه پروازی عازم سرزمین وحی می‌شوند؛ استان تهران نیز به عنوان یکی از ایستگاه‌های پروازی بزرگ کشور، مبدا و مقصد زائران هشت استان خواهد بود.

محمدی تصریح کرد: هماهنگی ویژه‌ای بین سازمان حج و زیارت، سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاه‌های کشور انجام گرفته است و حتی برای ایام حج تمتع تلاش‌هایی صورت گرفته تا در فرودگاه بین المللی حضرت امام (ره) ترمینال مخصوص حجاج آماده شود.

رئیس سازمان حج و زیارت با تاکید بر اینکه یکی از موضوعاتی که حجاج باید بدانند شرایط اسکان در مدینه است، گفت: زائران باید بدانند که از چهار سال پیش طرح توسعه مسجد النبی در شهر مدینه و منطقه مرکزی آن آغاز شد و به همین دلیل بخشی از هتل‌های مناطق شرق، جنوب، غرب و شمال این شهر تا حدودی تخریب شد.

محمدی افزود: طی این سال‌ها هیچ جایگزینی برای هتل‌های تخریب شده ایجاد نشده است. این وضعیت موجب کاهش ظرفیت اسکان در شهر مدینه شد و به طور حتم امسال نیز این کمبود و محدودیت ظرفیت اسکان در این شهر وجود دارد.

وی محدودیت اسکان در شهر مدینه را مربوط به همه کشور‌ها دانست و گفت: با وجود تلاش‌های انجام شده از سوی سازمان حج و زیارت، زائران کشورمان فقط می‌توانند، حدود ۶ روز در مدینه اقامت داشته باشند.