قتل فجیع پدر به دست پسر بزرگ خانواده / قاتل خودش به پلیس زنگ زد + نظر کارشناسی

به گزارش رکنا، چند روز قبل خبر درگیری خونین خانوادگی در یکی از شهرستان‌های غرب استان تهران به پلیس اعلام شد. وقتی مأموران گشت کلانتری به این خانه رسیدند در حالی با پیکر خونین پیرمرد 70ساله روبه‌رو شدند که با ضربه‌های کارد به قتل رسیده بود.

با اعلام خبر این جنایت به بازپرس جنایی، کارآگاهان پلیس در تحقیقات اولیه دریافتند پیرمرد به دست پسر بزرگش به قتل رسیده است.

مرد 50ساله که در صحنه حضور داشت خودش به جنایت پدرکشی که مرتکب شده بود اعتراف کرد و بدین‌ترتیب وی به اتهام قتل عمد بازداشت و به اداره پلیس منتقل شد.

متهم در بازجویی‌ها درباره قتل پدر  گفت: از مدتی قبل من و پدرم بر سر یک قطعه زمین که شراکتی خریده بودیم به اختلاف مالی خوردیم و هر روز این اختلاف بیشتر می‌شد تا اینکه روز حادثه، درگیری بین ما رخ داد و من آنقدر عصبانی شده بودم که دیگر کنترل رفتارم را از دست دادم و یک لحظه با چاقوی آشپزخانه به طرف پدرم حمله کردم و او را زدم، بعد که او روی زمین افتاد تازه فهمیدم چکار کرده‌ام و پشیمان شدم و خودم با اورژانس و پلیس تماس گرفتم اما بی‌فایده بود. الان هم بشدت پشیمانم و خودم را مستحق مرگ می‌دانم.با اعترافات صریح این متهم، وی به دادسرا منتقل شد.

نگاه کارشناس به موضوع قتل پدر 

یادداشت فاطمه نورا جوادی - کارشناس روانشناسی بالینی

خشونت در هر سنی پرخطر است اگر چه خشونت‌طلبی بیشتر در سنین نوجوانی و جوانی رخ می‌دهد اما این رفتار پرتنش می‌تواند در سنین بالا هم باعث تبعات جبران‌ناپذیری شود.

در این پرونده، مرد 50ساله  به‌دنبال یک اختلاف مالی دچار رفتار هیجانی شده و در یک لحظه دست به جنایت می‌زند. تنش‌های خانوادگی از عوامل بروز خشونت‌طلبی است.

در خانواده‌هایی که افراد برای بیان درخواست خود به‌جای صحبت از داد‌وفریاد استفاده می‌کنند به طور قطع بیشتر شاهد تنش و در نهایت عصبی مزاج بودن هستیم که سن و سال هم در آن مستثنی نیست. گاهی اوقات خود افرادی که قربانی خشونت می‌شوند با توجه به نوع گفتار و کلامشان در ایجاد این شرایط تأثیر‌گذار هستند.

 بنابراین بهتر است در هنگام درگیری سعی کنیم زمانی که فرد  مقابل بشدت عصبانی است به هیچ‌ عنوان احساسات او را بیشتر جریحه‌دار نکنیم و به این باور برسیم که کلام شما هر چقدر هم درست باشد، زمانی که فرد مقابل عصبانی است برای او قابل درک نخواهد بود.

وبگردی