آزار شیطانی دردوربین های مداربسته لو رفت + عکس
کدخبر:
707244
لینک کپی شد
حوادث رکنا: ازار گر شیطان صفت نمی دانست دوربین های مداربسته راز کثیفش را فاش می کند.
کدخبر:
707244
لینک کپی شد
![آزار شیطانی دردوربین های مداربسته لو رفت + عکس](https://cdn.rokna.net/thumbnail/XxWs7eHK03X8/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cETxvsKtNo8CvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2+.jpg)
پلیس انگلیس پرستار مهد کودکی را به جرم تجاوز به شاگردانش دستگیر و به 14/5 سال زندان محکوم کرد . این پرستار 18 ساله در طول فعالیت کاری اش کودکان را در مهد مورد آزار جنسی قرار داده بود که بالاخره راز تجاوز کثیفش لو رفت.
به گزارش گروه ترجمه رکنا،پلیس در این باره گفت: با مرور 250 ساعت فیلم دوربین های مداربسته مهد کودک موفق به دستگیری پرستار هوسباز شدیم و پس از دستگیری مشخص شد که وی هیچ سابقه کیفری و مورد اخلاقی نداشته به همین خاطر در مهد کودک استخدام شده بود اما پس از بررسی دوربین های مداربسته راز آزار های جنسی اش فاش شد.
-
تظاهرات دیروز از سمت حزب الله بود و البته مسالمت آمیز بود/ خواستار بازگشت پروازهای ایرانی به لبنان هستیم
ارسال نظر