3 روز شکنجه جوان تهرانی به خاطر مزاحمت برای یک دختر + عکس

به گزارش رکنا، او می گوید با نوشتن یک قولنامه برای خودرویش توانست نجات پیدا کند اما مرد آدم‌ربا وقتی در برابر پلیس قرار گرفت یک داستان عجیب را مطرح کرد.

اسارتگاه

چندی قبل پسر جوانی به نام حسن با حضور در دادسرای امور جنایی تهران از ماجرای گروگانگیری عجیب و شکنجه‌های مرد جوان در خانه‌اش خبر داد.

طعمه گروگانگیر خشن که توانسته بود پس از سه روز اسارت از دست مرد شکنجه گر رها شود به بازپرس جنایی گفت: چند روز قبل سوار بر خودرویم بودم که در کنار خیابان دیدم یک خودرو خراب شده است و مرد جوان از خودروهای عبوری درخواست کمک می‌کند.

وی افزود: در کنار خیابان توقف کردم و به کمک مرد جوان رفتم هر چه تلاش کردیم موفق به روشن کردن خودرویش نشدیم و تصمیم گرفتیم خودروی مرد جوان را بکسل کنیم و تا جلوی در خانه‌اش منتقل کنیم تا در زمانی که یک مکانیک برای تعمیر خودرو به آن جا برود.

پسر جوان ادامه داد: من پشت فرمان خودروی پژو 405 نشستم و مرد جوان نیز سوار بر خودروی خودش شد و در حالی که دو خودرو را با یک طناب به هم متصل کرده بودیم تا جلوی در خانه مرد جوان رفتیم و پس از بکسل کردن خودرو، مرد جوان خواست تا به خانه‌اش بروم و پس از خوردن یک لیوان آب هزینه کار بکسل کردن را بپردازد.

حسن گفت: من که به مرد جوان اعتماد کرده بودم پیشنهادش را پذیرفتم و وارد خانه‌اش شدم اما هنوز لحظاتی نگذشته بود که مرد جوان با در دست داشتن یک چاقو مرا تهدید کرد و سپس دست و پاهایم را بست، شوکه شده بودم و نمی دانستم چرا چنین رفتاری با من می‌کند.

سه شبانه روز در اسارتگاه مرد جوان بودم و در آن جا مرد خشمگین با آب جوش مرا می سوزاند و شکنجه می‌کرد تا این که خواست تا یک قولنامه فروش برای خودرویم بنویسم و با توجه به شکنجه‌های مرد خشن مجبور شدم یک قولنامه بنویسم و پس از نوشتن آن توانستم از خانه مرد شکنجه‌گر رهایی پیدا کنم.

دستگیری مرد شکنجه‌گر

حسن در ادامه اظهاراتش اظهار کرد که خودرویش را به صورت قولنامه‌ای در اختیار مرد شکنجه‌گر قرار داد و سپس بازپرس پرونده با توجه به حساسیت موضوع دستور داد تا تیمی از ماموران پلیس آگاهی تهران برای دستگیری مرد شکنجه‌گر وارد عمل شوند.

کارآگاهان در گام نخست با اطلاعات به دست آمده از حسن، تجسس‌های پلیسی را برای دستگیری مرد جوان آغاز کردند و خیلی زود خانه این مرد هدف شناسایی قرار گرفت و تیم پلیسی در یک عملیات غافلگیرانه حامد را در خانه اش دستگیر کردند.

ادعای عجیب

حامد وقتی پیش روی ماموران قرار گرفت، ادعای عجیبی را پیش روی پلیس قرار داد و اصرار داشت که در این ماجرا حسن را شکنجه نکرده وهیچ خودرویی از او نگرفته است.

حامد به ماموران گفت: مدتی بود که متوجه مزاحمت‌های حسن برای خواهرم شده بودم و این در حالی بود که بارها به او تذکر داده بودیم اما بی فایده بود و به همین خاطر تصمیم گرفتم او را ادب کنم تا دیگر برای خواهرم مزاحمت ایجاد نکند.

وی افزود: من حسن را به خانه‌مان بردم و در آن جا او را کتک زدم و تاکید کردم که دیگر مزاحم خواهرم نشود و پس از آن او را رها کردم و این که حالا او می گوید سه روز در خانه من زندانی بوده و با توجه به شکنجه‌هایم او را مجبور کردم که خودرویش را به صورت قولنامه ای در اختیار من بگذارد یک داستان دروغ است تا بتواند انتقام کتک‌های مرا بگیرد.

این ادعاها در حالی است که حسن اصرار دارد حامد آدم ربایی کرده و سه روز او را شکنجه کرده است.

بنا بر این گزارش، بازپرس پرونده در این مرحله دستور داد تا کارآگاهان تحقیقات تکمیلی را برای افشای راز این دو داستان عجیب انجام دهند.

تحلیل کارشناس / اختلال شخصیتی

دکتر کاظم قجاوند جامعه شناس و استاد دانشگاه

برخی رفتارها در جامعه سبب بروز خشم و عصبانیت و در نهایت به قتل و جنایت های هولناک ختم می شود. یکی از پدیده ها و رفتارهای ناپسندی که تقریبا در همه جوامع رخ می دهد متلک پرانی و مزاحمت ناموسی است که نوعی تضییع حقوق شهروندی به شمار می رود و آسیب های بی شماری از جمله رقم خوردن قتل و درگیری های فیزیکی را به همراه دارد.

متاسفانه متلک پرانی در سال های اخیر روندی تغییر یافته داشته تا جایی که برخی زنان نیز این روش ناپسند را استفاده می کنند. مزاحمت های کلامی در جامعه سبب کینه جویی هایی می شود و کدورت هایی را رقم می زند که با همین کدورت ها اغلب قتل های وحشتناک اتفاق می افتاد.

برخی افراد این رفتارها را کینه می کنند و تا انتقام نگیرند خشم شان فروکش نمی کند در حالی که قانون برای مرتکب شدن این رفتار زشت مجازات هایی در نظر گرفته است. در جامعه با توجه به اهمیتی که خانواده دارد اعضای خانواده به شدت از رفتارهای این چنینی آزار می بینند و همین رفتارهای ناپسند کلامی گاهی اوقات سبب می شود افراد خشمگین در مواجهه با این اتفاق مدیریت رفتار نداشته و مرتکب ضرب و شتم و درگیری هایی شوند که آخرش به قتل و خونریزی ختم می شود.

افرادی که خشمگین هستند و خیلی زود از کوره درمی روند و مدیریت بحران ندارند معمولا افرادی عصبی هستند که واکنش های آنی نشان می دهند و زمانی که فردی از اعضای خانواده شان مورد آزار دیگران در جامعه قرار می گیرد نمی توانند رفتار خود را کنترل کنند و باید به طرز وحشتناکی انتقام رفتارهای زشت را بگیرند.

افراد کینه جو ابتدا درگیری های فیزیکی را رقم می زنند سپس کینه حل نشده در وجودشان آن ها را به سوی قتل و آدم کشی هدایت می کند که اغلب از نظر روان شناسی ابتلا به اختلالات رفتاری هستند که تا دست به قتل نزنند آرام نمی گیرند. برخی از این افراد خشمگین کینه جو احساس قدرت می کنند و قدرت نمایی سبب ریشه ای شدن کدورت ها در آن ها می شود و با کوچک ترین آزار کلامی خشم خود را بروز می دهند در حالی که از عواقب خیلی از اتفاقات مطلع نیستند.

فرد مزاحم و افراد کینه جو هر دو درگیر اختلالات رفتاری و روانی مربوط به خود هستند که نیازمند خدمات روان پزشکی بوده است تا اختلالات شخصیت شان درمان شود. البته افراد خشمگین در توجیه رفتار انتقام جویانه خود بحث دفاع از ناموس را مطرح می کنند در حالی که این دلیل قانع کننده ای برای ارتکاب جرم یا قتل و آدم کشی نیست.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی