این پسر عمویش را نقره داغ کرد

خیانت به عمو دردسر ساز شد. در میهمانی خانوادگی به عمو خانواده خیانت شد. کارشناسان با شناسایی متهم به خیانت ، از او خواستند تا برای پاره ای توضیحات به پلیس فتای خراسان رضوی مراجعه کند. پسرجوان به عمو خود خیانت کرد و کیف پول دیجیتال او را خالی کرد. متهم چگونگی خیانت به عمو را شرح داد.

به گزارش رکنا،  همه چیز از یک مهمانی آغاز شد. بیشتر اعضای فامیل دورهم جمع شده بودند. نقل محفل مثل همیشه پس از مسائل سیاسی، دنیای فن آوری و شبکه های اجتماعی بود. دنیای موازی بازارهای جدید مالی هم یکی دیگر از مسائل رایج در محافل، به این دورهم نشینی وارد شده بود. به طبع آسیب های اجتماعی گریبان گیر جامعه، هر کدام از این افراد قصد داشت تا خود را برتر از دیگران نشان دهد. موضوعی که معمولا موجب رنجش های نهفته در افراد می شود، هر چند که ظاهرا چیزی نمی گویند. در میانه این مهمانی که تقریبا بزرگ و کوچک با گوشی تلفن همراه در دست دیده می شدند، اتفاقی مرموز در حال رخ دادن بود، اتفاقی که چند ماه بعد با دستگیری یکی از افراد حاضر در این جمع به اتهام کلاهبرداری 500میلیون تومانی از یکی از مهمان ها، فاش شد.

رونمایی از یک سرقت دیجیتالی

مرد میان سال با گوشی در دست مقابل یکی از کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی نشسته بود. او با معرفی دادسرای رسیدگی به جرائم رایانه ای، برای رسیدگی به پرونده اش به پلیس فتا آمده بود.

شاکی سرگردان از سرقتی که پول هایش را نشانه رفته بود، اعلام کرد که کیف پول دیجیتالش (ولت) احتمالا هک شده است و افرادی ناشناس تمام رمزارزهایش به ارزش نیم میلیارد تومان را ربوده اند.

در جست وجوی سارق مرموز

در این پرونده ها همیشه اولین حدس و گمان، دست داشتن یکی از اطرافیان در این سرقت است. اما شاکی اعلام کرد که حتی نزدیک ترین اشخاص به او نیز از رمز کیف پول دیجیتالش اطلاع نداشته اند و به هیچ عنوان امکان دست داشتن آن ها در این سرقت وجود ندارد.

با این اطلاعات، اقدامات فنی پلیس با کندی روبه رو شد. از آنجا که معمولا ریشه رمزارزها در خارج از کشور است و به منظور شناسایی هر جابه جایی رمزارز در میان کیف پول های دیجیتال باید اقدام جداگانه ای انجام شود، مأموران اقدامات فنی خود را آغاز کردند.

شناسایی رمزارزهای مفقودی در کیف جدید

پس از انجام اقدامات فنی در این حوزه، کارشناسان با سرنخ های کشف شده متوجه شدند که فرد یا افرادی با روشی نامشخص موفق به نفوذ در کیف پول دیجیتال شاکی شده و تمامی اندوخته او را در یک نوبت به کیف پول دیگری منتقل کرده اند.

تحقیقات به منظور کشف کیف پولی که رمزارزهای سرقتی به آن واریز شده بود، کارشناسان پلیس فتا را به مردی جوان ساکن مشهد رساند که به یک باره کیف پول دیجیتال او 500میلیون تومان شارژ شده بود.

احضار متهم به پلیس فتا

کارشناسان با شناسایی متهم، از او خواستند تا برای پاره ای توضیحات به پلیس فتای خراسان رضوی مراجعه کند.

متهم چند روز بعد خودش را معرفی کرد. او وقتی با اتهام سرقت دیجیتالی روبه رو شد، اظهارات ضدونقیضی را تحویل پلیس داد، اما نتوانست هیچ بهانه قانع کننده ای برای افزایش 500میلیون تومانی کیف پول دیجیتالش آن هم یک شبه، بیاورد.

اعتراف به سرقتی خبیثانه

مرد جوان که نتوانسته بود، اتهام سرقت را از خود دور کند در بازجویی های فنی ناچار شد رازی شوم را بر زبان بیاورد. متهم در اعترافاتی صریح با اشاره به سرقت از کیف پول دیجیتالی شاکی، اعلام کرد که برادرزاده مال باخته است.

متهم که اقدام به سرقت از عمویش کرده بود، درباره چگونگی سرقت توجه مأموران را به ماه ها قبل و یک دورهم نشینی معطوف کرد. او اعتراف کرد که در این میهمانی پس از اینکه اظهارات او درباره دنیای فناوری توجه همه را به خود جلب کرده چندین نرم افزار کاربردی به افراد حاضر در مهمانی معرفی می کند. در این میان عمویش برای نصب یکی از همین نرم افزارها گوشی اش را در اختیار او می گذارد.

متهم در ادامه اعترافاتش گفت: منتظر نصب برنامه بودم که چشمم به کیف پول دیجیتال عمویم که روی گوشی اش نصب شده بود افتاد. از سر کنجکاوی آن را باز کردم که رمز کیف بر روی آن ذخیره شده بود. وقتی متوجه شدم که رمزارزهای او 500میلیون تومان ارزش دارد، وسوسه شدم و از روی رمز آن عکس گرفتم. مدتی صبر کردم تا خاطره آن شب در ذهن ها کم رنگ شود و بعد که آب ها از آسیاب افتاد، اقدام به جابه جایی رمزارزها کردم.

خیانت به سرمایه عمو

به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی پرونده به همراه متهم برای سیر مراحل قضایی به دادسرا ارسال شده است.

سرهنگ جهانشیری در توصیه ای به شهروندان بیان کرد که رمزارزها که شکل جدیدتری از پول را در حوزه فناوری اطلاعات ارائه می دهد مورد توجه بخشی از کاربران فضای سایبر قرار گرفته و ورود بدون آگاهی به این عرصه موجب ضرر و زیان مالی خواهد شد. افراد برای تبدیل پول حقیقی به دیجیتالی نباید تنها به اطلاعات خود متکی باشند و البته نباید برای ساخت و نگهداری کیف پول به کسی اعتماد کنند. ایجاد رمز دومرحله ای برای نرم افزارهای نصب شده بر روی گوشی های تلفن همراه، علاوه بر اینکه انجام هر تراکنش را منوط به تأیید صاحب حساب می کند، محافظ سرمایه های مالی افراد نیز خواهد بود.

وبگردی